Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Mедијско разапињање као филтер ослобађања негативне енергије
#29

Па зато што та јадна девојка на тацни није из нво ббееееоградског црњогорског сектора које уз помоћу удбашких медија и метода праве аферу.

Исто ко ко конобарица у некој биртији коју газда сваки викенд опали а јадница нема коме да се жали.


Мени ово са Миком смрди тако јако.
Мало сам дубље истраживао и заслужује ширу слику:
Ко је Мика Алексић, ко су "примадоне" које су га оптужиле за силвање, ко су нам црњогорци, ко су жене из нво сектора и које нво "нијеси сама".

Ово је за филм. Њих две ова Радуловићева и Илинчић су у некој феминистичкој нво организацији "нијеси сама" која се боре за "права" силованих жена. Пошто је било глупо да су у тој организацији а да нису силоване, ред је био да се измили "силовање". И онда су се сетиле да их је Мика "силовао" пре 12 година кад су биле клинке. Што је ортодоксна лаж. Кроз Микину школу за 30 година рада прошло је на стотине девојчица само ове две су "силоване". Па ако је Мика "предатор" силовао би и Бранку Катић и многе друге глумице.


Ове две "примадоне" Илинчић и Радуловић потичу из елитних ултра богатих црњогорских породица које могу све. Уз помоћ медија,нво и халабуке пресудише јадном Мики, који ће бити један од 100-не хиљада недужних Срба који ће недужно робијати.

Интересантно да ове две "примадоне" никакву глумачку каријеру нису направиле иако родитељи улажу милионе у њих и купују им улоге. Радуловићева је нешто за нијансу успешнија глумила је у балканској међи и после је глумила у Русији у неким трећелигашким улогама. Због короне и немања улога вратила се у Србију. Пошто се ради о просечним глумицама нити један редитељ им није дао улоге и оне шта ће покрену ову хајку и халабуку да су "силоване".

Ко је био Мика Алексић.Мика Алексић је режисер, сценариста, патриота, чист Србин. Сви велики данашњи глумци су прошли његову школу. Школа је била скупа.Један час је коштао 60 марака и само богата београдска су могла ићи у њу. Такође Мика је био патриота, Аркан га је готивио, дао му да му режира свадбу са Цецом.Био је анти еу, анти хаг. Мика је био строг. Груб на речима. Тражио је челичну дисциплину. Глума није зајебанција, није за размажене татине принцезе .

Породца Алексић је узела Милеену (Са оним црњогорским Е са квачицом) Радуловић размажену клинку из богате црњогорске бмв пордице и од ње направввили глумуцу. Мика је са њом радио 7 година а његва жена још 6 година као професорка у класи Милене Радуловић. Преко 13 година су Алексићи у њу уложили труда, зноја, времена и нервирања да размажено дериште постабе глумица.
И успели су.

И на крају шта бива "Храни кера да те уједе" уместо да доживотно буде захвална породици Алесић што није завршила као старлета у ријалитију и по сплаовима или каи дроља она као сваки црњогорац а то им је у генима од Капичића на вамо када их мајка Србија одшколује, нахрани и направи нешто од њих забија нож у леђа.

Исто као што је Деана Савићевћа Србија винула да буде светски фудбалер данас износ гадости на рачун Црвене Звезде.


Или Капичићи колико је Срба поби, стрељао похапсио а они уживају све привилегије овог друштва.

После овог мени се црњогорци још много више згадили. Лош је то фрустриран и набеђен народ.


Интересантно да обични Албанци (Не они плаћеници терористи учк) никада ово неби урадили. Они знају како се оваква срамота решава када им неко напаствује ћерку или жену а како када им неко одшколује и одхрани дете. Или би га убио или би му био захвалан доживотно. Никада Албанац ко фрустрирани и размажени елитни комунистички црњогорци неби ово урадили. Албанцима је част и породице на првом и светом месту. Елитни црњогорци желе медијску пажњу, они су ћуш ође много битнни и поуларни а што би ми без Владе Георгијева и Оливере Матије Бећковић. Ко би водио утисак а ко би рецитовао пијесме.

Мику Алексића као и хашке србе чека дуга робија. Већ му је пресуђено и осуђен је. Овакве кампање и хајке су се две хиљдитих водиле против хашких оптуженика или против четника после 45-те. Исти је шаблон. Дражи су викали издајнк, убица сви београдски медији су осудили и пресудили Дражи и четницима.Суд је само потврдио оптижницу и осудио на основу новинарскх чланака. Тако је данас пресуђено без иједног доказа и да се чује одбрана Мики Алексићу. Комунистички удбашки медији знају како се од недужнг човека прави кривац.

Црњогорске елитне комунистичке београдсе породице као што су Капичићи, Наташа Кандић, Борка Павићевић, Биљана Коачевић Вучо, Сташа Зајовић и данашње Милена Радуловић, Ива Илнчић су опет пресудиле српским патриотама.

Све београдске нво за људска права или огромну већину воде црњгорке. Отуда и ова са "Нијеси сама"

Размислите колико је српским патриотама пресуђено захваљајујући комунистичким елитним београдским црњогорцима? Колико зла су нам нанели.


Сваки хашки оптуженик, сваки Србин који их је преко погледао бива осуђен и пресуђен и прцесуиран од црњогорки београдских невладиних организација уз великодушну помоћ комунистичких медија и удбе.
Сташа Зајовић качи у сред Београда трансаренте против државе Србије и нико не реагује, тако и ово..

Само недо Вам бог ко несрећног Мику да Вас беорадске нво црњогорке узму на "зуб" следује Вам деценијска робија, без обзира што сте невини.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#30

Prosto je neverovatno koji i koliku količinu gluposti i nagadjanja si uspeo da staviš u samo jedan svoj post .
Svoje komplekse provincijskog miša i sveopštu Srbomržnju neumorno pokazuješ sve više i očiglednije .
Одговори
#31

Очигледно је да нагађа, али је овог пута нешто и погодио. И то право у центар.
ПС ово за Савићевића бриши. Није њега Звезда направила Савићевићем, него је он Звезду направио европским прваком. А то што је љут на њих је сасвим у праву, јер су то непревазиђене битанге, на челу са Овај. Баја
Одговори
#32

А шта сам се налупетао.

1. Јесу ли све нво жене у црном, центар за културну деконтаминацију, ЈУКОМ,Фонд за хуманитарно право, лгбт организације под управом београдских црњогорки.

ЈЕСУ.

2. Јесу ли те црњогорке заједно уз блиц, б92, и осталих медија кокодакле ратни злочни хашки осуђеници, казните Србије, уведите јој санкције?


ЈЕСУ.

3. Је ли Сташа Зајовић сваки месец дана качи по центру Београда транспарент Сребреница=геноцид Вуковар=злочин?

Качи.


4. Да ли је Јов Капичић побио стотие Срба,а хиљаде послао на голи оток?

ЈЕСТЕ.

5. Да ли син и унук Јова Капичића који су требали најмање бити похапшени и одузета им имовина су направили каријере у сред Београда?

ЈЕСУ.


6. Да ли је БМВ породица Радуловић из Црне Горе?

ЈЕСТЕ.


7. Да ли је породица Радуловић једна од најбогатијих породица у Србији?

ЈЕСТЕ.

8. Да ли је породица Алексић у Београду драмски од 12 године образовала њихову ћер?

ЈЕСТЕ.

9. Да ли је та ћер у невладиној организацији за правааа силованих жена нијесте саме?

ЈЕСТЕ.

10. Вратимо се на друго питање да ли ћер прави медијску халабуку уз помоћ либерала, грађана, исто као две хиљадитих што је радио црњогорски тројац Бисерко-Кандић-Вучо?


ПРАВИ.


11.Да ли се тиме наноси штета породици већ процесуираном, већ осуђеном и пресуђеном лицу?

ДА.


12. Да ли је Србин Мика један од стотине хиљада честитх поштених Срба жртва црњогорске халабује од 1945-те до данас коме су црњогорски елитни београдски комунисти из власти и нво пресудили.


ЈЕСТЕ.


Црњогорци су стока грдна и са њима ништа не треба имати.

Паметном доста.


П.С. Људи албанске националности не плаћеници учк терористи су господа за Црњогорце и знају како се решавају овакве ствари.У тишини. Зна се шта се ради када им неко осрамоти ћер или женау не иду по бљицу и сорошовим медијима јаооо силована сам по цео божији дан даје интервјуе, а силована...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#33

(24-01-2021, 07:14 PM)Mekenzi Пише:  А шта сам се налупетао.
Da ne idem redom jer si po svom ustaljenom običaju i u ovom postu napisao gomilu budalaština i gluposti koje nemaju nikave veze sa temom ,
osvrnuću se samo na jednu i to onu tvoju bazičnu premisu sa kojom svoju mržnju prema svemu Srpskom dokazuješ iz sve snage i na ovom sajtu ,
"Да ли је БМВ породица Радуловић из Црне Горе?"
Dragan Radulovic otac one nesrećne devojke koju je silovala ona džukela nema nikakve veze sa Crnom Gorom,
on je čovek rodjen gde ???
Znam da će to da te zaboli ali čisto da ukažem na tvoje neznanje i konstantno prikazivanje kompleksa iz ranog detinjstva odgovoriću ,
rodjen je u Kraljevini Jugoslaviji i to baš u Beogradu 11.01.1942 godine !!!
Tako si dakle po ko zna koji put pokazao i osnovno nepoznavanje materije o kojoj tako svesrdno pišeš a usput i ogolio svoju ličnost profesionalnog mrzitelja i Srbije i Srba gde god se oni nalazili ,
onako za tebe tipično ustaško-šiptarski-komunistički !!!
Одговори
#34

Прво пиши ћирилицом. Немој да си црњогорац.

Другоо читај шта пишем о пореклу Радуловића
Радуловићи потичу из бококоторског насеља Мојдеж (код Херцег Новог).

Треће тај"скот" нигде и никога није силовао...

Oвде се крши предпоставка невиности.


Ено онај син од оца из удбе са аудијем у Нишу уби аудијем двојицу недужних и ником ништа..

У Београду влада анархија, закон јачег,чији је ћаћа богатији, моћнији,повезан са влашћу.

Да лимислиш да поред свега медијске хајке судија има муда да донесе ослобађајућу пресуду.

Доле низ ибарску газде кафане сваки викенд опале конобарицу. Коме та мученица да се обрати а озбиљно и право силовање.


Савет читај ко је Милеена (са оним Е црњогорским са квачицом) Радуловић и чиме се бави и колико је та жена пуна мржње и беса и колико је нсрећна и фрустрирана отиђи на њен инстаграм и види објаве.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#35

(24-01-2021, 10:01 PM)večni beli grad Пише:  
(24-01-2021, 07:14 PM)Mekenzi Пише:  А шта сам се налупетао.
Da ne idem redom jer si po svom ustaljenom običaju i u ovom postu napisao gomilu budalaština i gluposti koje nemaju nikave veze sa temom ,
osvrnuću se samo na jednu i to onu tvoju bazičnu premisu sa kojom svoju mržnju prema svemu Srpskom dokazuješ iz sve snage i na ovom sajtu ,
"Да ли је БМВ породица Радуловић из Црне Горе?"
Dragan Radulovic otac one nesrećne devojke koju je silovala ona džukela nema nikakve veze sa Crnom Gorom,
on je čovek rodjen gde ???
Znam da će to da te zaboli ali čisto da ukažem na tvoje neznanje i konstantno prikazivanje kompleksa iz ranog detinjstva odgovoriću ,
rodjen je u Kraljevini Jugoslaviji i to baš u Beogradu 11.01.1942 godine !!!
Tako si dakle po ko zna koji put pokazao i osnovno nepoznavanje materije o kojoj tako svesrdno pišeš a usput i ogolio svoju ličnost profesionalnog mrzitelja i Srbije i Srba gde god se oni nalazili ,
onako za tebe tipično ustaško-šiptarski-komunistički !!!

А ти баш тврдиш да је Мика силовао набеђену глумицу? Јеси ли био присутан, држао свећу, што каже народ?
Мика је невин све док се не докаже супротно!
Размажена назови глумица јесте члан секте "ниси сама" - "Ме тоо" покрета за "слободу жена" и, тачно је да се накнадне памети сетила како је силовао Мика.

Киза је у праву када каже да човек нема шансе у судском поступку јер је већ жртвован.

Него, што тебе толико пецка кизин отклон од црногораца?
Мислим да је сасвим у праву.
Моја маленкост би сваког черногорца послала у брда оклен су изгамизали и окупирали Београд (ебо их Ђилас), као и вазда ових што би да суде часним Србима у Србији.

Што се родослова тиче... питај Радуловиће окле су, ако не устврде да су Црногорци ома се бесим.

ПС. ово не пишем као админ и то није став уредништва, него као Јеремија- члан форума.
Одговори
#36

(24-01-2021, 11:27 PM)Mekenzi Пише:  Прво пиши ћирилицом. Немој да си црњогорац.

Другоо читај шта пишем о пореклу Радуловића
Радуловићи потичу из бококоторског насеља Мојдеж (код Херцег Новог).

Треће тај"скот" нигде и никога није силовао...

Oвде се крши предпоставка невиности.


Ено онај син од оца из удбе са аудијем у Нишу уби аудијем двојицу недужних и ником ништа..

У Београду влада анархија, закон јачег,чији је ћаћа богатији, моћнији,повезан са влашћу.

Да лимислиш да поред свега медијске хајке судија има муда да донесе ослобађајућу пресуду.

Доле низ ибарску газде кафане сваки викенд опале конобарицу. Коме та мученица да се обрати а озбиљно и право силовање.


Савет читај ко је Милеена (са оним Е црњогорским са квачицом) Радуловић и чиме се бави и колико је та жена пуна мржње и беса и колико је нсрећна и фрустрирана отиђи на њен инстаграм и види објаве.
Nastavljaš pisanje budalaština i gluposti po ko zna koji put uhvaćen u laži .

Pišem kako ja hoću , baš kako zakon u Srbiji to dozvoljava ,
pismo kojim se služiš ni malo ne umanjuje budalaštine koje ovde prosipaš nemilice.

Napisao sam ti tačan datum i mesto gde je D.R. rodjen i to može svako makar i polupismen da nađe na netu, ako ti kojim slučajem to neuspevaš napiši i postavicu ti link.
A ti eto pokaži gde si našao tu budalaštinu o njegovom "poreklu" na osnovu koje si ti ustanovio da je D.R. Crnogorac i da je njegova ćerka Crnogorka .

Tebi i dalje nije jasno da nije svaki Srbin Crnogorac ali da je svaki Crnogorac istovremeno i Srbin , i da je to tako bilo sve dok se zvanično nisu odvojili i postali nezavisna država i narod 2006-e, a da je do tada to bila samo geografska odrednica kao što su Šumadinci, Vojvodjani...
Podjednako su bili i sada su Srbi koliko i Srbi sa Kosova i Metohije , Bosne i Hercegovine ili Srbi iz tvoje NDH-a .
Svi su oni kršteni u SPC-u, pisali su i govorili Srpski , svi su sahranjivani na Srpskim Pravoslavnim grobljima i po obredima SPC-a

Onu dzukelu je za zlodela optužilo više devojaka , do sada praktično već desetak, po tvome svi oni su radnici BIE , eto ja sam sklon da verujem upravo tim devojkama pre nego tebi i sličnima koji bi lične frustracije i komplekse malog miš(k)a da leče na sajtovima skriveni iza nickova i lažnih priča o sebi .

"Kvačica" koju pominješ, samo još jedan primer tvoje budalaštine.
U tzv. Crnogoskom pismu NE POSTOJI "E" sa kvačicom, dakle to što si ti konstatovao je potpuna glupost.
U tom istom profilu pise i "mileena" , jesu li i ta da dva "EE" isto dokaz nekakve "crnogorštine" kako ti to nazivaš?
To je profil na instagramu, svako tamo može da napiše šta god hoće na svom profilu , najverovatnije da bi bila drugačija tj različita u gomili istih imena (preko 50) ona je napisala to "e" drugačije nego kod nas tj. kao što to ide u ruskom pismu(e sa dve tačke)a to opet zato što unazad nekoliko godina karijeru nastavila da pravi po Rusiji, što ti baš i piše na fotki koju komentarišeš..."Агент: Анна Кеворкова / anna.kevorkova@gmail.com"

Dakle, ako si i malo pametan prestani sa pisanjem gluposti i izlivima mržnje prema Srbima i Srbiji,
vidiš valjda i sam da ti to ne ide nikako Сирома'

(24-01-2021, 11:29 PM)Јеремија Пише:  А ти баш тврдиш да је Мика силовао набеђену глумицу? Јеси ли био присутан, држао свећу, што каже народ?
Мика је невин све док се не докаже супротно!
Размажена назови глумица јесте члан секте "ниси сама" - "Ме тоо" покрета за "слободу жена" и, тачно је да се накнадне памети сетила како је силовао Мика.

Киза је у праву када каже да човек нема шансе у судском поступку јер је већ жртвован.

Него, што тебе толико пецка кизин отклон од црногораца?
Мислим да је сасвим у праву.
Моја маленкост би сваког черногорца послала у брда оклен су изгамизали и окупирали Београд (ебо их Ђилас), као и вазда ових што би да суде часним Србима у Србији.

Што се родослова тиче... питај Радуловиће окле су, ако не устврде да су Црногорци ома се бесим.

ПС. ово не пишем као админ и то није став уредништва, него као Јеремија- члан форума.
Ne tvrdim ja , nisam nigde ni napisao da ja tvrdim , to tvrde oštečene devojke ali eto ako ti tvrdiš da one lažu to će valjda biti da si ti držao sveću na nekom času glume ???
To što su se one odvažile tek sada da to iznesu u javnost je dokaz straha i srama koje im je on nabio dok im je sve to radio , te devojke i sve druge koje su prošle kroz takve strahote treba ohrabriti i podsticati da prijavljuju takve zločine a zločince treba kažnjavati maksimalnim kaznama .
Što se mene tiče ako je bilo baš onako kako je to tvrdilo desetak oštečenih bar do sada onda ta dzukela i treba da dobije doživotni zatvor .

"Otklon od Crnogoraca" , da nije žalosno bilo bi smešno ,
prvo on je čoveka koji nema nikakve veze sa Crnogorcima proizveo u istog jer se to uklapa u njegovu Srbomrzačku dogmu, potom je i njegovu ćerku, dakle drugo koleno rodjeno u Srbiji na osnovu izmišljenog slova e u Crnogorskom pismu isto tako proglasio Crnogorkom ,
a ti umesto da mu ukažeš na te laži podržavaš te Srbomrzačke budalaštine i komplekse jednog komunoustaškog falsifikatora . Sreća pa si barem sam forum ogradio od takvog stava i predstavio ga kao isključivo lično razmišljanje.

Radulovića ima i katolika i pravoslavaca ima ih i muslimana i 100% sam siguran da nisu svi ni Srbi, baš kao što nisu svi ni Hrvati a ni Crnogorci , dakle napisao si nešto potpuno besmisleno i irelevantno a da pri tome nisi stavio nikakav dokaz pripadnosti Crnogorcima pomenutog D.R. i njegove ćerke.
Pa kad smo već na toj temi da i tebi ukažem na to da su svi ti "poreklom Crnogorci"
bili SRBI ..nosili su kape sa 4S, krstili se u Srpskim crkvama i govorili Srpski jezik .
To je valjda dovoljan dokaz ko su korpusu naroda pripadali ili možda smatraš da bi trebao verovati tebi a ne recimo Njegošu .
Одговори
#37

(25-01-2021, 01:39 AM)večni beli grad Пише:  Ne tvrdim ja , nisam nigde ni napisao da ja tvrdim , to tvrde oštečene devojke ali eto ako ti tvrdiš da one lažu to će valjda biti da si ti držao sveću na nekom času glume ???
To što su se one odvažile tek sada da to iznesu u javnost je dokaz straha i srama koje im je on nabio dok im je sve to radio , te devojke i sve druge koje su prošle kroz takve strahote treba ohrabriti i podsticati da prijavljuju takve zločine a zločince treba kažnjavati maksimalnim kaznama .
Što se mene tiče ako je bilo baš onako kako je to tvrdilo desetak oštečenih bar do sada onda ta dzukela i treba da dobije doživotni zatvor .

"Otklon od Crnogoraca" , da nije žalosno bilo bi smešno ,
prvo on je čoveka koji nema nikakve veze sa Crnogorcima proizveo u istog jer se to uklapa u njegovu Srbomrzačku dogmu, potom je i njegovu ćerku, dakle drugo koleno rodjeno u Srbiji na osnovu izmišljenog slova e u Crnogorskom pismu isto tako proglasio Crnogorkom ,
a ti umesto da mu ukažeš na te laži podržavaš te Srbomrzačke budalaštine i komplekse jednog komunoustaškog falsifikatora . Sreća pa si barem sam forum ogradio od takvog stava i predstavio ga kao isključivo lično razmišljanje.

Radulovića ima i katolika i pravoslavaca ima ih i muslimana i 100% sam siguran da nisu svi ni Srbi, baš kao što nisu svi ni Hrvati a ni Crnogorci , dakle napisao si nešto potpuno besmisleno i irelevantno a da pri tome nisi stavio nikakav dokaz pripadnosti Crnogorcima pomenutog D.R. i njegove ćerke.
Pa kad smo već na toj temi da i tebi ukažem na to da su svi ti "poreklom Crnogorci"
bili SRBI ..nosili su kape sa 4S, krstili se u Srpskim crkvama i govorili Srpski jezik .
To je valjda dovoljan dokaz ko su korpusu naroda pripadali ili možda smatraš da bi trebao verovati tebi a ne recimo Njegošu .
[Слика: image.jpg]

Полако синовац, Његош и оно доба су далеко иза нас.
Црногорце из титовог јајца гледам искључиво као окупаторе а не једноплеменика са Србима - гегулама.
Једноставно, ако је ико поарао Србију то су буздовани из вукојебина од Шавника, Никшића, Цетиња, Подгорице и осталих питомНих крајева одакле дођоше "ђидови" окупатори.
Лепо написах којој секти се приклонила "силована" и који посао треба да опосле у Србији.
Ко не схвата да се ради о пројекту ширих размера (Америка - Европа - Аустралија), тај или је слеп или припада групи "жена у црном" и осталој стокупљевини.
Киза лепо наведе како су Срби осуђени уз помоћ секте на хиљадугодишњу робију, а ево сад се спрема лов на "вештице" у име назови жена које неће да ћуте...
Онај ко неће да ћути тај или говори сад и одмах или ћути заувек!
Одговори
#38

Синовац, или си јако млад или си глуп треће нема.

Ми смо ође баш на овом форуму испратили у протеклих близу 20 г. све хајке које су против Срба водиле црњогорски нво тројац Вучо-Кандић-Павићевић уз помоћ сорошевских медија комуниста, либерала...

Сви Срби су захваљујући њима осуђени на хиљада година робије што у Хагу што овде..


Да не причамо о Јови Капичићу.

Видим да не познајеш матрицу како то функционише., па да ти чика Киза објасни:

Прво мора да си богат, бахат,безобразан, суров без емоција, либерално орјентисан и да те подржавају нво, лгбт организације да си граџански орјентисан и да се крећеш у елитним Београдским културним и политичким круговима где су углавном црњогорци.

Пошто имаш кеша позовеш бљиц, курир, ало, информер, телеграф у пустијш причу да су те "зли" и примитивни Срби пре 20 година силовали. То упали увек ако имаш пуно кеша...

Е кад то одрадиш ода иде подршка елитних београдских комуниста, либерала, антифа, лгбт заједнице и сви у глас кокдачу силовање, убица, злочинац,масан брадати предатор без иједне могућности да се чује друга страна и да се одбраниш. Колико год се ти бранио и кажеш ало људи станите на лопту, они још више ударају и дерњају се.


Како бре то да у Србији никада није силовао муслиман, албанац, цигојнер, влах...Како баш увек Срби силују и то београдске богате познате девојке.


Како те нво и либерали не нађу неког муслимана у Санџаку који силује. Како само Срби београђани силују.

Ако Радуловићи нису из Црне Горе и околине Будве до Херцег Новог ја сам онда ванземаљац.

Мала је набеђена, нафурана, безобразна богаташица, којој је ћаћа све платио, која је рођена у свили и кадифи и која може све и добија подршку либерала и црњогорских београдских комуниста а има их ко го*aна.

Србија је требала направити отклон од титоистичких црњогороаца који су се доселили 1945 до данас владају Београдом и малтретирају и разапињу честите и поштене Србе.

Мика крив није ал већ је добио цца 10 година робије и бруку у старе дане од набеђене богате, бахате црњогорке са оним црњогорским ее са квачицом.

Ал карма је мама, ово зло ће јој се вратити као бумеранг и Вучо и Борка су умирали у мукама...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#39

(25-01-2021, 03:00 AM)Јеремија Пише:  Полако синовац, Његош и оно доба су далеко иза нас.
Црногорце из титовог јајца гледам искључиво као окупаторе а не једноплеменика са Србима - гегулама.
Једноставно, ако је ико поарао Србију то су буздовани из вукојебина од Шавника, Никшића, Цетиња, Подгорице и осталих питомНих крајева одакле дођоше "ђидови" окупатори.
Лепо написах којој секти се приклонила "силована" и који посао треба да опосле у Србији.
Ко не схвата да се ради о пројекту ширих размера (Америка - Европа - Аустралија), тај или је слеп или припада групи "жена у црном" и осталој стокупљевини.
Киза лепо наведе како су Срби осуђени уз помоћ секте на хиљадугодишњу робију, а ево сад се спрема лов на "вештице" у име назови жена које неће да ћуте...
Онај ко неће да ћути тај или говори сад и одмах или ћути заувек!

Polako ujače,
Njegoš je pomenut u kontekstu onoga što si ti i tvoj pulen poreklom iz NDH više puta pomenuli tzv. "poreklo" i što je kao što smo videli samo jedna obična besmislica,
a to je da ste dotičnog D.R i njegovu ćerku smestili nekom svojom bolesnom konstrukcijom medju Crnogorce, da bi ste odma zatim istu tu grupu Srba (Crnogorce) proizveli u nekakve izdajnike i uništitelje Srba i Srbije.
Dokazi tih tvrdnji koje ste tom prilikom pokazali su i to smo videli najobicniji falsifikat .
Te oni su Crnogorci, te oni su sektaši, te sve je to namestila udba...dok sa druge strane imamo neosporive činjenice u vidu iskaza nekolicine devojaka (i momaka) koje su potvrdile da su se iste ili slične aktivnosti demonskog "učitelja" i njima dešavale.
Šta više , nekolicina advokata je odbila da brani tu dzukelu jer su svesni težine dokaza koje već postoje a sa kojima su bili upoznati prvotni advokati , poznajuci karakter i mentalni sklop advokata a pogotovo onih koji su odbili taj slucaj to upucuje na ozbiljnost optužbi i vrednost dokaznog materijala.
To je već druga insinuacija tebe i tvog pulena koja je pala u vodu (posle "Crnogorskog porekla oca i ćerke").
Ostalo što si napisao nije čak ni vredno ozbiljnije analize, jer si u startu napisao budalaštine izopštavajući Crnogorce iz Srpskog korpusa , što je samo po sebi falsifikat koji su proturili upravo ti na koje se pozivaš da su kreatori ove "afere silovanja" a to su nazovi službe ostatci tzv. komunističkog režima .
"ако је ико поарао Србију то су буздовани из вукојебина од Шавника, Никшића, Цетиња, Подгорице и осталих питомНих крајева одакле дођоше "ђидови" окупатори."
Na svako ime i prezime, na svaki postojeći lik koji ćeš povezati na taj način, dakle sa Srbima iz Šavnika, Nikšića, Cetinja ili Podgorice, ja ću da ti nabrojim poimenično najmanje isti broj likova koji su poharali Srbiju a koji su rodom bili iz Užica, Niša, Novog Sada ili recimo iz Prištine, ili pak drugih delova tadašnje Jugoslavije.
Svi su se oni uhlebili upravo u Srbiji i to najčešće upravo u Beogradu, jer je on kao što znamo bio glavni grad i Srbije i ondašnje Jugoslavije.
Da ne dužim,
sve te insinuacije koje si ovde pokazao dokazale su da su samo i isključivo to, dakle insinuacije i lični stavovi na koje svako ima pravo , makar oni bili i pogrešni a bar do sada na osnovu onog što ste vas dvojica zastupnika tih ideja pokazali upravo najblaže rečeno netačni.

Ali eto , s obzirom da si podržao malog iz NDH. tj. stavove sina bivšeg knojevca i "zaslužnog" gradjanina, što njega ne upita odakle su mu stari...Kordun, Lika ili Banija...jesu li i ondasnji Srbi isto tako harali ovom Srbijom, jesu li sve dobijali na dva svedoka i "Tita mi" ili su te kuće i stanove još za života oteli bivšim vlasnicima po Srbiji .

Premnogo iznenadjujuće netačnih tvrdnji, očiglednih laži , početničkih falsifikata i nagadjanja ,
kao da je ovo forum "belih magova" , vidovnjaka i vračeva a ne ozbiljnih ljudi i na činjenicama utemeljenih stavova.

(25-01-2021, 10:37 AM)Mekenzi Пише:  Синовац, или си јако млад или си глуп треће нема.

Ми смо ође баш на овом форуму испратили у протеклих близу 20 г. све хајке које су против Срба водиле црњогорски нво тројац Вучо-Кандић-Павићевић уз помоћ сорошевских медија комуниста, либерала...

Сви Срби су захваљујући њима осуђени на хиљада година робије што у Хагу што овде..


Да не причамо о Јови Капичићу.

Видим да не познајеш матрицу како то функционише., па да ти чика Киза објасни:

Прво мора да си богат, бахат,безобразан, суров без емоција, либерално орјентисан и да те подржавају нво, лгбт организације да си граџански орјентисан и да се крећеш у елитним Београдским културним и политичким круговима где су углавном црњогорци.

Пошто имаш кеша позовеш бљиц, курир, ало, информер, телеграф у пустијш причу да су те "зли" и примитивни Срби пре 20 година силовали. То упали увек ако имаш пуно кеша...

Е кад то одрадиш ода иде подршка елитних београдских комуниста, либерала, антифа, лгбт заједнице и сви у глас кокдачу силовање, убица, злочинац,масан брадати предатор без иједне могућности да се чује друга страна и да се одбраниш. Колико год се ти бранио и кажеш ало људи станите на лопту, они још више ударају и дерњају се.


Како бре то да у Србији никада није силовао муслиман, албанац, цигојнер, влах...Како баш увек Срби силују и то београдске богате познате девојке.


Како те нво и либерали не нађу неког муслимана у Санџаку који силује. Како само Срби београђани силују.

Ако Радуловићи нису из Црне Горе и околине Будве до Херцег Новог ја сам онда ванземаљац.

Мала је набеђена, нафурана, безобразна богаташица, којој је ћаћа све платио, која је рођена у свили и кадифи и која може све и добија подршку либерала и црњогорских београдских комуниста а има их ко го*aна.

Србија је требала направити отклон од титоистичких црњогороаца који су се доселили 1945 до данас владају Београдом и малтретирају и разапињу честите и поштене Србе.

Мика крив није ал већ је добио цца 10 година робије и бруку у старе дане од набеђене богате, бахате црњогорке са оним црњогорским ее са квачицом.

Ал карма је мама, ово зло ће јој се вратити као бумеранг и Вучо и Борка су умирали у мукама...
"Синовац, или си јако млад или си глуп треће нема."
Ujače, kao što smo do sada videli, ti barataš budalaštinama i nesretnim pokušajima falsifikata koje i malo dete može da prepozna.
Tvrdio si da su D.R . i njegova ćerka Crnogorci a to je kao što smo videli falsifikat.
Čak si se pozvao i na Crnogorsko pismo u kojem kao što znamo "E sa kvačicom" NE POSTOJI.

