Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ИЗБОРИ 17.12 .2023 ГОДИНЕ

(04-04-2022, 12:43 PM)Mekenzi Пише:  Тако да Србија никад ближа монархији Smile

Прозападна, либерална демократска и левичарска опозиција мора се ујединити и искристисалисати једног свог кандидата који ће већ сад па у наредних 5 година радити са њим на терену. За Поноша Баке и Деке и људи који гледају хепи и пник никада нису ни чули.

Десна страна парламента:Јако пуно наде полажем у "НАДУ" Милош Јовановић је добио шансу коју не сме никако прокоцкати. Од ових 5% има шансу да направи 35%. Цела десна страна после пропасти Радикала је празна. ДСС и монархисти имају велику шансу да је попуне и да врате праву искрену радикалниу (ону пре рата) десницу у парламенту. ДСС има прилику да се врати на пут десног центра, парламентарне монархије, традиционализма, српства и отачштва.
Милош није "црвен" нити је "удба" Милош је изузетно паметан, одмерен и свака реч је на месту.
 Бошку је Нестор донео значајан број гласова. Неверујем да саме двери могу на следећим изборима да направе овакав резултат.
Видећемо поново Бошка у парламенту...

П.С
Иначе Тадић и Шешељ пензија...

Радикали су после ових избора дефинитивно "мртви". Та странка више ни не постоји.
Реално, никад ближи монархији у задњих седам деценија. 26 монархистичких места не рачунајући СПО. У случају конкретно моанрхије, када би било стани-пани, морали би да гласају за.

За Поноша мислим да су сви чули, ал по злу  Јок Кез 

Има Јовановић историјску шансу, биће идиот ако је тако лако пропусти. Објективно гледано, далеко најозбиљнији кандидат на овим изборима.

Што се тиче Бошка и ПОКС-а, како су их мрцварили од самог почетка добро су прошли. Мислим да ће ово озбиљно ојачати странку, са обзиром на озбиљан повратак монархизма у парламент.

Само нам је још фалило да се и Тадићи угура...
Одговори

Ниједан аналитичар на нашој политичкој сцени није видео један врло значајан резултат ових избора, а то је да је Понош имао знатно више гласова од заједничке листе странака које су га предложиле. Пошто сам већ знао пре избора, сад нема разлога да не напишем да он прави нову странку, са изузетно моћним спонзорима. Тиме се Ђилас избацује из кампање, и то је кључни догађај ових избора.  Уосталом, и на овим изборима градио је имиџ различит од коалиције коју је заступао, а зашто је то урадио, објаснићу на крају.
Да би Овај био побеђен на изборима, потребно је да се "патриотска" страна откачи од Овај, односно да неко ту однесе победу и преузме лидерство. Тако би Понош око себе окупио око 20% гласача са јасном тенденцијом на горе, а десна страна око 15% такође са тенденцијом на горе. Наравно, ту иде и стварање одбора по Србији и онемогућавање Овај да овако очигледно краде. Колико је опозиција лоше организована која је сада изашла на изборе, довољно говори податак да на изборима у Београду није могла да преко своје мреже преброји гласове, и прва изађе са резултатима. То ће се сигурно променити.
Другим речима, Ђилас је испао из комбинације, а за Јеремића ћемо видети, зависи како се буде снашао у новонасталој ситуацији. Што се десне стране тиче, ту ће бити велика туча. Заветнике да прескочимо, јер нико живи не зна ниједног њиховог члана осим Милице, а прешли су цензус. Дакле, главна битка ће се водити између Бошка и Двери, и ничим изазваног Јовановића. Ако се Јовановић буде приближио Овај, што пола Београда зна још пре избора, само изгледа нико то још није јавио у Вршцу, онда је Бошку отворен пут. Уколико Јовановић буде нашао снаге да се одупре својим алавим члановима, бившем језгру ДСС, онда ће бити повуци-потегни.
У сваком случају, без комбинације левица-десница плус улица, нема збацивања Овај. Осим ако до тада не стигне "денацификација и дебољшевизација" до делте Дунава, па буде "бежте ноге по..... вас".
Одговори

(04-04-2022, 12:11 PM)Александар Динчић Пише:  
(04-04-2022, 11:16 AM)ВладимирС Пише:  Ми смо дефинитивно земља бољшевика и радикала. Знао сам то и раније, али добро. Нигде нећемо овакви, нигде.

@
Шумадинац

Везано за филм, редовно идем у биоскоп и последњих месец, два  редовно иде "трејлер" пре почетка филмова. Надам се да ће моћи успешно да се приказује.

После ових избора јасно је као дан да ових других више нема. Пензија!

Мислио сам на гласачко тело, не на саму странку. Постоје они и те како 1м до 1.5м, само гласају за друге (80 % их је од старта прешло у назадњаке, а остатак гласа за ове око цензуса, типа Заветници и сл.)
Одговори

(04-04-2022, 01:09 PM)Бенито Пише:  Ниједан аналитичар на нашој политичкој сцени није видео један врло значајан резултат ових избора, а то је да је Понош имао знатно више гласова од заједничке листе странака које су га предложиле. Пошто сам већ знао пре избора, сад нема разлога да не напишем да он прави нову странку, са изузетно моћним спонзорима. Тиме се Ђилас избацује из кампање, и то је кључни догађај ових избора.  Уосталом, и на овим изборима градио је имиџ различит од коалиције коју је заступао, а зашто је то урадио, објаснићу на крају.
Да би Овај био побеђен на изборима, потребно је да се "патриотска" страна откачи од Овај, односно да неко ту однесе победу и преузме лидерство. Тако би Понош око себе окупио око 20% гласача са јасном тенденцијом на горе, а десна страна око 15% такође са тенденцијом на горе. Наравно, ту иде и стварање одбора по Србији и онемогућавање Овај да овако очигледно краде. Колико је опозиција лоше организована која је сада изашла на изборе, довољно говори податак да на изборима у Београду није могла да преко своје мреже преброји гласове, и прва изађе са резултатима. То ће се сигурно променити.
Другим речима, Ђилас је испао из комбинације, а за Јеремића ћемо видети, зависи како се буде снашао у новонасталој ситуацији. Што се десне стране тиче, ту ће бити велика туча. Заветнике да прескочимо, јер нико живи не зна ниједног њиховог члана осим Милице, а прешли су цензус. Дакле, главна битка ће се водити између Бошка и Двери, и ничим изазваног Јовановића. Ако се Јовановић буде приближио Овај, што пола Београда зна још пре избора, само изгледа нико то још није јавио у Вршцу, онда је Бошку отворен пут. Уколико Јовановић буде нашао снаге да се одупре својим алавим члановима, бившем језгру ДСС, онда ће бити повуци-потегни.
У сваком случају, без комбинације левица-десница плус улица, нема збацивања Овај. Осим ако до тада не стигне "денацификација и дебољшевизација" до делте Дунава, па буде "бежте ноге по..... вас".

Само да завршим анализу, пошто сам морао да прекинем.
Дакле, кад се рашчисти ситуација на левици и десници и отпадну они које подржава Овај, те снаге које треба да га оборе морају се ујединити око неког макар минималног циља. То је, пре свега, поштовање државних установа. Зато је најчешћа порука на спотовима који су промовисали Поноша била "ево мене, ево Устава" или у другом споту "Косово је неодвојиви део Србије" или "1999. године сам учествовао у одбрани земље од НАТО"... А било их је још, али су ова три спота најчешће понављана. Неки су мислили да он тиме хоће да се опере од етикете да је "НАТО генерал", али моје мишљење је да је он тиме слао поруку десној страни опозиције који је минимум за договор и да није "прозападни" кандидат. 
ПС коалиција "Морамо" је изразито западњачка, са ЛГБТ наративом, сребреничким наративом и слично, и она ни случајно не сме бити предводник ове леве стране. Уосталом, то би Овај највише и волео. Имали су велику шансу на овим изборима да гурну Ћуту и причу о екологији у први план, и тиме се наметну на левици, али пошто су то тврди стамболићевци нису могли себи да дозволе да не буду они главни, и смањили су свој број гласова за неколико процената.
Да резимирам, Србији је од судбинске важности да се левица и десница договоре око минималних циљева, и да тај договор испоштују, иначе се тешко можемо откачити овог титоистичко-удбашког начина владања државом, што нас води у потпуну пропаст.
Одговори

CRTA saopštila rezultate u Beogradu, opozicija daleko od većine

„Izlaznost na beogradskim izborima je bila 57,2 odsto. Što je nešto niže u odnosu na predsedničke i parlamentarne. Što se tiče samih rezultata, u odnosu na ono što smo imali sinoć, nije stanje promenilo – Vučić je osvojio 57,7 odsto. Na parlamentarnim izborima sedam lista je prešlo cenzus i četiri manjinske… Na beogradskim izborima je situacija bila dosta napetija i razlike su bile mnogo manje između lista. Na osnovu 99 odsto obrađenog uzorka, SNS je osvojila 38,1 odsto glasova i imaće 48 mandata, lista koju je vodio Vladeta Janković će imati 26 mandata, lista „MORAMO“ 13 mandata, SPS 8 mandata, NADA 7 mandata, Zavetnici 4 i Dveri 4 mandata. Ostale liste nisu prešle cenzus i ne mislimo da će preći cenzus, na osnovu naših podataka“, rekao je Ilić.

https://nova.rs/izbori-2022/uzivo-crta-s...te-izbora/
Одговори

(04-04-2022, 11:16 AM)ВладимирС Пише:  Ми смо дефинитивно земља бољшевика и радикала. Знао сам то и раније, али добро. Нигде нећемо овакви, нигде.

@
Шумадинац

Везано за филм, редовно идем у биоскоп и последњих месец, два  редовно иде "трејлер" пре почетка филмова. Надам се да ће моћи успешно да се приказује.

Који трејлер?
Одговори

Има ли неко информације о локалним изборима. У Чајетини је опет победио Стаматовић. Да ли је у Аранђеловцу победила опозиција? Севојно?....
Одговори

(04-04-2022, 03:29 PM)Милослав Самарџић Пише:  

@
Шумадинац

Који трејлер?
Онај од 1.55. Окачили сте на канал 21.02. Током марта сам сигурно три или четири пута видео најаву у трстеничком биоскопу. На крају трејлера се појављује интернет адреса Погледа. Мислим лепо изгледа на биоскопском платну, нема шта.
Одговори

(04-04-2022, 03:39 PM)Бенито Пише:  Има ли неко информације о локалним изборима. У Чајетини је опет победио Стаматовић. Да ли је у Аранђеловцу победила опозиција? Севојно?....

У Горњим Недељицама убедљиво Онај хахахах  Јок
Одговори

(04-04-2022, 04:04 PM)ВладимирС Пише:  

@
Шумадинац

Који трејлер?
Онај од 1.55. Окачили сте на канал 21.02. Током марта сам сигурно три или четири пута видео најаву у трстеничком биоскопу. На крају трејлера се појављује интернет адреса Погледа. Мислим лепо изгледа на биоскопском платну, нема шта.
Е, лепо, баш сам хтео да питам како изгледа технички (звук, слика)...
Да, биће филм у Трстенику и у многим другим градовима. Друго је ЦГ, тамо није рехабилитован Дража, нису четници изједначени са црвенима, итд
Одговори

Колико знам од када РИК објави званичне и коначне резултате и одбије све приговоре и жалбе почиње временски рок од 90 или 120 дана (нисам сигуран) за конституисање парлемнта, владе и инагурацију председника.

Пошто сви знамо да ОН чека задњи сат тог временског рока да констититуише парламент, изабере владу и прогласи себе за председника што значи да ћемо парламент, владу и председника добити тамо негде средином или крајем јуна месеца можда чак и јулу месецу.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(04-04-2022, 06:12 PM)Mekenzi Пише:  Колико знам од када РИК објави званичне и коначне резултате и одбије све приговоре и жалбе почиње временски рок од 90 или 120 дана (нисам сигуран) за конституисање парлемнта, владе  и инагурацију председника.

Пошто сви знамо да ОН чека задњи сат тог временског рока да констититуише парламент, изабере владу и прогласи себе за председника што значи да ћемо парламент,  владу и председника добити тамо негде средином или крајем јуна месеца можда чак и јулу месецу.
Мораш чекати трећину-пола године да добијеш владу...сумануто. Без Краља не ваља.
Одговори

(04-04-2022, 07:00 PM)Monarhist Пише:  
(04-04-2022, 06:12 PM)Mekenzi Пише:  Колико знам од када РИК објави званичне и коначне резултате и одбије све приговоре и жалбе почиње временски рок од 90 или 120 дана (нисам сигуран) за конституисање парлемнта, владе  и инагурацију председника.

Пошто сви знамо да ОН чека задњи сат тог временског рока да констититуише парламент, изабере владу и прогласи себе за председника што значи да ћемо парламент,  владу и председника добити тамо негде средином или крајем јуна месеца можда чак и јулу месецу.
Мораш чекати трећину-пола године да добијеш владу...сумануто. Без Краља не ваља.

Конкретно којег Краља? Засад имамо "краља" који ће бити још 10 година на власти.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(04-04-2022, 05:36 PM)Милослав Самарџић Пише:  
(04-04-2022, 04:04 PM)ВладимирС Пише:  

@
Шумадинац

Који трејлер?
Е, лепо, баш сам хтео да питам како изгледа технички (звук, слика)...
Да, биће филм у Трстенику и у многим другим градовима. Друго је ЦГ, тамо није рехабилитован Дража, нису четници изједначени са црвенима, итд

Нисам приметио никакву разлику у односу на филмове који се рекламирају пре почетка, поготово око звука, све се јасно чује, а и слика је добра. Сигуран сам да бих приметио бар око звука да нешто није у реду, јер за наше услове ми имамо добро озвучење у биоскопу. Први пут када сам видео почетак трејлера заблокирао сам, јер нисам веровао да иде трејлер Кез много је чудан и леп осећај био када сам се сабрао
П.С.
Извињавам се свима на скретању са теме Smile
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним