Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ћирилица/Latinica Истине и заблуде

Више Срба има на југу у селима која су окружена Шиптарима него у општинама на северу Косова.Са каквом републиком Косово да преговарају сви косовски премијери до сад су били нарко мафијаши.
Одговори

.
Ка'е жваљави шифтари захвални Бата Доналду Трампу и америчкој влади на великодушној донацији од 50 респиратора, навео је Вучићев кољега Тачи на Твитеру.

Међутим!

Тачи заборавио да се захвали на 100 'иљаде-црни Милораде, аутомобилских гума од компаније GOODYEAR TIRES која је у немилости код Бата Доналда па не зна шта ће са вишком гума!

[Слика: images?q=tbn%3AANd9GcSbUVkUMwFL1YppR4kli...A&usqp=CAU]

Даклем гуме за пливање а респиратори за оно мало што остане кад Цар Путин уљегне озго преко Вршца и сјури се на поље Косово к'о некад Пиколомини, ал'не са истим резултатом!

Ојсааааа!

Хармоника

Паметном доста!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

.
Ако Косово није наше, зашто од нас траже да им га дамо?
Ако jе њихово, зашто нам га отимаjу?
А ако већ могу да га отму, зашто се толико устручаваjу?

Матија Бећковић
.

Ја нисам као неко ко на први знак опасности напушта своју Отаџбину и свој народ. Ја могу и да погинем у овој светој борби, али са мојом смрћу наша борба неће бити прекинута....Зато ни једног тренутка не сумњам да ће слобода са Равне Горе поново обасјати нашу напаћену Отаџбину.
Одговори

Шуми мани се цитата и београдске елите којима су пуна уста Косова и косовске митологије а Косово нису ни видели...

Београдским југокомунистичким патриЈотама су по београдским кафићима и кругу двојке увек била пуна уста српства, Србије итд, на крају смо свуда дебело попушили..

Срба нема на Косово остала је само прича и митолошке бајке.

Срба нема на југу. Преко 30села у околини Куршумлије нема живе душе.

Срби нестају у Србији. Масовно се исељавају са вековних огњишта.

Сиромаштво у Србији је огромно.
Те београдске југокомунисте које цитираш они живе на беди овог народа, као бубрез у лоју, бинис цвта ли цвета. Дедиње крцато. А народ нема ни за леба.

Попушили смо политичких југокомуниста такву к...ну као што су Шешељ, Вук, Коштуница, Слоба и многиии другиии...

Где су им сад велике Србије, крајине, српске, косова.....

Погледај како ти "ухљеби" живе данас.

А књига из музичког за пети разред 900динара. 900 им мајки јбм. Једно дете за школу да се опреми треба две веће српске просечне плате.

О ком Косову причаш?

Хоће ли Марко Ђурић, Ана Брнабић,Вучић, Бошко Ђилас, Ного или неки српски ванземаљац спасити Косово...

Дај немој се зајебавати и спрдати...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Neodoljivo podsećaš na neke likove sa krstarice , komunistićke sinove odrasle u otetim folksdojčerskim kućama koji su prvom prilikom i zahvaljujuci tatinim vezama utekli u neku od "prijateljskih" evropskih zemalja a koji iz udobnih fotelja sa tog trulog zapada svesrdno i iz posta u post pokazuju mrznju prema Srbima i osnovno nepoznavanje kako istorije tako i drugih osnovnoškolskih predmeta .

Citat koji si komentarisao napisao je Matija Bećković a on teško da bi mogao da se svrsta u komuniste iz tebi tako omraženog kruga"dvojke" i da opet si ukazao na svoj kompleks provincijskog miša malog koji iako odavno na zapadu još uvek nije iskorenio svoj animozitet prema Beogradu i Beogradjanima.

Srba nema na Kosovu i Metohiji kao što ih je nekad bilo jel su ih takvi kao ti komunisti i njihovi sinovi odande proterivali kako zakonima tako i blagonaklonim odgovorima na bezakonje od strane šiptara.
Siromaštvo u Srbiji je posledica upravo takvih kao ti komunista i njihove dece koje su ovu zemlju vodili prošlih decenija , tj od IISR-a na ovamo .
Knjige koje pominješ su se u srbiji oduvek kupovale, tj možda si ti kao sin nekog prvoborca i nosioca spomenice iz 44-45-e u toj svojoj mišjoj rupi od provincije imao privilegije pa si knjige dobijao za dzabe, u Beogradu toga nikad nije bilo , mi smo knjige plaćali .

Nije Srbija ti i takvi , komunisti i njihovi sinovi prebegli u inostranstvo odakle uredno koriste svaku priliku da pljunu po Srbima i Srbiji ,
oni koji su bili i ostali ovde svi mi i dalje vidimo KiM kao deo Srbije koliko god se to tebi svidelo ili ne.
dakle
KOSOVO JE SRBIJA bez obzira na komunističke defetiste i hohštaplere koji i dalje šire malodušnost i apatiju .Ваистину!
Одговори

Мислим да је најбоље да питање поставим у овој теми. Да ли је стварно постојао план да се српске избеглице населе на Космет? Колико ја знам, од 250.000 избеглица које су ушле у Србију, њих свега 20.000 је насељено на Космет.
Одговори

(26-08-2020, 09:43 AM)Mekenzi Пише:  Шуми мани се цитата и београдске елите којима су пуна уста Косова и косовске митологије а Косово нису ни видели...Те београдске југокомунисте које цитираш они живе на беди овог народа, као бубрез у лоју, бинис цвта ли цвета. Дедиње крцато.

Пардооон....Србски Велеум Матија Дедиња није ни видео сем оно онда кад је као свеж момак из Црне Горе, страшном мишљу прси надутијех, долазио ноћом и кришом у кућу Друга Жарка тј. министра Веселинова, на ћошку Румунске (Ужичке) и Лацковићеве, да му полно општи са женом кад министар Јовно Веселинов није био кући!

Међутим!

Матија ни то није радио због чари сексуално запостављене партизанке но је набијао рогове Другу Жарку зарад освете због оца му који је са Војводом Павлом одступио па му се од онда изгубио траг!

Матија је дакле рекао душманину у лице, све таслачећи му другар'цу, све о своме Оцу кад је глава могла да лети, само ако је ко онда имао ушеса да чује:

ОЧИНСТВО

Могао бих бити Отац своме Оцу
а, ево, још сам дете и сироче,
млађи си био од мене, мој Оче,
кад ме остави твоме убиоцу!!!

И сад ми Оца он не да за Оца
и не опрашта ми СВОЈА непочинства
и држи ме жедна без капи очинства
и не уклања с мене мотриоца...

Али ја силазим на дно Пра-очинства
да тражим своме сопству носиоца
и срж своју загрејем код свог Створиоца
и примим срамоту због тога злочинства!!!

Ако Дух нема гроба, ни пепела,
о, дај мене мени, Творче и Пра-Оче,
јер, ево, свако са свога распела
вапи:

ШТО СИ МЕ ОСТАВИО...ОЧЕ ?!!!

И хули као Влах са набикоца
зато да би га могли доубити,
и за смрт моли искорениоца,
а све речи су само једна:

Б И Т И ...

Паметном доста!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Ово је из једне колумне Слободана Антонића.
Napisao sam mnogo kritičkih stranica o Miloševiću, ali imam malo sumnje u to da je izmišljotina tvrdnja kako je Milošević, navodno, dogovorio Oluju da bi naselio Kosovo. Godinu dana posle Oluje(1996), od 617.726 izbeglica iz ratnih područja smeštenih u Srbiji, na Kosovu je bilo svega 20.179 ljudi (12.466 iz Hrvatske), a 170.955 u Beogradu (91.141 iz Hrvatske), 169.875 u Centralnoj Srbiji (bez Bgd), i 259.719 u Vojvodini (ovde, str. 23). Baš uverljiv pokazatelj „zvanične srpske politike“ preseljenja Srba na Kosovo!
Одговори

Знао сам. Од тога су, као и од већине ствари везаних за Олују, другосрбијанци створили мит. Те митове су прихватили чак и националисти, а морају да се одбаце у циљу одбране српских државних и националних интереса!
Одговори

Матија Бећковић тешка црногорчина , лицемеран и квази срски патриота ко Емир Кустурица.

Елем Бећковић је толики националиста и патриота да је своје ћерке васпитао у том духу да буду кул југо београђанке грађанско либерални орјентисани а унук му лаки наркоман дува траву итд.

Оља Бећковић је тек прича за себе, жена која је политички блиска демократској либералној орјентацији и југокомуниста и која подржава све што је антисрпско тј. супротног од њеног ћаће.

О Матији Бећковићу као човеку немам нимало лепо мишљење нити близу исто је београџнин и лажни патриота и ла.Као песник написао је једну две добре песме и то је то.

Дајте неког писца са Косова који живи и пише на Косову, дајте људе са Косова, маните се салонских југокумуниста, лажних и квази патриота и политичара из Београда

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(26-08-2020, 03:36 PM)Mekenzi Пише:  Матија Бећковић тешка црногорчина , лицемеран и квази срски патриота ко Емир Кустурица.

Елем Бећковић је толики националиста и патриота да је своје ћерке васпитао у том духу да буду кул југо београђанке грађанско либерални орјентисани а унук му лаки наркоман дува траву итд.

Оља Бећковић је тек прича за себе, жена која је политички блиска демократској либералној орјентацији и југокомуниста и која подржава све што је антисрпско тј. супротног од њеног ћаће.

О Матији Бећковићу као човеку немам нимало лепо мишљење нити близу исто је београџнин и лажни патриота и ла.Као песник написао је једну две добре песме и то је то.

Дајте неког писца са Косова који живи и пише на Косову, дајте људе са Косова, маните се салонских југокумуниста, лажних и квази патриота и политичара из Београда
Kakve budalaštine , od negiranja Srpskog Kosova i Metohije otišao si na decu i unuke jednog od najpoznatijih živih pisaca Srbije ,
naravno urodjena mržnja naslednika tvoga oca je prejaka i ne uspevaš da sakriješ i da ne pomeneš da mrziš sve one koji su tokom IISR-a bili na pravoj strani ,
baš onako kako je to bio Matijin otac .
Ne smetaju tebi samo Srbi i samo Beogradjani, tebi smetaju svi koji vole Srbiju i oni koji su Srbiju branili a ne osvajali kao onda 44-e tvoj nesretni predhodnik .

Šta bi se desilo da čuješ za Srbe koji žive na KiM i koji pišu o Kosovu i govore o Kosovu i bore se za Kosovo.
Da ne bi možda i njih ubedjivao da Kosovo nije Srbija i da na Kosovu i Metohiji ne postoji Srbija ???
Žarko Milenković, Novica Sovrlić, Zoran Milojević , Mihailo Medenica, Golub Jašović, ...tebi ta imena ništa ne znače jer su tebe kod kuće učili da je Kosovo šiptarsko a ne Srpsko , zato ne pričaj više gluposti o onome o čemu ne znaš ništa i ostavi prave Srbe pa makar oni bili i u tvom pustom snu zvanom "krug dvojke" da čine koliko mogu za naš narod na KiM ,
drž se ti wurstova i piva po švapskim uličnim festivalima , tamo je tvoja Naci raja .
Одговори

(23-08-2020, 11:24 AM)Mekenzi Пише:  Много брљаш
Не Скојевац

(23-08-2020, 11:24 AM)Mekenzi Пише:  Косово није окупирано.
Тамо живе Албанци који су легални грађани.
Ја не знам за земљу у Свету у којој је подигнута војна база стране државе, нелегално, без икаквог документа који правно регулише стање земљишта на које је подигнута, нити урбанистичке норме по којим је подигнута се може рећи другачије него да је под окупацијом.
За те Албанце нису изнети докази да су легални: деценијама тамо није стручно вођен попис становништва. А они који јесу могу само с правног аспекта бити само грађани Србије. Самим тим чином многи ће побећи у Албанију.

(23-08-2020, 11:24 AM)Mekenzi Пише:  Срби су Косово кренули да напуштају још 1920 папосле 30-их па за време другог светскг рата да би се егзодус десио под комунистима од 1945-те а етничко чишћење и капитулација 90-их поготово 99-жте

Кренули су и раније, под окупацијом и терором Турака и њихових помоћника Албанаца. Нису Срби криви што беже од ножа. Јер, природно је да цивили беже од терора да спасу сопствени живот. Нису криви ни што нису могли да се врате: подсећам да је Србима "уставним" декретом забрањен повратак у своја огњишта 1945е, а Албанцима који су дошли уз помоћ Мусолинија нису никад враћени.
Ето да питамо браћу Србе у Албанији коме је забрањено Српско име и презиме, забрањена српска школа, Српска Православна црква... како је било њиховим прецима који су одлучили да остану али Србији није дато већ 108 година да их подрже и помогну.

Ти се изгледа прилагођаваш окупацији. Кад би сутра САД - не дај Боже - окупирали Вршац и забрањивали све што је српско ти би и тада мирно седео на тераси да пијеш кафу. Тако би ти исто, да си био у годинама, ономад испијао кафу и пустио сузу кад су јавили да је угинуо ћопави загорац.

(23-08-2020, 11:24 AM)Mekenzi Пише:  Данас нити један ишарани, истетовирани,набилдован хемијом из Београда момак неће да оде да живи на Косову.
Тај стереотип не описује просечног човека коме је јасно да су Косово и Метохија регион Србије. Таквих нема, на пример, на литијама. А ни ја нећу никад да одем да живим у Вршцу, али ми не пада на памет кад о том градићу помислим да у случају да га нека сила присвоји да га се одрекнем.

(23-08-2020, 11:24 AM)Mekenzi Пише:  Косово је изгубљено,оно што брине југ Србије је изгубљен, Санџак изгубљен егздус Срба са југа због беде, немаштине, због фаворизоања Београда који је екстремно економски јак у односу на некоВрање, Куршумлију, Лесковац, Крушевац, .Рашку се наставља.. Уз брутално низак природни прираштај, уз масовни егзодус Срба са југа ка Београду од Србије неће остати ништа

Певаће се испред скупштине о Рашки престоници, Лесковцу, Врању како су некада то били српски градови...
То се деценијама свесно ради из политичког вођства Србије, да ли мора због тога се са тим помирити. И 1917-е су Аустроугари и Бугари решили да спроведу нестанак Србије и Срба и по теби су тада требали Срби да се са тим помире а не да се одупру, одбране и поврате своје, или можда су требали да остану у Солуну?

Ако си Српског порекла, није ми јасна толика жеља уништити сопствене корене.

(23-08-2020, 11:24 AM)Mekenzi Пише:  Шиптарија и Муслимани су млада нација и имају висок природни прираштај све ће то природа урадити своје..

Срби по предању ће нестати. Већ нас сад има 6милиона од тога 3,5 милиона живи, ради, студира по Београду. Остатак туга...

Није то предање већ спиновање: спровођење психолошког рата на бази квази-истинитих или лажних података који има за циљ да Срби клекну и предају се.

(23-08-2020, 11:24 AM)Mekenzi Пише:  Комунисти су лепо са планим уништили Србију. Прво су населили шиптарију на Косово а онда направили и дан данас праве мегаломанску метрополу без цркава и манастира као што је Нови Београд, Београд на води исл.

Циљ је телесно, духовно и материјално направити ретардираног и неспособног Србина који ће бити ишаран, набилдован иде на дедиње да урла са она два комунистичка стадиона,рока се са полицијом ...

По светском поретку преко утицаја друштвених мрежа а они то добро знају са ким су имали "посла" протекла два века мора нестати Србин-геџа, домаћин, са кривим носом, бистрим погледом, разуман, бистре памети, чврстим ставом, прав,витак, одважан,не ишаран, природно јак од шуме и природе ђе су када седну са њим највећи непријатељи дрхте....
Ово данас неки распали ишарани, набилдовани ликови и комунистичких породица реално не знају честито ни да се прекрсте, а да одрецитују оче наш то ти је већ интелктуални проблем а о молитвама, литургијама да не причамо. Замисли таквом лику треба да даднеш пушку да је расклопи или неко ватрено оружје....

Кад знаш све то, како можеш онда прихватати последице свега тога? Уместо да допринесеш изласку из блата ти се трудиш да још дубље уђемо.

(23-08-2020, 11:24 AM)Mekenzi Пише:  Оно што Србија треба да уради и да има неке користи д Косова јесте да се направи нека економска заједница са њима они без нас не могу никакозбог путева, трговинских производа, а ни ми без наших светиња па би

Овим споразумом би се постигао мир нареднх 200 година.[/b]

Глупости. Треба једноставно да се "бојси" врате кући и преко ноћи ће сва та лажна творевина нестати. И онако већ на десетине хиљаде шиптара је побегло по Свету. Они сами то добро знају, зато се толико залажу да се у Америци промени власт у Новембру, и моле их да се "бојси" не измештају са Балкана. А иначе, који споразум је икада у Свету гарантовао мир? И какав је то мир у којем са једне стране део Срба препушташ албанизацији, а са друге владају ти "набилдовани, ишарани новобеограђани"?

Слобода или Смрт!
Одговори

Ђеца југокомуниста из Београда који двљају по Београду за "Косово је срцеее Срби ЈЕ ЈЕ" реално не знају какво је сада стање на Косову и када оду доле онда виде да је мир и да Срби и Албанци номално живе на Косову и да данас ситуација је опуштенија.

Када оду доле они се зачуде како нема учк терориста и како можеш у Призрену и Пећи причати српски а да те нико не дира ако не провоцираш.

Исте проблеме имају и албанци и Срби ал нико то неће да решава мале проблеме грађана већ око Косова се води светска политика...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(27-08-2020, 02:43 PM)Mekenzi Пише:  Ђеца југокомуниста из Београда који двљају по Београду за "Косово је срцеее Срби ЈЕ ЈЕ" реално не знају какво је сада стање на Косову и када оду доле онда виде да је мир и да Срби и Албанци номално живе на Косову и да данас ситуација је опуштенија.

око Косова се води светска политика...
Југокомунисти из Београда не иду на Космет.
Не лажи о "нромалном животу" кад је стотине хиљаде Срба отишло и кад је Косовксу Митровицу дели мост на Ибру. У то никога верујем овде нећеш убедити. Да се којим случајем могло "нормално живети" са Шиптарима не би Срби одлазили. Уосталом, да ли се после овога може живети добросуседски?
https://www.vostok.rs/sajt/doc/Image/nov...est_34.jpg
А сваке године на Задушнице Срби затичу такав призор на Српска гробља у места искључиво насељено Албанцима. Још морају да иду уз пратњу КФОР-а иначе нема обиласка преминулих најмилијих.

Или се може "живети у миру" после овога?

Наравно да се води светска политика, не само око Космета већ у целом Свету. Ето ономад у Винсконсину и у Минесоти. Синоћ нисам могао да гледам НБА утакмицу због те светске политике. А не могу изаћи слободно на улице Париза без те проклете маске, такође због светске политике.

Суштина за нас је да на Космету - пошто смо га ослодили и протерали освајача пре 108 година - задњих 100 година освајач се враћа и протерује староседеоце. Албанија је данас поново Турски протекторат. Недавно је Албанија депортовала симпатизера Гулениста у Турску. У Албаији Турска тајна служба господари, наравно уз одобрење ЦИА, а сети се да је Вршац близу. А очас посла данашњом напредном технологијом може да врати Отоманско царство.

Дакле, или се стављаш на страни освајача или се стављаш на страну староседеоца. Ако припадаш истом народу Србима, староседеоцима, часније је да станеш уз њих, тј нас, јер је ту и Слобода. А на страни освајача је издаја, срамота, неморал и ропство.

Слобода или Смрт!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним