Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ЗАБРАЊЕНА ИСТОРИЈА - цели филм

Ново на Јутјуб каналу Погледи:
ЗАБРАЊЕНА ИСТОРИЈА - цели филм
Одговори

Управо одгледао. Браво за филм!!! Ваистину!

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Стварно добар филм. Потресна судбина Крагујевца током Другог св. рата. Страдалничка, мученичка и јуначка судбина.

Иде Дан државности, па препорука да се погледа у тај дан. А пошто се ове године обележава 80 година од Крагујевачког октобра, један велики допринос на сећање и жртву Крагујевца у Другом рату
Одговори

Одличан филм. Занима ме више где могу наћи податке у убиствима војника ЈВ од стране комуниста током АР?

У филму се помиње један из Ужица а ја имам податке за још једног. Је ли Бељаковић о томе писао?

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

Није Бељаковић, мислим да је Ћировић.
Одговори

Када је овај филм сниман?
Одговори

Завршен недавно.
Одговори

Није лоше испао.
Одговори

Gresaka koliko hoces.
Postujem Ciroviceve godine, znamo se 30 godina, saradjivalismo, ali bre :
nije Blagoje Stojancevic, vec BLAGOJE STOJANCIC ( na stranu sto nije onako poginuo, ali jeste herojski )
nije konj.of. Misa Mojsilovic, vec artiljerijski ( jer to jeste vazno zbog miniranja druma ) p.porucnik MIODRAG M. MOJSILOVIC MISA.
Otac Misin nije Milos, vec MILORAD
Nije postojao Sumadijski cetn.odred, vec Komanda Sumadijskih cetn.odreda.
Одговори

Добро, има мало грешака око четрдесет прве и друге, али ако се узме да је филм рађен скромним средствима - добро је испао. Колико сам схватио ово није прича уско везана за Крагујевац већ и за мало шире подручје.
Одговори

Срђан Цветковић поделио филм на Фејсбук страници "У име народа за слободну Србију"
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним