Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Намагарчени међед: „Иконокластички“ скандал тресе Босну

(12-01-2021, 08:55 AM)luka.luke Пише:  
(11-01-2021, 11:53 PM)Бенито Пише:  Ајде сад, стварно, мало прекините са овим прозивкама...

Само администратори ово могу ријешити!!! Познати су начини.
За почетак предлажем да им отворите посебну тему или читав подфорум "МЕЂУСОБНЕ ДИСКУСИЈЕ ЗА КИЗУ, ПРОСВЈЕТУ, ДАРКОБА И СЛИЧНЕ ЊИМА", ако и даље буду наставили са уништавањем тема, примјењивати рестриктивније мјере.
Претјераше брате...
Поставио сам такву тему још пре пар година, може да се нађе на овом подфоруму. Али, не вреди...
Одговори

(12-01-2021, 12:25 PM)Бенито Пише:  
(12-01-2021, 08:55 AM)luka.luke Пише:  
(11-01-2021, 11:53 PM)Бенито Пише:  Ајде сад, стварно, мало прекините са овим прозивкама...

Само администратори ово могу ријешити!!! Познати су начини.
За почетак предлажем да им отворите посебну тему или читав подфорум "МЕЂУСОБНЕ ДИСКУСИЈЕ ЗА КИЗУ, ПРОСВЈЕТУ, ДАРКОБА И СЛИЧНЕ ЊИМА", ако и даље буду наставили са уништавањем тема, примјењивати рестриктивније мјере.
Претјераше брате...
Поставио сам такву тему још пре пар година, може да се нађе на овом подфоруму. Али, не вреди...

На вука повика а ЛИСАЦ месо једе! Јок

Наиме, за разлику од других тема ђе су скретничари углавном Киза и Шумадрипац, у овом случају ГЛАВНИ СКРЕТНИЧАР ОВЕ ТЕМЕ јесте нико други до баш Бенито, па погледајмо од почетка, па ка'е:

(22-12-2020, 11:27 PM)Бенито Пише:  
(22-12-2020, 11:02 PM)Милослав Самарџић Пише:  Сада се отвара. На насловној страни је.
Никада ми неће бити јасна једна ствар код овога Каргановића. Човек живи на Западу толике године. Могао је да чита колико год хоће од највећих мајстора за стил и структуру реченице. А његова реченица и даље путује, путује, и путује... И можда некуда стигне, али на циљ никада.
Иначе, анализа је добра. Стил је катастрофалан и то снижава ниво ове анализе.

Дакле какве везе има стил којим пише Каргановић са "Намагарченим међедом" то јест са Додом и Иконом?

Нами лично то уопште не смета, а може да смета само особама које се крећу по форуму као неки инсекти који схватају само две димензије, тј. "лево-десно" док им је "горе-доле" апсолутно непојмљиво, а још мање "лево-десно-горе-доле" у исто време!

Наиме ми сматрамо да је Бенито један од ретких ерудита на форуму коме је глава пуна разнијех података тако да човек једноставно има спосбност за оно што се на Гњилежном Западу зове " lateral thinking" то јест сагледавање извесног проблема из другог угла итд.

На ову опаску смо се МИ надовезали хотећи да објаснимо начин писања реченог Каргановића на основу нашег искуства са адвокатским језиком на Гњилежном Западу, па ка'е:

(23-12-2020, 07:03 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Каргановић је адвокат па је и његов стил такав. Наиме не знамо као је у Југославији (коју зову Србија) али ођекаре у Трбуху Сотоне, Северној Чемерици и шире, правни документи се пишу тако да свака реченица има број али...у тој простопроширеној реченици ваља некако стилски утрпати све што има везе са смислом неке правне тврдње у реченој реченици (allegation) па су зато те реченице или кратке или рогобатне зависно од речене тврдње.

Иначе чињеница да "човек живи на (Гњилежном) Западу толике године" није неки предуслов за какав префињен литерални стил, зависи где је живео јер Гњилежни није никакав монолит, то знамо, а Каргановић је адвокат у Чемерици...ахем...

https://www.youtube.com/watch?v=KLODGhEy...e=emb_logo

Кидање

Ну нажалост....од ових НАОРУЖАНИХ, и ми, шака сиромаха, данас зависимо!

Е онда је улетео ментално опичени Дарко Трифуновић коме је једина тема на форуму учешће дискута који "нијесу одавле", и ту је крај, упадају дежурни скретничари Киза и Шумадрипац и тема од у "офф топик" како се одразио наш полиглота форумски!

Кидање

Даклем погледајте ви тамо ко су скретничари и са којим циљем раде а ми имамо друга посла јербо се спремамо на далеке путе а времени њет!

EX ORIENTE LUX!

ПС

Пре него што нестанемо у димензијама који су неким инсектима недоступне, да се вратимо зачас на тему и приложимо сведочење Декија Берића о могућем пореклу Иконе о којој је реч, па ка'е:

Паметном доста!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(13-01-2021, 03:45 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Пре него што нестанемо у димензијама који су неким инсектима недоступне, да се вратимо зачас на тему и приложимо сведочење Декија Берића о могућем пореклу Иконе о којој је реч, па ка'е:

Паметном доста!

Овог човека поштујем. Воли Русију, верује Путину и колико видим износи реалне чињенице и живи у тој Русији. Такође не пљује по западу.
Ти радиш све контра од њега. То је јако лицемерно Просветар. Мисли о томе.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним