Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Патријарх Иринеј

(20-11-2020, 09:43 AM)Капетан Пише:  Vecna slava.

Ljut sam na nacin kako su otisli ima su oni mitropolit i patrijarh simbol naroda.. Pogledajte intervuje na youtube, imate s Amfilohijem, Joanikijem i itd, niko se tako nije potcenjivacki odnosio prema virusu kao nasa crkva. Nas Bog cuva a padaju kao pokoseni.

A muhamedanci i katolici se primirili.

Убијени су.

Нису ни имали ковид када су довежени у болнице.

Ово што ради Вучић и његови ни најгори ни најцрњи комунисти нису радили према својој држави.

Да је њему битна антитерористичка вежба од смрти патријарха који је два сата пре тога умро.

Сад ће да преузму и цркву, јер реално црква се ништа ни не пита остављена је обезглављена и сад је ови напредни комунисти мешетаре.Сада ће неог свог снс либералног проевропског владику да постсве на Партијршијски трон.

Који ће признати Косово, истополне бракове, увести новотарије и приближити спц римокатоличкој цркви.

Патријарха ће као кера да сахране без игде иког. Само ће да га спусте у крипту.

Туга, бес и огорчење да нико није способан да се супротстави његовом комунистичком лудилу.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Вас двојица, што сте се последњи јавили, да ли можете да ми објасните неке ствари у вези са короном?
Како вирус изгледа, то јест да ли је изолован и виђен на електронском микроскопу?
Које су димензије вируса?
Да ли је природан или вештачки?
Ако је вештачки, које сегменте има а да нису природни?
Како се преноси?
Да ли је отпоран на ултраљубичасто зрачење? Ако није, које је време потребно да буде уништен при експозицији?
Да ли је отпоран на ниске и високе температуре? Ако није, које су температурне границе?
Колика је тачност тестова на овај вирус?
И на крају једно питање које нема везе са вирусом - од чега су раније, пре појаве короне, умирали патријарси и владике? И да ли се икада десило да је неки патријарх убијен? Или владика, свеједно?

P.S. Зашто ти luka.luke пишеш назив вируса корона великим почетним словом "К"?

(20-11-2020, 11:30 AM)Vlad Alekš Пише:  Вас двојица, што сте се последњи јавили, да ли можете да ми објасните неке ствари у вези са короном?
Како вирус изгледа, то јест да ли је изолован и виђен на електронском микроскопу?
Које су димензије вируса?
Да ли је природан или вештачки?
Ако је вештачки, које сегменте има а да нису природни?
Како се преноси?
Да ли је отпоран на ултраљубичасто зрачење? Ако није, које је време потребно да буде уништен при експозицији?
Да ли је отпоран на ниске и високе температуре? Ако није, које су температурне границе?
Колика је тачност тестова на овај вирус?
И на крају једно питање које нема везе са вирусом - од чега су раније, пре појаве короне, умирали патријарси и владике? И да ли се икада десило да је неки патријарх убијен? Или владика, свеједно?

P.S. Зашто ти luka.luke пишеш назив вируса корона великим почетним словом "К"?

Док сам писао поруку, последњи коментатори су били Капетан и luka.luke, тако да је питање упућено њима.

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

Бог душу да прости његовој Светости патријарху Иринеју. Из много разлога ово је велики ударац за СПЦ и српски народ.
ПС морам да нагласим, после поновљеног случаја, да су се "Вечерње новости" етаблирале као зидне новине, као званично гласило БИА. Нешто слично као Борба код Броза у Другом светском рату, као Женманжибао код Мао Цетунга, као Правда код Лењина... Апсолутно страшна и бизарна појава, али врло прецизан знак у каквом друштву живимо. Оно што је трагично је да ово питање нико ни не примећује, а камоли покреће, што доказује да се све релевантне политичке опције у нашем народу залажу и подржавају, практично, исте вредности.
Одговори

Вечна слава нашем покојном патријарху. Ко је, по вашем мишљењу, најбољи да седне на престо Светога Саве?
Одговори

(20-11-2020, 12:25 PM)ОРЈУНА Пише:  Ко је, по вашем мишљењу, најбољи да седне на престо Светога Саве?

Ово питање је nonsens. Нису то избори за председника.

Одговори

(20-11-2020, 12:36 PM)Vlad Alekš Пише:  
(20-11-2020, 12:25 PM)ОРЈУНА Пише:  Ко је, по вашем мишљењу, најбољи да седне на престо Светога Саве?

Видим да су неки на друштвеним мрежама већ изабрали новог патријарха, па сам питао само за мишљење.
Одговори

(20-11-2020, 12:48 PM)ОРЈУНА Пише:  

Видим да су неки на друштвеним мрежама већ изабрали новог патријарха, па сам питао само за мишљење.

Ја мислим да би најбоље било да Вучић постане нови патријарх.

Одговори

(20-11-2020, 12:59 PM)Vlad Alekš Пише:  
(20-11-2020, 12:48 PM)ОРЈУНА Пише:  

Ја мислим да би најбоље било да Вучић постане нови патријарх.

Биће.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Пкој му души и нека му је лака му црна земља.
Одговори

Мислим да је Мекензи у праву. Патријарх је умро јуче, исти је случај као и са Амфилохијем.

Чак се и портал Нова пита зашто нас Вучић обавештава о смрти Патријарха

https://nova.rs/uncategorized/zasto-za-s...nstagramu/

А како је Бенито објаснио, прве незваничне вести, које треба да припреме јавност за смрт Патријарха, објављују Новости које су гласило удбе, а сада БИА. Претходни случај је био са Митрополитом Амфилохијем.

Чим се то тако ради, буди се сумња да су стварно убијени. Сигурно су имали неких здравствених проблема, а чим су допали болнице, онда долазе агенти смрти. И прогласиш да су умрли од ковида.

Наравно да не могу све ово да докажем, само гласно размишљам. Можда се и некад открије истина.
Одговори

УДБА је опет изузетно комунистички јака и тим методама и влада. Отуда и не чуди све ово.

Ко је старији и упућен у методе комунистичке озне и дбе ово му није страно. Убијају, отимау, хапсе и то све објаве кроз њихове новине...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

.
Вјечнаја памјат Патријарху Србском, борио се како је знао и умео као Нејаки Урош после Душана.

Али не бој се мало стадо, нико не може на Бога па ни они који спроводе сумануту идеју кримокатоличког монструма Бжежинског о уништењу Православља, јер....

Цитат:ЧАК И АКО СРБСКИ НАРОД НЕ ПОСЛУША ГЛАС СВОЈИХ БУДНИХ И ВИДОВИТИХ СИНОВА, ЧАК И АКО СЕ СРБСТВО ОГЛУШИ О ПОЗИВ НА ПОКАЈАЊЕ И ОБНОВУ УМА,ЧАК И АКО СЕ СРБИН (као стари Израиљ) БУДЕ КОНАЧНО ПОКЛОНИО ЗЛАТНОМ ТЕЛЕТУ АНТИХРИСТОВСКИХ ТРЖИШТА И ДЕМО(НО)КРАТИЈА, НЕКА ОНИ КОЈИ ОСТАНУ ВЕРНИ ХРИСТУ И СВЕТОМЕ САВИ ЗНАЈУ ДА ЈЕ ПОБЕДА НА СТРАНИ БОГОЧОВЕКА ИСУСА ХРИСТА А НЕ НА СТРАНИ ВЕЛИКОГ ИНКВИЗИТОРА!!!
Ваистину!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Није њему лако било, кад смо ми изабрали Мила, Мила и Аца. Ми свјесно из страха или за 20-50 евра продамо глас, а од Патријарха би хтјели да се бори против оних који нам не ваљају, а које смо ми изабрали.
Одговори

(20-11-2020, 06:45 PM)luka.luke Пише:  Није њему лако било, кад смо ми изабрали Мила, Мила и Аца. Ми свјесно из страха или за 20-50 евра продамо глас, а од Патријарха би хтјели да се бори против оних који нам не ваљају, а које смо ми изабрали.

Ваистину!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним