Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Корнелије Кодреану

На данашњи дан 1938. године убијен је велики Румунски националиста Корнелије Кодреану. Био је представник православног народног социјализма и оснивач чувене легије Архангела Михаила (Гвоздене Гарде). Његов лик и дело заувек ће бити смерница свим истинским националистима.

Вечна му слава и хвала!

[Слика: 1463749_553663518043402_1629902686_n.jpg]
Одговори

ЗБОР и Гвоздена Гарда браћа заувек!

[Слика: 544852_382283025183300_1927416512_n.jpg]
Одговори

Јели си ти овсте свестан шта значи концепција Социјализам?

Па тај ко га овсте рекламише је ЖИВИ НЕПРИЈАТЕЉ ПРАВОСЛАВНИМ СРБИМА!.....па и Словенима!

Пресумљам да знаш да читаш Немачких......лепо погледајте ту Немачку реч.....РАСНА СМЕЋЕ

http://www.youtube.com/watch?v=EF5TBHjf2lc
Одговори

Znam za ovo.
Ali Kodreanu nije imao nista protiv Srba. Ne samo to vec je, u planu stvaranja Velike Rumunije i sirenja granica na teritorije okolnih drzava izuzeo samo Bugarsku i Srbiju, nudeci im prijateljstvo kao pravoslavnoj braci.
Dakle...
Одговори

Па ви ни сами не знате ко финансира вас... и од када је то почело!

Тако знам да уопште не знате ко је њега финансирао....

Ви за мене ћете увек бити реверсни комунисти....а комунисти реверсни нацисти.....чак могу да ту убацимо и зионизам....или феминизам.

Ве ће те увек бити та хипнотисана гомила....ко мислите да нисте!
Одговори

Цитат:Тако знам да уопште не знате ко је њега финансирао....
Bas bih voleo da cujem ko je to, po tebi, njega finansirao.

Vi ravnogorci se bolje zapitajte ko je vas finansirao...

Treba li da te podsecam da je Kodreanu kanonizovan od strane RPC.

[Слика: marturisitorul-mucenic-corneliu-zelea-codreanu.jpg]
Одговори

(20-12-2013, 09:33 PM)Nedicevac Пише:  Treba li da te podsecam da je Kodreanu kanonizovan od strane RPC.
А ја да подсетим тебе да је та РПЦ учествовала у изградњи "ХПЦ" и слала делегације својих свештеника да хиротонишу "епископе Хрватске православне цркве."
Одговори

(20-12-2013, 09:51 PM)Николај Пише:  ...
А ја да подсетим тебе да је та РПЦ учествовала у изградњи "ХПЦ" и слала делегације својих свештеника да хиротонишу "епископе Хрватске православне цркве."

Smile

Ту изем ти нестајање "угледа"!
Хвала на информацији, ни ја је нисам знао (ил запамтио 5+5 ), а леже ки кец на десет...
Одговори

Па Броз....можда и Равно Горски Покрет је финанцирао...та злата што сте ви рекли да је Краљ украо.....

Оно што је нашао један италијанац у некој Црно Горској печини је било подељен....а знаш ко је луксузирао у томе.

Тако су наплатили Војску Краљевину за униформе, без парне чизме....оружање.....није било.....то су све дали КОМУНИСТЕ!

Па јели си ти овсте свештан колико су Румунци погинулих борећи на Свијетском/Руском тлу.....за своје газде.

Надам се једног дана Румунци ће успети да ископају своја праве Монархије....
Одговори

(21-12-2013, 03:33 AM)Захумље Пише:  Па јели си ти овсте свештан колико су Румунци погинулих борећи на Свијетском/Руском тлу.....за своје газде.

Да, али тек након што су склонили Кодреануа...

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Вечна му слава и хвала прави, истински и доследни националиста какав и нама данас треба. Истине ради Хитлер није волео Кодреануа, чак је због њега изговорио и чувену реченицу: "Ако негде постоји покрет који је по нечему сличан нашем, то не значи да ће прикупити наше симпатије и благонаклоност".

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним