Znam za ovo.
Ali Kodreanu nije imao nista protiv Srba. Ne samo to vec je, u planu stvaranja Velike Rumunije i sirenja granica na teritorije okolnih drzava izuzeo samo Bugarsku i Srbiju, nudeci im prijateljstvo kao pravoslavnoj braci.
Dakle...
Поруке: 2,178
Теме: 126
Придружен: Dec 2013
Углед:
32
Па ви ни сами не знате ко финансира вас... и од када је то почело!
Тако знам да уопште не знате ко је њега финансирао....
Ви за мене ћете увек бити реверсни комунисти....а комунисти реверсни нацисти.....чак могу да ту убацимо и зионизам....или феминизам.
Ве ће те увек бити та хипнотисана гомила....ко мислите да нисте!
Поруке: 2,178
Теме: 126
Придружен: Dec 2013
Углед:
32
Па Броз....можда и Равно Горски Покрет је финанцирао...та злата што сте ви рекли да је Краљ украо.....
Оно што је нашао један италијанац у некој Црно Горској печини је било подељен....а знаш ко је луксузирао у томе.
Тако су наплатили Војску Краљевину за униформе, без парне чизме....оружање.....није било.....то су све дали КОМУНИСТЕ!
Па јели си ти овсте свештан колико су Румунци погинулих борећи на Свијетском/Руском тлу.....за своје газде.
Надам се једног дана Румунци ће успети да ископају своја праве Монархије....
Поруке: 3,187
Теме: 51
Придружен: Jul 2013
Углед:
372
(21-12-2013, 03:33 AM)Захумље Пише: Па јели си ти овсте свештан колико су Румунци погинулих борећи на Свијетском/Руском тлу.....за своје газде.
Да, али тек након што су склонили Кодреануа...
Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Поруке: 488
Теме: 8
Придружен: Sep 2013
Углед:
79
Вечна му слава и хвала прави, истински и доследни националиста какав и нама данас треба. Истине ради Хитлер није волео Кодреануа, чак је због њега изговорио и чувену реченицу: "Ако негде постоји покрет који је по нечему сличан нашем, то не значи да ће прикупити наше симпатије и благонаклоност".
ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!