"Ми смо ође баш на овом форуму испратили у протеклих близу 20 г. све хајке које су против Срба водиле црњогорски нво тројац Вучо-Кандић-Павићевић уз помоћ сорошевских медија комуниста, либерала..."
Dakle , Vučo, Kandić i Pavićević su isto Crnogorci ,
logikom kojom se ti služiš ne bi me čudilo da i Soroša uvedeš u Crnogorski korpus , strašno koje gluposti ti pišeš.

"у елитним Београдским културним и политичким круговима где су углавном црњогорци."
Jesul to "Crnogorci" kao ovi koje si ti nepoznavajući materiju i služeći se falsifikatima i budalaštinama podveo pod Crnogorce kao D.R i njegovu ćerku???

"без иједне могућности да се чује друга страна и да се одбраниш. "
Dripac kojeg braniš optužen je od strane više lica (sad ih već ima dvadesetak) za ista i slična nepočinstva,
on ima i advokata i dovoljno para da sebi omogući pravnu zaštitu po svojoj volji.
Prema tome , prema njemu se svi odnose po sudskim tj. pravničkim normama koji su uobičajeni u našem zakonodavstvu.
Osim eto ako ti ne znaš više od svih nas pa nas uputiš u taj vanzakonodavni postupak koji se prema njemu sprovodi ???

"Како бре то да у Србији никада није силовао муслиман, албанац, цигојнер, влах...Како баш увек Срби силују и то београдске богате познате девојке."
Opet ti i tvoja nagadjanja i falsifikati.
Gde je ta statistika iz koje si ti sad izvukao svoje zaključke?
Kojim si se to podatcima ti vodio kad si ustvrdio da nema optuženih i osudjenih silovatelja Muslimana, Šiptara ili Cigana?
To što je ovaj slučaj izašao u javnost je zbog likova koji u njemu učestvuju, tj. jer su u pitanju javne ličnosti koje su bile spremne da javno govore o zločinu koji je nad njima izvršen i to od poznate osobe i u više navrata,
to je osnovna razlika .
U većini slučajeva silovanja su izvršena od NN. lica i oštećene osobe ne mogu da potvrde ko je izvršio to zlodelo nego je celi postupak dokazivanja, optuživanja i osude prepušten državnim organima i institucijama .

"Ако Радуловићи нису из Црне Горе и околине Будве до Херцег Новог ја сам онда ванземаљац."
Nastavljaš sa budalaštima.
Znaš li koliko recimo Aleksića ima u Crnoj Gori ?
Kucaj na google pa se sam uveri, tvojom logikom onda je i Aleksić tzv. Crnogorac jer je isto kao i D.R. rodjen u Beogradu a u Crnoj Gori ima podosta njegovih prezimenjaka . Dakle ovo je borba Crnogoraca protiv Crnogoraca , nema Srba uopšte , to će najverovatnije kasnije biti tvoja nova teorija.
Evo daću još jedan primer koji te opovrgava , a reč je opet o javnoj ličnosti .
Saša RADULOVIĆ , "DJB", rodjen u Bihaću, otac mu rodjen u Dečanima, jel i on "poreklom Crnogorac" ???
Batali te providne falsifikate, nigde i nikad nisi uspeo da konkretnim dokazom ukažeš na bilo kakvu povezanost D.R. i njegove ćerke sa Crnogorcima , samo se još više zapetljavaš pokušavajući tako površnim falsifikatima kao nepostojeće "Crnogorsko E sa kvačicom" da dokažeš svoje nebuloze.

"добија подршку либерала и црњогорских београдских комуниста а има их ко го*aна."
Nema ih ništa ni manje ni više do tvojih NDH vanago !
A nesretnu devojku su podržali svi normalni ljudi bez obzira na pol, veru, starost ili naciju a koji osudjuju silovatelje i seksualne napasnike .

"Србија је требала направити отклон од титоистичких црњогороаца који су се доселили 1945 до данас владају Београдом и малтретирају и разапињу честите и поштене Србе."

Srbija je pre svega trebala i dalje i treba da napravi otklon od takvih ustaško-komunističkih nesoja koji bi Srbe i dalje da dele na one Srbe koji su rodjeni u Srbiji
i na one koji su rodjeni u Hrvatskoj, BiH. KiM , Crnoj Gori ili bilo kojem drugom mestu na planeti zemlji.
A na takve podele najmanje imaju pravo takvi kao ti koji su celog života živeli na otetom upravo od Srba i koji ničime nisu doprineli prosperitetu Srba i Srbije a još su poreklom upravo van Srbije baš kao i oni koje osudjuješ .

"Мика крив није ал већ је добио цца 10 година робије и бруку у старе дане од набеђене богате, бахате црњогорке са оним црњогорским ее са квачицом."

Mika nije kriv baš kao što je E sa kvačicom Crnogorsko slovo Кидање
Ili što bi naš narod rekao...
"Nije majka klela sina sto piše gluposti nego što se potom vadi pišući sve nove i nove budalaštine."
Одговори
#40

Иначе, да променимо мало ову "црногорску" парадигму, историчар Бојан Драшковић дао је занимљиво мишљење да је школа глуме Бате Миладиновића, а касније и Мике Алексића, док су биле у оквиру РТБ, радиле за удбу. Они су,наиме, тврди Драшковић, шпијунирали познате Београђане испитујући децу на тим предавањима - које су им навике, шта говоре о држави и друштву пред децом и слично...
За Мику Алексића тврди да је то наставио да ради и када је основао приватну школу глуме. Изгледа да је неког од ових нових нагазио и да је афера почела због тога.
Не кажем да је ово нешто пресудно у поменутој афери, али је свакако занимљив аспект овог случаја. Наравно, тешко ћемо било шта о овоме сазнати, јер су суђења овог типа затворена за јавност.
Иначе, као што знате, врло је тешко наћи доказе за случајеве силовања после великог протока времена. Велика је бука и више је девојака које су га оптужиле, али ово је посластица за адвокате који бране оптужене и нема сумње да ће га бранити без икаквих скрупула према оштећенима. Врло ће бити тешко доказати ово кривично дело и судском већу да га осуди. Процес ће трајати дуго, најмање две године, што ће уништити Алексића, без обзира да ли ће бити осуђен.
Одговори
#41

[Слика: image.jpg]

Најпре да исправимо твоје не познавање рода - фамилије... ако си некоме синовац он ти није ујак него стриц. Но, не бих те својатао јер ми много смрдиш на ликове попут Аздејковића, Кораћа, а помало ме подсећаш и на Сташу Зајовић.

У твом одговору сем напада на Кизу и упорно бифлање како Мила није черногорка, а опет, тврдиш како је Мика силоватељ и џукела, сврставаш се у редове "нећу да ћутим" или других "жена у црном".

Ко су нама Црногорци то смо најбоље осетили током Другог Св. рата, а посебно од 45-те. Бре, загадили су Београд својим одвратним понашањем, нагласком, а посебно мантром како је Београд "њихов град"...

Но, да се вратимо "силованој" Мили...
Добро погледај овај видео и покушај да нађеш бар нешто што би указивало да то прича "жртва":


Колико сам ја видео ни један гест ни у назнакама не говори о жртви, о силованој, о болу, патњи... јок море, девојка прича ки из манастира да је изашла.

А сад о твом релативизовању црногорских злочинаца поредећи их са "србијанцима"...
Мора да се шалиш, Геџа у својој кући може радити што год хоће, јер је свој на своме. Дођоши, окупатори и остали титићи нек остану на свом брлогу и нек арче свој камен , своје махале и тефериче.
У Београд више не идем од кад чујем тај погани нагласак. А поган су да их нема веће... еј, он ће мени у мојој Србији да набрецује и прича о образу, којег успут никад нису ни имали.

Најпосле, ништа не кажеш о покрету који је иза целе ове ујдурме. То елегантно прескочиш јер ти та тема не одговара. А то је есенција зла која се надвила над Србијом (ако не рачунам сатрапе који се зову председник, влада и посланици).
По теби се овај случај с Миком десио само из хира једне девојчуре која је одлучила да не ћути... па што није причала омомад кад се то наводно десило?!

Знаш, "ме тоо" покрет успео је да урнише живот многим познатим људима, све уз подршку наследница "црвене Еве" што директно угрожава Божији поредак и то се мора зауставити!
Одговори
#42

(25-01-2021, 02:14 PM)Бенито Пише:  Иначе, да променимо мало ову "црногорску" парадигму, историчар Бојан Драшковић дао је занимљиво мишљење да је школа глуме Бате Миладиновића, а касније и Мике Алексића, док су биле у оквиру РТБ, радиле за удбу. Они су,наиме, тврди Драшковић, шпијунирали познате Београђане испитујући децу на тим предавањима - које су им навике, шта говоре о држави и друштву пред децом и слично...
За Мику Алексића тврди да је то наставио да ради и када је основао приватну школу глуме. Изгледа да је неког од ових нових нагазио и да је афера почела због тога.
Не кажем да је ово нешто пресудно у поменутој афери, али је свакако занимљив аспект овог случаја. Наравно, тешко ћемо било шта о овоме сазнати, јер су суђења овог типа затворена за јавност.
Иначе, као што знате, врло је тешко наћи доказе за случајеве силовања после великог протока времена. Велика је бука и више је девојака које су га оптужиле, али ово је посластица за адвокате који бране оптужене и нема сумње да ће га бранити без икаквих скрупула према оштећенима. Врло ће бити тешко доказати ово кривично дело и судском већу да га осуди. Процес ће трајати дуго, најмање две године, што ће уништити Алексића, без обзира да ли ће бити осуђен.
Ispada dakle da su se ovde sukobili "Crnogorci" (D.R. i ćerka) rodjeni u Beogradu i koji su radili za udbu protiv "Crnogorca" (Aleksić) rodjenog u Beogradu koji je radio za udbu Кидање

Niti je Aleksić strukovno govoreći pedagog, niti je njegova tzv. škola na bilo koji način licencirana i u zvaničnom sistemu Srpskog školstva .
Praktično svi koji su tamo bili prisutni kao tzv. djaci su bili tamo na nekoj vrsti dobrovoljne osnove, naravno uz adekvatno plaćanje usluga Aleksiću i njegovim saradnicima ,
slutim da su se roditelji odlučivali da tamo šalju decu upravo zbog uticaja Aleksićeve supruge koja je predavač na FDU., pa im je pohadjanje tzv. Mikine škole trebala da bude uvod i odskočna daska za kasnije napredovanje u obrazovanju.

A kako je izgledao rad sa malom decom čuvenog Mike u njegovoj "školi" to može uživo da se vidi na sledećem snimku,
osobama sa slabim živcima predlažem da ne gledaju ili da pre gledanja popiju nešto za smirenje ...

Mika Aleksic vredja decu - MRŠ NA UMIVANJE! GLUPERDO DEBELA!
https://www.youtube.com/watch?v=gz3Swv3ElwI
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним