Поруке: 9,120
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
(28-01-2021, 12:24 AM)večni beli grad Пише: (27-01-2021, 08:09 PM)Mekenzi Пише: Зарковић издоминирао.
Jeste i popunio je pristupnicu u klub vidovnjaka i vračeva (i falsifikatora početnika) jer baš kao i ti tako ni on osim nagadjanja , pretpostavki , loše matematike i još goreg pokušaja imitiranja profajlera FBI-a nije prikazao ni jedan argument kojim bi makar malo pokazao gde su i u čemu to oštećene devojke i muškarci koji su dali izjave tokom procesa izrekli nešto neistinito .
Njegova cela priča se zasniva na budalaštini kako je "Milena dovela 4 godine mladju Anju na kurs glume" i " ona krije svoju sestru", kao da one nisu imali roditelje koji su se njima bavili kao što to čini svaki roditelj i ne razmišljajući da je možda i Anja jedan od osoba koje su silovane ali se nije odvažila da to javno objavila ili je ona neka od onih koje su dale izjavu anonimno
ili jednostavno nije ni prošla kroz taj pakao seksualnog uznemiravanja jer je gospodin "profesor" već imao zauzet termin sa nekom drugom kandidatkinjom za silovanje , ipak je tamo prošlo kako rekoše preko 3000 dece dakle za tako ozbiljnog bolesnika imao je "široko polje" i izbor .
Milena je tu kvazi školu upisala sa 12-13 godina (u 6-om razredu osnovne) a iz nje je izašla sa 16-17-18 godina jer ta navodna škola traje "4 ciklusa" , a Žarković tvrdi u tom nekom periodu , tj izmedju svoje 16 i svoje 17-e godine Milena je "dovela " sestru u "školu" ,
konsultujući matematiku dakle vrlo je moguće da je Anja već bila odavno upisana kad se silovanje njene sestre desilo tj. da se taj zločin nije ni desio a da je Anja bila uveliko tamo .
Nigde jer se bavi samo insinuacijama a ne činjenicama ne kaže ni da li je Anja i koliko tamo u toj "školi" ostala , ne kaže ni da je Anja upisala FDU ali na katedri za scenografiju a ne glumu ,
veliki stručnjak za psihijatriju i psihologiju i youtube "novinar" ne pominje ni psihoterapije na koje je Milena išla povodom stresa koje je preživela u "školi" itd, itd ...
Sve vreme protura svoju izmišljenu tezu kako su u celoj priči muškarci ocrnjeni jer ih tobož napadaju nečiste sile, strani plaćenici, domaći izdajnici i tajne službe (neverovatna sličnost, još da je ubacio i Crnogorce bilo bi kao da je od tebe prepisivao),
ne praveći razliku tj. izmišljajući i da se niko i nigde nije usprotivio postojanju muškaraca nego da je cela priča uperena protiv seksualnih nasilnika , a koji je u ovom slučaju nazovi muškarac a u osnovi pedofil koji u svojoj 60-toj godini siluje 17-godišnju devojčicu .
Rekao bih da ste obojica "izdominirali" ,
jedan kao tobož javna ličnost sa tvrdnjama u koje ni sam ne veruje jer pravi sebi odstupnicu da kad se sve ovo završi i dokaže o kakvom bolesnku se radi a on ga branio nekoliko puta ponavlja, "ako je kriv treba da odgovara" dok sa druge strane u svom video uradku sve vreme šamara budalaštinama po oštećenim devojkama .
A ti jer takve očigledne budalaštine još i veličaš .
(27-01-2021, 08:49 PM)Јеремија Пише: СЛУЧАЈ МИКА:
БУДУЋНОСТ УДВАРАЊА
Пише проф Владислав Ђорђевић,Нови Сад
Случај Мика ће укинути удварање у Србији. Мушкарци ће престати да се женама удварају. Неће им прилазити; неће им слати цвеће, неће им писати љубавна писма, неће их позивати на радневу, неће им слати порукице наклоности и љубави.
Мушкарци више неће бити спремни ни на удварање, ни на секс, ни ни брак, ни на стварање потомства. Сувише је ризично. Сваки удварач може бити оптужен да је „силоватељ”, „злостављач”, „насилник”, „предатор” и „педофил”.
Obrati pažnju ....
Мирослав Алексић
5. фебруар 1952.
------------------------
Милена Радуловић
29 . јануар 1995.
Da se tvojoj 17 godišnjoj ćerki lokalni kursista od 60 godina počne makar samo da udvara , šalje cveće i lascivne poruke
i ti koji si onomad pred autoritetom klečao na zrnevlju to nekim slučajem saznaš ,
kako bi reagovao ???
Синовац, обрати пажњу и погледај овајј филм па се јави.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Углед:
373
(28-01-2021, 12:48 AM)večni beli grad Пише: (28-01-2021, 12:39 AM)Mekenzi Пише: Синовац, обрати пажњу и погледај овајј филм па се јави.
Ujo moj mali, taj "film" sam i komentarisao 
Синовац, прочитао сам шта си написао мрзиме део по део да ти цитирам.
Па ћу укратко
Неко ко је силован прво не може да функционише, не може да упише код жене силоватеља и још заврши глуму и на крају дозволи својој млађој сестри да похађа ту исту школу код силоватеља годинама.
Паметном доста.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Углед:
373
(28-01-2021, 01:21 AM)večni beli grad Пише: (28-01-2021, 12:58 AM)Mekenzi Пише: (28-01-2021, 12:48 AM)večni beli grad Пише: (28-01-2021, 12:39 AM)Mekenzi Пише: Синовац, обрати пажњу и погледај овајј филм па се јави.
Ujo moj mali, taj "film" sam i komentarisao 
Синовац, прочитао сам шта си написао мрзиме део по део да ти цитирам.
Па ћу укратко
Неко ко је силован прво не може да функционише, не може да упише код жене силоватеља и још заврши глуму и на крају дозволи својој млађој сестри да похађа ту исту школу код силоватеља годинама.
Паметном доста.
Ujo moj ukratko
sa falsifikata , lazi i izmišljanja prešao si na nesretni pokušaj profilisanja osobe koja je bila napastvovana a u medjuvremenu od prve prijave broj oštećenih se skoro svakodnevno uvećava ,
preko noći si od nesretnog perača sudova po Evropskim metropolama postao psihijatar-profajler , megatrend je čudo.
Da mi je znati koju mišju rupu će da nadješ da se u nju sakriješ kad sud bude doneo presudu tom zlikovcu .
Синовац, њему је већ пресуђено.
Не разумешти то, јер ти глава бучии од "силвањааа" и Мика "злочинац"
Синовац знаш ли ти да је Наташа Кандић имала десетине хиљада "оштећених жена" које су "силовали" масни и зли ћетници. Ко што је Милеену "силовао" Алексић..
Сви ти људи који нису ни видели жене осуђени на деценијске робије...
Пај сад...шах мат у стилу Боре Костића.(Гуглај ко је био шахиста Бора Костић)
По нашем закону "силовање" које се десило пре више од 10 година а полно узнемиравање више од 4 године застарева.
Тако да Мику не оптужују нво, лгбт и ме тоо покртет #нијесисама јавних личности човек би био на слободи.
То ти је мој синовац ово:
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 28-01-2021, 01:44 AM од
Mekenzi.)
Углед:
373
(28-01-2021, 01:59 AM)večni beli grad Пише: (28-01-2021, 01:40 AM)Mekenzi Пише: Синовац, њему је већ пресуђено.
Не разумешти то, јер ти глава бучии од "силвањааа" и Мика "злочинац"
Синовац знаш ли ти да је Наташа Кандић имала десетине хиљада "оштећених жена" које су "силовали" масни и зли ћетници. Ко што је Милеену "силовао" Алексић..
Сви ти људи који нису ни видели жене осуђени на деценијске робије...
Пај сад...шах мат у стилу Боре Костића.(Гуглај ко је био шахиста Бора Костић)
По нашем закону "силовање" које се десило пре више од 10 година а полно узнемиравање више од 4 године застарева.
Тако да Мику не оптужују нво, лгбт и ме тоо покртет #нијесисама јавних личности човек би био на слободи.
То ти је мој синовац ово:
Ujo moj mali , za Kandičku i njene i tvoje tvoje drugare koji tvrde da Kosovo nije Srpsko ne znam nit me zanima ko je i da li je ikad silovao, u datom slučaju prijavljuju se oštećene svakodnevno.
Ujo moj mali , već sam ti napisao da ti matematika baš kao i Žarkoviću loše ide a vidim da slabije stojiš i sa pravom .
Zato pre bilo kakve dalje priče informiši se na temu
Glava osamnaesta
KRIVIČNA DELA PROTIV POLNE SLOBODE
a može i ovako ...
https://www.womenngo.org.rs/konsultacije...em-zastite
"Matematičaru" ,
2012 godina je bila pre ???? znam , znam ti bi rekao ima tu i više od deset godina...
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 7,047
Теме: 39
Придружен: Aug 2013
Углед:
167
(22-01-2021, 04:22 AM)ПРОСВЕТАР Пише: (21-01-2021, 08:17 PM)Бенито Пише: Име глумице Милене Радуловић је, у задња три дана, више пута поменута у српским медијима, него име Милене Дравић за пола века филмске каријере.
Да поменем и трећу Милену, овог пута Павловић. Јутрос је дала један одличан, људски интервју на несрећној телевизији у власништву државног тамбураша Жељка Јоксимовића. Милена Павловић рекла је многе чињенице које се не свиђају ни водитељки, а ни овој општој наметљивој и бучној мањини.
Милена Павловић-Барили?
Она мора да је већ добрано у годинама!
(22-01-2021, 12:36 PM)Mitic Пише: Барили је преминула на крају Другог светског рата.
А чини ми се да је Бенито мислио на глумицу Милену Павловић која је играла главну улогу у "Ми нисмо анђели"
Чим прије, чим прије...па тај Мика је један гњусни њекрофил човече!
Ту смо ми антипротивни Кизином ставу да брани тог њекрофила а слажемо се са ликом
večni beli grad....какав је то начин бре, силовати дјевојчицу од њене 18-е па навише-бата Мика мобилише, па силована годинама, спреда-ради реда, па одозади-реда ради, све до смрта па и шире!
Себи убраду:
Шта'е ово....дошло ми-ту са Гњилежног Запада у Црњегору па се сад зове
ЊEŠTE ŠJAME!
O TEMPORA!
O MORES!
ODI PROFANUM VULGUS ET ARCEO!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Поруке: 14,504
Теме: 307
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,042
Бора Костић је био један од најчувенијих фудбалера Црвене звезде у њеној историји. Дао гол Лаву Јашину са 35 метара.
Бора Ивков био је шаховски велемајстор. Јуниорски првак света у шаху постао је 1960. године. Једини је наш светски првак у шаху, у било којој категорији, до данас.
Углед:
373
Бенито, поред Стерије Вршац је познат по велемајстору шаха Бори Костићу, где се одржава и шаховски меморијални турнир "Бора Костић".
Бора Костић је познат по томе што је обишао целу земаљску куглу и на свим меридијанима играо шах.
Нема континента где није крочио и где није играо шах.
Више на:
https://sr.wikipedia.org/sr-ec/Бора_Костић_(шахиста)
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 28-01-2021, 01:36 PM од
Mekenzi.)
Углед:
373
Нека теме, бар је динамика на форуму а и синовац је добар дискутант.
Oпа бато,
П[/align]ај сад ово Синовац, шах мат у стилу Фишера.
Мики Алексићу је одстрањена простата и човек је импотентан...
Цитат:On nije mogao da siluje, odstranjena mu je prostata
https://www.kurir.rs/crna-hronika/361325...e-prostata[align=justify]
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 28-01-2021, 03:56 PM од
Mekenzi.)