Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Намагарчени међед: „Иконокластички“ скандал тресе Босну

https://www.rtvbn.com/3997944/ikona-je-n...vlasti-bih

Тешко да ће Украјинци добити икакав одговор.

Једно сад сигурно знамо.
Кад нешто дрпимо, то потуримо каквом свештенику да освјешта и онда је то лагално наше.
Одговори

(23-12-2020, 07:03 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Иначе чињеница да "човек живи на (Гњилежном) Западу толике године" није неки предуслов за какав префињен литерални стил, зависи где је живео јер Гњилежни није никакав монолит, то знамо, а Каргановић је адвокат у Чемерици...ахем...

А где ти живиш ако он живи на гњилежном западу? Да ниси можда у Русији?
Мајсторе ти си тешка љига и најбеднији лицемер. Живиш у Канади, примаш њихову пензију, користиш све њихове погодности а пљујеш их.

Што се не преселиш у Русију, што се не одрекнеш канадске пензије и држављанства?
Волиш Путина а држављанин си државе Њеног Величанства краљице Елизабете II.

(25-12-2020, 08:32 AM)luka.luke Пише:  https://www.rtvbn.com/3997944/ikona-je-n...vlasti-bih

Тешко да ће Украјинци добити икакав одговор.

Једно сад сигурно знамо.
Кад нешто дрпимо, то потуримо каквом свештенику да освјешта и онда је то лагално наше.

Полако. Освештаће Бајден и Камала Харис и Додика и Вучића. Нешто ми се јавља да им је од 21. јануара јако лоша карма и да им је следеће боравиште КПД Зеница и КПД Забела.
Одговори

(25-12-2020, 09:18 PM)darkob Пише:  
(23-12-2020, 07:03 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Иначе чињеница да "човек живи на (Гњилежном) Западу толике године" није неки предуслов за какав префињен литерални стил, зависи где је живео јер Гњилежни није никакав монолит, то знамо, а Каргановић је адвокат у Чемерици...ахем...

А где ти живиш ако он живи на гњилежном западу? Да ниси можда у Русији?
Мајсторе ти си тешка љига и најбеднији лицемер. Живиш у Канади, примаш њихову пензију, користиш све њихове погодности а пљујеш их.

Што се не преселиш у Русију, што се не одрекнеш канадске пензије и држављанства?
Волиш Путина а држављанин си државе Њеног Величанства краљице Елизабете II.

Себи убраду:

Чека', чека'....да није ово онај парцов и педерчина са пискавим гласом Дарко Трифуновић? По тексту и по

У Г У З Љ У Б Љ У

спрам Чемерике и Гњилежног Запада уопште, рекло би се да јесте 100 посто!

Негооо...синовац, погледајде ти овај видео ако разбираш нешта Бејзик Инглиша, а ако не јави да преведемо!

Даклем ођекаре се види да ми НИЈЕСМО ЈЕДИНИ КОЈИ СМО ВЕРОВАЛИ У БЛАГОДАТИ ДЕМОНОКРАТИЈЕ НА ГЊИЛЕЖНОМ ЗАПАДУ, кад смо пре 45 зима од ћопавог Амброзија 'вамо убјежали, па нас теши кад гледамо овог Теда Круза који је убјежао са Кубе од Кастра верујући у Чемерику!

Међутим!

Требало је године да прођу, Тед догурао до Сенатора, умал'да надбије и самог Бата Доналда, да би под старе дане схватио да је демонократија само магла којом чифут-пропаганда замајава Гоје!

Е мој Теде-ман'се беде...под старе дане си схватио а мог'о си НАС да питаш, нијесмо били далеко!

Међутим!

Ово парцов Дарко не схвата јербо живи у Новосрбу, тј. последњој Југославији (која се само зове Србија), са РАЈЕТИНСКИМ менталитетом наслеђеним прво од Турака па на крају од ћопавог и свих Комуносатаниста тамо, а главна карактеристика реченог РАЈЕТИНСКОГ менталитета јесте да не смијеш против власти ништа ни да помислиш а камоли да ланеш!

Е па видиш Дарко, једна од добрих страна Чемерике и Гњилежног уопште, јесте да ВЛАДАРИ У СЕНЦИ још увек замајавају пучину ође са мантром

СЛОБОДА ГОВОРА

тј. да мож'да бљујеш навлас' ако ти се ћефне па ми то наравно користимо до даске, џабе је!

Међутим!

У надежди смо да ТРОЦКИСТИЧКА КАМАРИЛА, у лику ходајућег мртвака Бајдена и хистеричне КАБАЛА Харис, неће да укину ово ако Бајден не заглави у ченгеле па се којим чудом докопају власти!

А еве шта каже о Чемерици њихов човек, наша маленкост не би тако сурово никад!

УРНЕБЕС !!!!

ЏУЈОРК, ЏУЈОРК !!!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(25-12-2020, 10:14 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Чека', чека'....да није ово онај парцов и педерчина са пискавим гласом Дарко Трифуновић? По тексту и по

Где ћеш веће педерчине и буљаша од тебе. Такву љигу свет није видео. Што не идеш у Русију већ седиш у Канади? Одрекни се пензије и држављанства и иди код Путина кад га волиш. Он ће ти дати пензију и дачу у Подмосковљу.
Одговори

(26-12-2020, 06:15 PM)darkob Пише:  
(25-12-2020, 10:14 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Чека', чека'....да није ово онај парцов и педерчина са пискавим гласом Дарко Трифуновић? По тексту и по

Где ћеш веће педерчине и буљаша од тебе. Такву љигу свет није видео. Што не идеш у Русију већ седиш у Канади? Одрекни се пензије и држављанства и иди код Путина кад га волиш. Он ће ти дати пензију и дачу у Подмосковљу.

Тако је. Тог Љотићевца и Стаљинисту треба само синџиром преваспитати. табаџија

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Овај Лавров не зна да се ПОКЛОНУ НЕ ГЛЕДА У ОЧИ
Одговори

Пај'сад 'вамо:

ПОШТО САМ ЈА БИО, ВИД'О, ЖИВЕО, ОСЕТИО...

Не може сад нами неки декларисани педер са кучетом, Дарко Трифуновић, илити ова ЛЕВИЧАРСКА, КОМУНО-САТАНИСТИЧКА КРЕАТУРА под надимком Шумадрипац, креатура која чак и на овом Четничком форуму припрема услове за ПУЗАЈУЋИ КОМУНИЗАМ, да прича НАМИ бајке о "врееееееееееееедностима" Гњилежног Запада, мр'ш бре!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(26-12-2020, 10:37 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  [Не може сад нами неки декларисани педер са кучетом, Дарко Трифуновић

Ко ти је тај Дарко Трифуновић љиго љотанска и стаљинистичка?
Него кад идеш за Русију? Да чујем.
Срам те било лицемеру један. Седиш на западу а пљујеш их. Иди за Русију. Шта чекаш? Да нећеш можда лимун?

(26-12-2020, 10:36 PM)luka.luke Пише:  Овај Лавров не зна да се ПОКЛОНУ НЕ ГЛЕДА У ОЧИ

Зато га је и вратио. Неокомунистичка лопужа Милорад Додик. И њега и Изетбеговића са свим њиховим увлакачима треба спаковати у КПД Зеница. Да се људи одморе од олоша.
Одговори

darkob' pid='138314' dateline='1609089010']
(26-12-2020, 10:37 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  [Не може сад нами неки декларисани педер са кучетом, Дарко Трифуновић

Види, није да га браним али он је човек са психичким сметњама.

Њега су његова деца оставила у неком картон насељу у некој шуми у околини Торонта са пијаницама, наркоманима, пропалицама и циганима да умре...

Он јадан и бедан нема ништа.

Вероватно копа по контејнеру и ђубрету.

Он ти је ко циганин из картон насеља.

Замисли 40 година радиш у Канади да би се смрзавао у џерици од дасака у 20 квм..[/u]

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(27-12-2020, 07:10 PM)darkob Пише:  

Ко ти је тај Дарко Трифуновић ?
Срам те било лицемеру један. Седиш на западу а пљујеш их. Иди за Русију. Шта чекаш? Да нећеш можда лимун?

Трифуновићу немо'се нервираш, проваљен си!

Међутим!

Ти само тртљаш о Гњилежном Западу из ЖАБЉЕ ПЕРСПЕКТИВЕ РАЈЕТИНА И УГУЗЉУБА ИЗ ДОЊЕГ БЛАТИШТА, а не схваташ да Гњилежни није никакав монолит нити је једначито ТРУО свуден!

Рецимо ођекаре у Канади има много шума и простора па ми можемо себи да дозволимо да не будемо РАЈЕТИН као ти и твоји, но смо пре би се рекло, АСОЦИЈАЛАН случај са наше три пушке добро подмазане а и САМОСТРЕЛ и кучад чуваркуће имамо, тако да можемо себи да дозволимо да бљујемо на Гњилежни, има се, може се!

Па ка'е:

Цитат:As many as 30,000 in Canada consider themselves sovereign citizens

IIPOCBETAP was in White Rock last week, he is a self-proclaimed Freeman-on-the-Land and one of a growing number of Canadian followers of the so-called sovereign citizen or Natural Persons movement.

He introduces himself as "IIPOCBETAP of the TZAR LAZAR familly," and before he'll answer any questions, he asks a reporter to declare that she is not a government employee.

He drives without a licence and does not pay income tax.

IIPOCBETAP is a self-proclaimed Freeman-on-the-Land and one of a growing number of Canadian followers of the so-called "sovereign citizen" or "Natural Persons" movement.

Adherents have "freed" themselves from what they see as an overbearing government that has overstepped its bounds.

Даклем, рекосмо, ми себи можемо да дозволимо да бљујемо по одвратном Гњилежном Западу јер све видимо изблиза а Русија је далеко па би нам понека трулеж сигурно промакла, тако да ако твој ГУГЛО и Бејзик Инглиш не раде искај превод, ту смо!

Негоооо...пај'сад ово....НА ГЊИЛЕЖНОМ ЗАПАДУ МЛАДИ МУШКАРЦИ ДИЖУ РУКЕ ОД ЖЕНА, УПЛАШЕНИ И ЗГАЂЕНИ РАДИКАЛНИМ ФЕМИНИЗМОМ, ТЈ. ОНИМ НАШТА СМО МИ ПООДАВНО УПОЗОРАВАЛИ МЛАДЕ СРБЕ КОЈИ ЖУДЕ ЗА ГЊИЛЕЖНИМ ЗАПАДОМ, А ТО ЈЕ

ДОГАЂАЊЕ БРКАТИЈЕ' ЖЕНА!

Па ка'е:

Даклем што се овог ЗАПАДНОГ проблема тиче, ми преостали Срби, шака сиромаха, ваљало би да нашу младеж на време упозоримо да рецимо, у Језику Србском НЕМА речи "војник" у женском роду, није било нити ће!

Међутим!

НА ГЊИЛЕЖНОМ ЗАПАДУ СЕ ВЕЋ УВЕЛИКО ВРШИ ФЕМИНИЗАЦИЈА ЈЕЗИКА!!!

Даклем Трифуновићу, тебе као декларисаног МУЖЕЛОЖНИКА ова тема не додирује, ну ипак, без увреде...кх...кх...кх...КидањеКидање...из'ини...ово нас директно води у тему коју смо ође обрадили већ једном и више пута, а то је:

ПИТАЊЕ БРКАТИЈЕ ЖЕНА СА ПО СУДВА ПРЕЗИМЕНА У СРБА ДАНАС!

Рецимо жена још под гаранцијом, лепа Санда Рашковић-Ивић, ма и она судва презимена!

Даклем велики број жена данас у кукавној Србији по наређењу од ДРУГА ГЛАВНОГ од Новог Белосвецког, до 33% запослен у Војсци Србије као војно лице, а да не причамо о онима у канцеларијама и којекаквим иституцијама везаним за Војску.

Ми би дакле да, без намере да вређамо било чија осећања, изнесемо и наше скромно мненије гледе поменуте теме.

Ово масовно увођење жена у Војску је дакле,за нас шаку сиромаха, остатак од остатака Србског Народа, ПОТПУНО ПРОМАШЕН ПОТЕЗ, ОЧИГЛЕДНО ИЗНУЂЕН ОД СТРАНЕ ОКУПАТОРА!

УМЕСТО ДА СЕ БАВИМО ПРОБЛЕМОМ ОДУМИРАЊА

П О Р О Д И Ц Е

И ПОЈАВОМ БРКАТИЈЕ ЖЕНА СА ПО СУДВА ПРЕЗИМЕНА, МИ СЕ ПОНОСИМО ОНИМ ЧЕГА ТРЕБА ДА СЕ ГЊУШАМО!

ЕЈ, БРЕ, МИ СРБИ
(а и остатак беле Европе, тј. Гњилежног Запада, за који нас није брига) ИМАМО ОЗБИЉАН ПРОБЛЕМ БРКАТИЈЕ ЖЕНА СУДВА ПРЕЗИМЕНА, ШТО ЈЕ УСЛОВ ЗА:

ХОМОСЕКСУАЛНЕ БРАКОВЕ ИЗМЕЂУ МУШКАРАЦА И ЖЕНА!

Дакле, не само да Белосвецки Велики Брат намерно уништава Породицу са промоцијом мужеложника, попут овог Дарка Трифуновића са пудлицом, и лезбача него се у „цивилизованим” земљама, и чак нажалост све више и у кукавној нам Србији и међу кукавним Србима, увелико удара темељ

ХОМОСЕКСУАЛНИМ БРАКОВИМА ИЗМЕЂУ МУШКАРАЦА И ЖЕНА!

Шта то значи?

Па значи да се са лаганим нестајањем ЖЕНЕ МАЈКЕ и ДОМАЋИЦЕ која је раније била СТУБ КУЋЕ, уводи категорија СПОСОБНЕ, САВРЕМЕНЕ, то јест БРКАТЕ ЖЕНЕ-ПРОФЕСИОНАЛЦА И ЈОШ ОЗГО ПРОФЕСИОНАЛНОГ ВОЈНИКА (то јест војникиње...хе, хе...), а старање о деци се препушта у најбољим случајевима баки и деки али све више и разним установама КОЈЕ У ВАСПИТАЊУ ЗАМЕЊУЈУ МАЈКУ А ЂЕ ТОЖЕ РАДЕ БРКАТЕ ЖЕНЕ МЕНАЏЕРКЕ СУДВА ПРЕЗИМЕНА!

Те ЈАКЕ БРКАТЕ ЖЕНЕ, то јест НОВОЖЕНЕ-МУТАНТИ (неки веле да њима и у п....изнутра већ расту чекиње), имају уствари ПСИХОЛОГИЈУ МУШКАРЦА, док су им једино гениталије још увек женске...споља!

У Ж А С!

Тако долазимо и до УГОВОРА ПРЕД АДВОКАТОМ ПРИЛИКОМ СКЛАПАЊА БРАКА па све до заједничког суживота ДВА МЕНТАЛНА МУШКАРЦА који су пред друштвом и даље „нормални” бракови али... У СУШТИНИ РАДИ СЕ О:

ХОМОСЕКСУАЛНИМ БРАКОВИМА ИЗМЕЂУ МУШКАРЦА И ЖЕНЕ-МУТАНТА!

Слава Богу наше материјално присуство овамо доле ближи се свом неизбежном крају, АЛ' ТЕШКО МЛАДОМ СРБИНУ КОЈИ ДОЖИВИ НЕСРЕЋУ ДА ГА ГУЈА УЈЕДЕ ПА ДА СЕ ПРЕВАРИ ТЕ УЂЕ У ХОМОСЕКСУАЛНИ „БРАК” СА „ЈАКОМ, БРКАТОМ ЖЕНОМ”-МУТАНТОМ!

Сачувај Боже и саклони грешни Народ наш од ове најновије куге западне!

Зато ми и кличемо (иначе неби):

ПЕДЕРЕ НА БАНДЕРЕ!

ЛЕЗБАЧЕ КОД ДАЧЕ

(метафора-не мислимо овом приликом на неког тамо Србенду који се сам јавио да лезбаче лечи и преваспитава!)

МУТАНТЕ У КАНТЕ!

Жена је дакле у Срба одувек била главни

С Т Л П (стуб)

П О Р О Д И Ц Е,

МАЈКА И ДОМАЋИЦА!

Међутим!

Одкако је са КОМУНО-САТАНИСТИЧКОМ ОКУПАЦИЈОМ дошло ово сулудо време БРКАТИХ ПАРТИЗАНКИ, а са ДЕМОНО-КРАТСКОМ ТРОЦКИСТИЧКОМ ОКУПАЦИЈОМ још луђе време РАДИКАЛ-ФЕМИНИСТКИЊА,оде Србска Породица и ЗАДРУГА, на ђубриште историје!

Нарочито нас ДЕМОНОКРАТИЈА усрећи са ЖЕНАМА-МЕНАЏЕРИМА И ВОЈНИКИЊАМА (Кидање) СУДВА ПРЕЗИМЕНА (по правилу), што је Србију довело, баш као на Гњилежном Западу до

ХОМОСЕКСУАЛНИХ БРАКОВА ИЗМЕЂУ МУШКАРЦА И ЖЕНЕ!

А ЂЕЦУ ЧУВАЈУ НЕМОЋНЕ БАКЕ И ДЕКЕ ИЛИ ИСТЕ ТАКВЕ МЕНАЏЕРКЕ СУДВА ПРЕЗИМЕНА ПО ДЕЧЈИМ ВРТИЋИМА!

Тагата је наша поголема!

Наша порука свим УГУЗЉУБИМА ГЊИЛЕЖНОГ ЗАПАДА, па ка'е:

КАКО МИ РАДИЛИ-ТАКО НАМИ БОГ ПОМОГАО!

Вріеме є да се окупимо!

Вріеме є да што углавимо!

Нека буде борба непрестана!

Нека буде што быти неможе!

Цитат:НЕ, НЕЋУ НОВО!!!

Старо, старо ми дајте! Оно што мирише на сув босиљак и што сада тако слатко пада. Пада и греје, греје срце.

Бора Станковић

Поколеня дела суде, што є чіе, даю свема!

ВО ИМЯ ОТЦА И СЫНА И СВЯТОГО ДУХА!

МЫ СЕРБЫ, СЪ НАМИ БОГЪ !

ЯКО СЪ НАМИ БОГЪ !

http://www.youtube.com/watch?v=2EgzztdEn4I

Да исполњатсја уста наша хваљенија твојего Господи!

Jако да појем Славу Твоју, јако сподобил јеси нас Причаститисја Свјатим Твојим Божественим Безсмертним и Животворјашчим Тајнам:

СОБЉУДИ НАС ВО ТВОЈЕЈ СВЈАТИЊИ, ВЕС ДЕН ПОУЧАТИТСЈА ПРАВДЈЕ ТВОЈЕЈ!

Ми рекосмо, по пустињи викасмо, ма Душу спасисмо!

http://www.youtube.com/watch?v=h-DJc1RRcJc

Воскресение Христово видјевше, поклонимся Святому Господу Иисусу, единому безгрешному!

EX ORIENTE LUX!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

БОТОВИ РАДЕ СВОЈ ПОСАО, НЕУМОРНО, како на овом форуму, тако и овдје код нас у Републици Српској. Врло вјешто разводњавају ову тему, било у званичној политици, медијима или форумима. Умјесто да се бавимо колику бруку, срамоту, колики блам нам је нанешен, афером "Икона", које су посљедице по РС и Србе уопште, ми расправљамо о неком небитном Дарку, о Вукотићу, о томе колико вриједи икона, ко је прошверцовао и сл. Све само са једним циљем да се скрене пажња са оног најважнијег, а то је какви ће бити даљи односи са Русијом. Док званична РС управо ботовским начином покушава нешто рећи о случају, Србија се не оглашава, мада би требало.
Одговори

(27-12-2020, 08:28 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(27-12-2020, 07:10 PM)darkob Пише:  

Ко ти је тај Дарко Трифуновић ?

Трифуновићу немо'се нервираш, проваљен си!

Међутим!

Ти само тртљаш о Гњилежном Западу из ЖАБЉЕ ПЕРСПЕКТИВЕ РАЈЕТИНА И УГУЗЉУБА ИЗ ДОЊЕГ БЛАТИШТА, а не схваташ да Гњилежни није никакав монолит нити је једначито ТРУО свуден!

Рецимо ођекаре у Канади има много шума и простора па ми можемо себи да дозволимо да не будемо РАЈЕТИН као ти и твоји, но смо пре би се рекло, АСОЦИЈАЛАН случај са наше три пушке добро подмазане а и САМОСТРЕЛ и кучад чуваркуће имамо, тако да можемо себи да дозволимо да бљујемо на Гњилежни, има се, може се!

Па ка'е:

Цитат:As many as 30,000 in Canada consider themselves sovereign citizens

IIPOCBETAP was in White Rock last week, he is a self-proclaimed Freeman-on-the-Land and one of a growing number of Canadian followers of the so-called sovereign citizen or Natural Persons movement.

He introduces himself as "IIPOCBETAP of the TZAR LAZAR familly," and before he'll answer any questions, he asks a reporter to declare that she is not a government employee.

He drives without a licence and does not pay income tax.

IIPOCBETAP is a self-proclaimed Freeman-on-the-Land and one of a growing number of Canadian followers of the so-called "sovereign citizen" or "Natural Persons" movement.

Adherents have "freed" themselves from what they see as an overbearing government that has overstepped its bounds.

Даклем, рекосмо, ми себи можемо да дозволимо да бљујемо по одвратном Гњилежном Западу јер све видимо изблиза а Русија је далеко па би нам понека трулеж сигурно промакла, тако да ако твој ГУГЛО и Бејзик Инглиш не раде искај превод, ту смо!

Негоооо...пај'сад ово....НА ГЊИЛЕЖНОМ ЗАПАДУ МЛАДИ МУШКАРЦИ ДИЖУ РУКЕ ОД ЖЕНА, УПЛАШЕНИ И ЗГАЂЕНИ РАДИКАЛНИМ ФЕМИНИЗМОМ, ТЈ. ОНИМ НАШТА СМО МИ ПООДАВНО УПОЗОРАВАЛИ МЛАДЕ СРБЕ КОЈИ ЖУДЕ ЗА ГЊИЛЕЖНИМ ЗАПАДОМ, А ТО ЈЕ

ДОГАЂАЊЕ БРКАТИЈЕ' ЖЕНА!

Па ка'е:

Даклем што се овог ЗАПАДНОГ проблема тиче, ми преостали Срби, шака сиромаха, ваљало би да нашу младеж на време упозоримо да рецимо, у Језику Србском НЕМА речи "војник" у женском роду, није било нити ће!

Међутим!

НА ГЊИЛЕЖНОМ ЗАПАДУ СЕ ВЕЋ УВЕЛИКО ВРШИ ФЕМИНИЗАЦИЈА ЈЕЗИКА!!!

Даклем Трифуновићу, тебе као декларисаног МУЖЕЛОЖНИКА ова тема не додирује, ну ипак, без увреде...кх...кх...кх...КидањеКидање...из'ини...ово нас директно води у тему коју смо ође обрадили већ једном и више пута, а то је:

ПИТАЊЕ БРКАТИЈЕ ЖЕНА СА ПО СУДВА ПРЕЗИМЕНА У СРБА ДАНАС!

Рецимо жена још под гаранцијом, лепа Санда Рашковић-Ивић, ма и она судва презимена!

Даклем велики број жена данас у кукавној Србији по наређењу од ДРУГА ГЛАВНОГ од Новог Белосвецког, до 33% запослен у Војсци Србије као војно лице, а да не причамо о онима у канцеларијама и којекаквим иституцијама везаним за Војску.

Ми би дакле да, без намере да вређамо било чија осећања, изнесемо и наше скромно мненије гледе поменуте теме.

Ово масовно увођење жена у Војску је дакле,за нас шаку сиромаха, остатак од остатака Србског Народа, ПОТПУНО ПРОМАШЕН ПОТЕЗ, ОЧИГЛЕДНО ИЗНУЂЕН ОД СТРАНЕ ОКУПАТОРА!

УМЕСТО ДА СЕ БАВИМО ПРОБЛЕМОМ ОДУМИРАЊА

П О Р О Д И Ц Е

И ПОЈАВОМ БРКАТИЈЕ ЖЕНА СА ПО СУДВА ПРЕЗИМЕНА, МИ СЕ ПОНОСИМО ОНИМ ЧЕГА ТРЕБА ДА СЕ ГЊУШАМО!

ЕЈ, БРЕ, МИ СРБИ
(а и остатак беле Европе, тј. Гњилежног Запада, за који нас није брига) ИМАМО ОЗБИЉАН ПРОБЛЕМ БРКАТИЈЕ ЖЕНА СУДВА ПРЕЗИМЕНА, ШТО ЈЕ УСЛОВ ЗА:

ХОМОСЕКСУАЛНЕ БРАКОВЕ ИЗМЕЂУ МУШКАРАЦА И ЖЕНА!

Дакле, не само да Белосвецки Велики Брат намерно уништава Породицу са промоцијом мужеложника, попут овог Дарка Трифуновића са пудлицом, и лезбача него се у „цивилизованим” земљама, и чак нажалост све више и у кукавној нам Србији и међу кукавним Србима, увелико удара темељ

ХОМОСЕКСУАЛНИМ БРАКОВИМА ИЗМЕЂУ МУШКАРАЦА И ЖЕНА!

Шта то значи?

Па значи да се са лаганим нестајањем ЖЕНЕ МАЈКЕ и ДОМАЋИЦЕ која је раније била СТУБ КУЋЕ, уводи категорија СПОСОБНЕ, САВРЕМЕНЕ, то јест БРКАТЕ ЖЕНЕ-ПРОФЕСИОНАЛЦА И ЈОШ ОЗГО ПРОФЕСИОНАЛНОГ ВОЈНИКА (то јест војникиње...хе, хе...), а старање о деци се препушта у најбољим случајевима баки и деки али све више и разним установама КОЈЕ У ВАСПИТАЊУ ЗАМЕЊУЈУ МАЈКУ А ЂЕ ТОЖЕ РАДЕ БРКАТЕ ЖЕНЕ МЕНАЏЕРКЕ СУДВА ПРЕЗИМЕНА!

Те ЈАКЕ БРКАТЕ ЖЕНЕ, то јест НОВОЖЕНЕ-МУТАНТИ (неки веле да њима и у п....изнутра већ расту чекиње), имају уствари ПСИХОЛОГИЈУ МУШКАРЦА, док су им једино гениталије још увек женске...споља!

У Ж А С!

Тако долазимо и до УГОВОРА ПРЕД АДВОКАТОМ ПРИЛИКОМ СКЛАПАЊА БРАКА па све до заједничког суживота ДВА МЕНТАЛНА МУШКАРЦА који су пред друштвом и даље „нормални” бракови али... У СУШТИНИ РАДИ СЕ О:

ХОМОСЕКСУАЛНИМ БРАКОВИМА ИЗМЕЂУ МУШКАРЦА И ЖЕНЕ-МУТАНТА!

Слава Богу наше материјално присуство овамо доле ближи се свом неизбежном крају, АЛ' ТЕШКО МЛАДОМ СРБИНУ КОЈИ ДОЖИВИ НЕСРЕЋУ ДА ГА ГУЈА УЈЕДЕ ПА ДА СЕ ПРЕВАРИ ТЕ УЂЕ У ХОМОСЕКСУАЛНИ „БРАК” СА „ЈАКОМ, БРКАТОМ ЖЕНОМ”-МУТАНТОМ!

Сачувај Боже и саклони грешни Народ наш од ове најновије куге западне!

Зато ми и кличемо (иначе неби):

ПЕДЕРЕ НА БАНДЕРЕ!

ЛЕЗБАЧЕ КОД ДАЧЕ

(метафора-не мислимо овом приликом на неког тамо Србенду који се сам јавио да лезбаче лечи и преваспитава!)

МУТАНТЕ У КАНТЕ!

Жена је дакле у Срба одувек била главни

С Т Л П (стуб)

П О Р О Д И Ц Е,

МАЈКА И ДОМАЋИЦА!

Међутим!

Одкако је са КОМУНО-САТАНИСТИЧКОМ ОКУПАЦИЈОМ дошло ово сулудо време БРКАТИХ ПАРТИЗАНКИ, а са ДЕМОНО-КРАТСКОМ ТРОЦКИСТИЧКОМ ОКУПАЦИЈОМ још луђе време РАДИКАЛ-ФЕМИНИСТКИЊА,оде Србска Породица и ЗАДРУГА, на ђубриште историје!

Нарочито нас ДЕМОНОКРАТИЈА усрећи са ЖЕНАМА-МЕНАЏЕРИМА И ВОЈНИКИЊАМА (Кидање) СУДВА ПРЕЗИМЕНА (по правилу), што је Србију довело, баш као на Гњилежном Западу до

ХОМОСЕКСУАЛНИХ БРАКОВА ИЗМЕЂУ МУШКАРЦА И ЖЕНЕ!

А ЂЕЦУ ЧУВАЈУ НЕМОЋНЕ БАКЕ И ДЕКЕ ИЛИ ИСТЕ ТАКВЕ МЕНАЏЕРКЕ СУДВА ПРЕЗИМЕНА ПО ДЕЧЈИМ ВРТИЋИМА!

Тагата је наша поголема!

Наша порука свим УГУЗЉУБИМА ГЊИЛЕЖНОГ ЗАПАДА, па ка'е:

КАКО МИ РАДИЛИ-ТАКО НАМИ БОГ ПОМОГАО!

Вріеме є да се окупимо!

Вріеме є да што углавимо!

Нека буде борба непрестана!

Нека буде што быти неможе!

Цитат:НЕ, НЕЋУ НОВО!!!

Старо, старо ми дајте! Оно што мирише на сув босиљак и што сада тако слатко пада. Пада и греје, греје срце.

Бора Станковић

Поколеня дела суде, што є чіе, даю свема!

ВО ИМЯ ОТЦА И СЫНА И СВЯТОГО ДУХА!

МЫ СЕРБЫ, СЪ НАМИ БОГЪ !

ЯКО СЪ НАМИ БОГЪ !

http://www.youtube.com/watch?v=2EgzztdEn4I

Да исполњатсја уста наша хваљенија твојего Господи!

Jако да појем Славу Твоју, јако сподобил јеси нас Причаститисја Свјатим Твојим Божественим Безсмертним и Животворјашчим Тајнам:

СОБЉУДИ НАС ВО ТВОЈЕЈ СВЈАТИЊИ, ВЕС ДЕН ПОУЧАТИТСЈА ПРАВДЈЕ ТВОЈЕЈ!

Ми рекосмо, по пустињи викасмо, ма Душу спасисмо!

http://www.youtube.com/watch?v=h-DJc1RRcJc

Воскресение Христово видјевше, поклонимся Святому Господу Иисусу, единому безгрешному!

EX ORIENTE LUX!

aухххх ти си баш прс'о ал много, све горе и горе.....

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(27-12-2020, 08:51 PM)luka.luke Пише:  БОТОВИ РАДЕ СВОЈ ПОСАО, НЕУМОРНО, како на овом форуму, тако и овдје код нас у Републици Српској. Врло вјешто разводњавају ову тему, било у званичној политици, медијима или форумима. Умјесто да се бавимо колику бруку, срамоту, колики блам нам је нанешен, афером "Икона", које су посљедице по РС и Србе уопште, ми расправљамо о неком небитном Дарку, о Вукотићу, о томе колико вриједи икона, ко је прошверцовао и сл. Све само са једним циљем да се скрене пажња са оног најважнијег, а то је какви ће бити даљи односи са Русијом. Док званична РС управо ботовским начином покушава нешто рећи о случају, Србија се не оглашава, мада би требало.

Лука имаш право, главни СКРЕТНИЧАР СВИХ ТЕМА ођекаре јесте баш Киза и то пре свега техником смарања дискусије!

Даклем ми нијесмо моделатор ође ал'ваистину нема никвог смисла шта он ради па понавља опет и опет иако му је 100 пута речено да нема потребе да цитира цео чаршав неког прилога опет и опет, еда би на крају додао два-три брабоњка својих мудрости!

Тужан

Уместо да издвоји једну или две реченице па да напише свој мудри одговор, он затрпава форум са понављањем у бескрај прилога других дискута тако да онда дискусија оде на другу страну и тако се техником смарања и прекида!

Киза и убица форума са предумишљајем, Шумадрипац овдашњи, су терористи-диверзанти!

табаџија

EX ORIENTE LUX!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(27-12-2020, 08:51 PM)luka.luke Пише:  БОТОВИ РАДЕ СВОЈ ПОСАО, НЕУМОРНО, како на овом форуму, тако и овдје код нас у Републици Српској. Врло вјешто разводњавају ову тему, било у званичној политици, медијима или форумима. Умјесто да се бавимо колику бруку, срамоту, колики блам нам је нанешен, афером "Икона", које су посљедице по РС и Србе уопште, ми расправљамо о неком небитном Дарку, о Вукотићу, о томе колико вриједи икона, ко је прошверцовао и сл. Све само са једним циљем да се скрене пажња са оног најважнијег, а то је какви ће бити даљи односи са Русијом. Док званична РС управо ботовским начином покушава нешто рећи о случају, Србија се не оглашава, мада би требало.

Последице су на жалост катастрофалне. То глупе ботине не могу да виде јер их само занима како да остану на државним јаслама.
Ово је сасвим довољан повод западу да крене у унитаризацију Босне и да укине Републику Српску. Тако је то кад нисмо искористили владавину Доналда Трампа.
Свега овога не би било да се Милошевић није правио паметан и да је пришао западу на време. Где је сада Русија? Русија помаже муслиманима. Ми је не занимамо. Ми смо окружени НАТО пактом. Када ће те то схватити? Ми требамо ићи путем који су зацртали Вукан Немањић и краљ Милан Обреновић. Наше место је на западу а не на истоку.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним