Поруке: 9,121
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
(20-10-2022, 11:11 PM)Ђорђе Ивковић Пише: Немам појма, нашо на некој "антифашистичкој" ФБ страници.
Где је ово и кад?
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Највише подсећа на обележје "Сремски Фронт".
Ништа ме не би чудило да су су свештеници служили парастос где је црвена петокрака.
Јер, кад освећују ноћне клубове и сплавове што не би и субноров "дан сећања"...
Углед:
373
Уопа, погледајте поред кога Првослав седи....
Да ли је у игри ново одликовање
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Углед:
373
У Манастиру сви нааавввввијају за
ЗВЕЕЕЕЗЗЗДДДУУУ...
Тако ми Острога!!!
Куку и леле!
ПРОСВЕТАР.
Углед:
373
(19-11-2022, 05:51 PM)Бенито Пише: (19-11-2022, 04:46 PM)Mekenzi Пише: У Манастиру сви нааавввввијају за
ЗВЕЕЕЕЗЗЗДДДУУУ...
Тако ми Острога!!!
Куку и леле!

![[Слика: Screenshot-20221119-154341-609.png]](https://i.ibb.co/HgW01g9/Screenshot-20221119-154341-609.png)
Вала баш...
Бити у цркви и навииијјјааатииии за Звезду или Пааааррртииизаннн је исто хвалити Амброза и велити како је он био добар чо'ек....
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 14,439
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
875
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Углед:
373
Власти Косова су дозволиле даслужи Божићну лигургију у Пећкој Патријаршији ђд му је и дом.
Он неће да иде јер му рек'о овај да не иде јер то је Курти дозволио.
Који циркус јбт..
ПРОСВЕТАР.
Углед:
373
Чека, чека
Патријатх неће на Косово у Пећку Патријршију са својим намученим и напаћеним народом да дочека Божић,
А иде са Дачићем комуњаром у Zagreb на Pantrovčjak у Vladu Hrvatske код премијера Пленковића на честитање Божића.
Реците ми да се шали??
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 05-01-2023, 10:50 PM од
Mekenzi.)
Поруке: 1,273
Теме: 1
Придружен: Nov 2019
Углед:
299
Иде човек код својих. Пећка патријаршија нека причека мало.
(Последња измена: 05-01-2023, 11:25 PM од
Ђорђе.)
Углед:
373
Боли њега уво за Косово,издају, предају, за Србе на КиМ...
Ено га Првослав се хвали на инстаграму да је слетео у Њујорк...
Следи више недељна поста у Ју Ес Еј.
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 25-01-2023, 05:12 PM од
Mekenzi.)
Поруке: 14,439
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
875
(25-01-2023, 05:10 PM)Mekenzi Пише: Боли њега уво за Косово,издају, предају, за Србе на КиМ...
Ено га Првослав се хвали на инстаграму да је слетео у Њујорк...
Следи више недељна поста у Ју Ес Еј.
Чека, чека.....
Што се томе ти чудиш? Па он је западно оријентисан к'о и ти.... готивите ЕУ, западне вредности, Ју Ес Еј су вам најбољи пријатељи и сааааааааавезници, и томе слично.
ПС. "И даће вам се владари по срцима вашим"
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
(Последња измена: 25-01-2023, 05:39 PM од
Шумадинац.)
Поруке: 4,401
Теме: 55
Углед:
648
Што се мене тиче, оно што се Лудак спрема да уради са Косовом, патријарх је већ урадио у свом домену (са "МПЦ"). Зато и не очекујем да реагује на све ово око Косова.
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Углед:
373
Него ми лаици, грешници и обични смртници да приупитамо учени црквени и духовни свет:
Од када се литургије одржавају по "клубооовиммааа"
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 27-01-2023, 01:41 PM од
Mekenzi.)