(27-12-2020, 07:10 PM)darkob Пише: (26-12-2020, 10:37 PM)ПРОСВЕТАР Пише: [Не може сад нами неки декларисани педер са кучетом, Дарко Трифуновић
Ко ти је тај Дарко Трифуновић ?
Него кад идеш за Русију? Да чујем.
Срам те било лицемеру један. Седиш на западу а пљујеш их. Иди за Русију. Шта чекаш? Да нећеш можда лимун?
Трифуновићу немо'се нервираш, проваљен си!
Међутим!
Ти само тртљаш о Гњилежном Западу из
ЖАБЉЕ ПЕРСПЕКТИВЕ РАЈЕТИНА И УГУЗЉУБА ИЗ ДОЊЕГ БЛАТИШТА, а не схваташ да Гњилежни није никакав монолит нити је једначито
ТРУО свуден!
Рецимо ођекаре у Канади има много шума и простора па ми можемо себи да дозволимо да не будемо
РАЈЕТИН као ти и твоји, но смо пре би се рекло,
АСОЦИЈАЛАН случај са наше три пушке добро подмазане а и
САМОСТРЕЛ и кучад чуваркуће имамо, тако да можемо себи да дозволимо да бљујемо на Гњилежни, има се, може се!
Па ка'е:
Цитат:As many as 30,000 in Canada consider themselves sovereign citizens
IIPOCBETAP was in White Rock last week, he is a self-proclaimed Freeman-on-the-Land and one of a growing number of Canadian followers of the so-called sovereign citizen or Natural Persons movement.
He introduces himself as "IIPOCBETAP of the TZAR LAZAR familly," and before he'll answer any questions, he asks a reporter to declare that she is not a government employee.
He drives without a licence and does not pay income tax.
IIPOCBETAP is a self-proclaimed Freeman-on-the-Land and one of a growing number of Canadian followers of the so-called "sovereign citizen" or "Natural Persons" movement.
Adherents have "freed" themselves from what they see as an overbearing government that has overstepped its bounds.
Даклем, рекосмо, ми себи можемо да дозволимо да бљујемо по одвратном Гњилежном Западу јер све видимо изблиза а Русија је далеко па би нам понека трулеж сигурно промакла, тако да ако твој ГУГЛО и Бејзик Инглиш не раде искај превод, ту смо!
Негоооо...пај'сад ово....
НА ГЊИЛЕЖНОМ ЗАПАДУ МЛАДИ МУШКАРЦИ ДИЖУ РУКЕ ОД ЖЕНА, УПЛАШЕНИ И ЗГАЂЕНИ РАДИКАЛНИМ ФЕМИНИЗМОМ, ТЈ. ОНИМ НАШТА СМО МИ ПООДАВНО УПОЗОРАВАЛИ МЛАДЕ СРБЕ КОЈИ ЖУДЕ ЗА ГЊИЛЕЖНИМ ЗАПАДОМ, А ТО ЈЕ
ДОГАЂАЊЕ БРКАТИЈЕ' ЖЕНА!
Па ка'е:
Даклем што се овог ЗАПАДНОГ проблема тиче, ми преостали Срби, шака сиромаха, ваљало би да нашу младеж на време упозоримо да рецимо, у Језику Србском
НЕМА речи "војник" у женском роду, није било нити ће!
Међутим!
НА ГЊИЛЕЖНОМ ЗАПАДУ СЕ ВЕЋ УВЕЛИКО ВРШИ ФЕМИНИЗАЦИЈА ЈЕЗИКА!!!
Даклем Трифуновићу, тебе као декларисаног
МУЖЕЛОЖНИКА ова тема не додирује, ну ипак, без увреде...кх...кх...кх...

...из'ини...ово нас директно води у тему коју смо ође обрадили већ једном и више пута, а то је:
ПИТАЊЕ БРКАТИЈЕ ЖЕНА СА ПО СУДВА ПРЕЗИМЕНА У СРБА ДАНАС!
Рецимо жена још под гаранцијом, лепа Санда Рашковић-Ивић, ма и она судва презимена!
Даклем велики број жена данас у кукавној Србији по наређењу од
ДРУГА ГЛАВНОГ од Новог Белосвецког, до 33% запослен у Војсци Србије као војно лице, а да не причамо о онима у канцеларијама и којекаквим иституцијама везаним за Војску.
Ми би дакле да, без намере да вређамо било чија осећања, изнесемо и наше скромно мненије гледе поменуте теме.
Ово масовно увођење жена у Војску је дакле,за нас шаку сиромаха, остатак од остатака Србског Народа,
ПОТПУНО ПРОМАШЕН ПОТЕЗ, ОЧИГЛЕДНО ИЗНУЂЕН ОД СТРАНЕ ОКУПАТОРА!
УМЕСТО ДА СЕ БАВИМО ПРОБЛЕМОМ ОДУМИРАЊА
П О Р О Д И Ц Е
И ПОЈАВОМ БРКАТИЈЕ ЖЕНА СА ПО СУДВА ПРЕЗИМЕНА, МИ СЕ ПОНОСИМО ОНИМ ЧЕГА ТРЕБА ДА СЕ ГЊУШАМО!
ЕЈ, БРЕ, МИ СРБИ (а и остатак беле Европе, тј. Гњилежног Запада, за који нас није брига)
ИМАМО ОЗБИЉАН ПРОБЛЕМ БРКАТИЈЕ ЖЕНА СУДВА ПРЕЗИМЕНА, ШТО ЈЕ УСЛОВ ЗА:
ХОМОСЕКСУАЛНЕ БРАКОВЕ ИЗМЕЂУ МУШКАРАЦА И ЖЕНА!
Дакле, не само да Белосвецки Велики Брат намерно уништава Породицу са промоцијом мужеложника, попут овог Дарка Трифуновића са пудлицом, и лезбача него се у „цивилизованим” земљама, и чак нажалост све више и у кукавној нам Србији и међу кукавним Србима, увелико удара темељ
ХОМОСЕКСУАЛНИМ БРАКОВИМА ИЗМЕЂУ МУШКАРАЦА И ЖЕНА!
Шта то значи?
Па значи да се са лаганим нестајањем
ЖЕНЕ МАЈКЕ и
ДОМАЋИЦЕ која је раније била
СТУБ КУЋЕ, уводи категорија
СПОСОБНЕ, САВРЕМЕНЕ, то јест
БРКАТЕ ЖЕНЕ-ПРОФЕСИОНАЛЦА И ЈОШ ОЗГО ПРОФЕСИОНАЛНОГ ВОЈНИКА (то јест војникиње...хе, хе...), а старање о деци се препушта у најбољим случајевима баки и деки али све више и разним установама
КОЈЕ У ВАСПИТАЊУ ЗАМЕЊУЈУ МАЈКУ А ЂЕ ТОЖЕ РАДЕ БРКАТЕ ЖЕНЕ МЕНАЏЕРКЕ СУДВА ПРЕЗИМЕНА!
Те
ЈАКЕ БРКАТЕ ЖЕНЕ, то јест
НОВОЖЕНЕ-МУТАНТИ (неки веле да њима и у п....изнутра већ расту чекиње), имају уствари
ПСИХОЛОГИЈУ МУШКАРЦА, док су им једино гениталије још увек женске...споља!
У Ж А С!
Тако долазимо и до
УГОВОРА ПРЕД АДВОКАТОМ ПРИЛИКОМ СКЛАПАЊА БРАКА па све до заједничког суживота
ДВА МЕНТАЛНА МУШКАРЦА који су пред друштвом и даље „нормални” бракови али...
У СУШТИНИ РАДИ СЕ О:
ХОМОСЕКСУАЛНИМ БРАКОВИМА ИЗМЕЂУ МУШКАРЦА И ЖЕНЕ-МУТАНТА!
Слава Богу наше материјално присуство овамо доле ближи се свом неизбежном крају,
АЛ' ТЕШКО МЛАДОМ СРБИНУ КОЈИ ДОЖИВИ НЕСРЕЋУ ДА ГА ГУЈА УЈЕДЕ ПА ДА СЕ ПРЕВАРИ ТЕ УЂЕ У ХОМОСЕКСУАЛНИ „БРАК” СА „ЈАКОМ, БРКАТОМ ЖЕНОМ”-МУТАНТОМ!
Сачувај Боже и саклони грешни Народ наш од ове најновије куге западне!
Зато ми и кличемо (иначе неби):
ПЕДЕРЕ НА БАНДЕРЕ!
ЛЕЗБАЧЕ КОД ДАЧЕ
(метафора-не мислимо овом приликом на неког тамо Србенду који се сам јавио да лезбаче лечи и преваспитава!)
МУТАНТЕ У КАНТЕ!
Жена је дакле у Срба одувек била главни
С Т Л П (стуб)
П О Р О Д И Ц Е,
МАЈКА И ДОМАЋИЦА!
Међутим!
Одкако је са
КОМУНО-САТАНИСТИЧКОМ ОКУПАЦИЈОМ дошло ово сулудо време
БРКАТИХ ПАРТИЗАНКИ, а са
ДЕМОНО-КРАТСКОМ ТРОЦКИСТИЧКОМ ОКУПАЦИЈОМ још луђе време
РАДИКАЛ-ФЕМИНИСТКИЊА,оде Србска Породица и
ЗАДРУГА, на ђубриште историје!
Нарочито нас
ДЕМОНОКРАТИЈА усрећи са
ЖЕНАМА-МЕНАЏЕРИМА И ВОЈНИКИЊАМА (
) СУДВА ПРЕЗИМЕНА (по правилу), што је Србију довело, баш као на Гњилежном Западу до
ХОМОСЕКСУАЛНИХ БРАКОВА ИЗМЕЂУ МУШКАРЦА И ЖЕНЕ!
А ЂЕЦУ ЧУВАЈУ НЕМОЋНЕ БАКЕ И ДЕКЕ ИЛИ ИСТЕ ТАКВЕ МЕНАЏЕРКЕ СУДВА ПРЕЗИМЕНА ПО ДЕЧЈИМ ВРТИЋИМА!
Тагата је наша поголема!
Наша порука свим
УГУЗЉУБИМА ГЊИЛЕЖНОГ ЗАПАДА, па ка'е:
КАКО МИ РАДИЛИ-ТАКО НАМИ БОГ ПОМОГАО!
Вріеме є да се окупимо!
Вріеме є да што углавимо!
Нека буде борба непрестана!
Нека буде што быти неможе!
Цитат:НЕ, НЕЋУ НОВО!!!
Старо, старо ми дајте! Оно што мирише на сув босиљак и што сада тако слатко пада. Пада и греје, греје срце.
Бора Станковић
Поколеня дела суде, што є чіе, даю свема!
ВО ИМЯ ОТЦА И СЫНА И СВЯТОГО ДУХА!
МЫ СЕРБЫ, СЪ НАМИ БОГЪ !
ЯКО СЪ НАМИ БОГЪ !
http://www.youtube.com/watch?v=2EgzztdEn4I
Да исполњатсја уста наша хваљенија твојего Господи!
Jако да појем Славу Твоју, јако сподобил јеси нас Причаститисја Свјатим Твојим Божественим Безсмертним и Животворјашчим Тајнам:
СОБЉУДИ НАС ВО ТВОЈЕЈ СВЈАТИЊИ, ВЕС ДЕН ПОУЧАТИТСЈА ПРАВДЈЕ ТВОЈЕЈ!
Ми рекосмо, по пустињи викасмо, ма Душу спасисмо!
http://www.youtube.com/watch?v=h-DJc1RRcJc
Воскресение Христово видјевше, поклонимся Святому Господу Иисусу, единому безгрешному!
EX ORIENTE LUX!