Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Нешто куља у народу

Ми гледасмо и схватасмо да је српски београдски народ тешко оболео психички.

Какве су оно креатуре бог те твој све инвалиди, неки нафиксани ликови, други на лековима, неки са фантомкам,неки ометени у развоју са неким заставама...зомбирани људи ко из филма Ресидент Евил 2.

Оно кад видиш на улици боље да не гледаш.

Србаљу је спас да се мора направити прво једна заједница неђе у Шумадији или још ниже и вишље у планинама од 20 јаких, честитих православних млађих домаћина који знају да рукују оружјем, знају пољопривреду итд. Од њих изабрати једну мудру главу која ће да их води. Сваки тај домаћин мораће да се обавеже да ће имати минимум петоро ђеце.

Нешто попут браће Амиша.

Мора од почетка да се крене.

Људи у Београду су много зомбирани и "разваљени" од ко зна којекаквих љекова, стероида, суплемената, ако нису то онда истетовирани, пробушени, пијани, менталитет сплавова, погледи тупи, фаце разјарених вукова.

Сваки србаљ млад или стар свако јутро гута шаку љекова, црни Милораде.

Бромазепам, Бенседин се гутају ко бомбонице...

Туга...

[Слика: 1129933294-0-0-3072-2048-1920x0-80-0-0-a...bab7cc.jpg]

[Слика: 20210919-143345.jpg]

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Цитат:"Шумадрипац" пише:

Нема ништа од тих ваших маштања. Овај ће остати на власти још много година. Опозицију, осим изузетака, воде разни комунци и багре, као и Његови људи. Сви ће бити само посматрачи. Кизо ће и даље с радног места коментарисат', Љотке из демократског западног света, са безбедног одстојањa и удобне фотеље пискaрaт и то је то.

Једина промена почиње изнутра, од нас самих. Мењајући себе и стварати - мења се и ситуација око нас. Ево примера: 

На пример гос'н Самарџић (шлихт, шлихт...шефе, шефе сазнао сам, сазнао...љо'ћевци, љо'ћевци се увукли кроз тамнички прозор и преправили писанија Светог Николаја...шлихт...) не буче по улицама с којекаквим Дамљанимa, aнтивaксеримa, Ђилaсимa, Рио Тинторимa и др. Него ради на освешћивaњу народа, снима филмове, прави документарце, пише књиге и чланке, истражује по архивима, итд. Тако се то ради. Тако се ткиво у Србаља изнутра мења, постепено и полaгaчко.

-------------------------------------------------

Den Kommunismus bis zum letzten Blutstropfen zu bekämpfen und sein Leben nicht zu schonen, selbst wenn dieser Kommunismus die Maske des "Heiligen Russlands" aufsetzte. Heil Hitler!
Waldemar von Davatz

Ама добро то негооооо...млого се то нешта одужило то "мењање себе" са писаљком и сад камером у руци Гос'н Самарџића!

Ало бре, СРБИН КОЈИ СЕ РОДИО КАД ЈЕ БАЈАГИ ПУК'О КОМУНИЗАМ ОНИЈЕХ 90-ИХ САД ЈЕ РАЗМЕНИО ЧЕТВРТУ БАНКУ, ИМА ЂЕЦУ А УСКОРО И УНУКЕ!

То "мењање себе" ај'полаааа-ко, ај'лагааааанице, ће по свему судећи, дуже да траје него Титин комунизам....нешта туна не штима, нами се жури, ускоро ће се и Богу на Истину а никве промене ни на видику!

Друго, ми знамо четничке синове ође по Канадама који АПСОЛУТНО ОДБИЈАЈУ да сазнају ИСТИНУ коју Гос'н Самарџић износи већ триестину година но гледају партизанске филмове и пиждре за "Југом"!

Једноме смо успели да докажемо да он уствари не пиждри за "Југом" него за временом кад је био млад и дрчан и могао оне ствари да практикује једном и више пута а сад некако не иде!

Даклем овај Шумадрипац је као бајаги антипротиван а овамо већ поодавно клизи ка боталуку балавог шифтарина сходно свом светоназору "златне средине", тј. ни врући ни хладни но млаки (који ће на крају бити избљувани), илити пак оно "добардан чаршијо на све четир'стране" тј. "ни там'ни вам'-фотељ недам"....илити опет оно по Чир-јаковићу, "ОПУШТЕНО, ЛАГАНИЦЕ, ИСКУЛИРАЈ, СИГУРИЦА"!

Шумадрипац је лик (са'ће се јави) који данима и годинама бесплатно, за џаба, пљује подмукло, под маском неких ЛИЈЕВИХ ЧЕТНИКА по свему што је органски, аутентично, Србско (а то сигурно није "ОПУШТЕНО, ЛАГАНИЦЕ, ИСКУЛИРАЈ, СИГУРИЦА"), а нејефикасније су бесплатне курве!

За кога уствари ради Шумадрипац?

А?

Нем'шта додати сем:

ХРИСТОС ПОСРЕДЈЕ НАС!
ЈЕСТ И БУДЕТ!

А и симпатизерима добардан!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Ево други дан протеста против ковид-пасоша, слабо нешто али...бумо видели! Од свега најинтересантнији је сукоб између младог и старог борца на самом крају а ми подржавамо лабудову песму старог који јасно каже:

ОВО ЈЕ БОРБА НА ЖИВОТ И СМРТ!

Све ове шетње...ово је свирање к...цу како у Срб тако и у Европи, осим у Италији где ће мафија на крају да покаже зубе јер им ово угрожава главне гране, грађевинарство, угоститељство и туризам. 

Међутим!

За Србију времени њет за грађанске протесте, шетње тамо 'вамо, 'оћу каким-нећу каким...ђаво је однео шалу, рече човек, ОВО ЈЕ БОРБА НА ЖИВОТ И СМРТ а Србија је окружена душманима који једва чекају нереде еда би се напили србске крви! 

СВЕ, СВЕ, СВЕ.....смо испробали за последњих 30 година али не и последњи рецепт за спас Србије који је једноставан, траже се 300 храбрих, од Мајора па наниже, да се изврши бескрвни војни удар, и да се:

1.
Суспендује Скупштина, 
2.
Похапси све од Вучића па наниже,
3.
Укину све политичке партије на 10 година,
4.
Формира Привремена Влада Народног Спаса којом би управљало трочлано Председништво састављено од три тела, једног Војног (3 члана), једног Црквеног (3 члана) и једног цивилног (3 члана), док би у случају неслагања МЈАСТОБЉУСТИТЕЉ (чувар Трона Србског Краља Војника) имао право да "пресече" конфликт као и право вета.

Та Влада би МОРАЛА моментално да учлани Србију у ОДКБ и доведе руске базе под хитно, ИНАЧЕ ЋЕ НАС СПРЖИТИ!

Тек онда Србија би могла да одахне и да се окрене реформи економије, судства и осталих Државних Институција као и привредном развоју, тек онда би могло да се СИЛОМ ВОЈСКЕ уђе у тајну бојног отрова под именом корона-вирус!

Амин Бже дај!

СПАСИ ГОСПОДИ ЉУДИ ТВОЈА И БЛАГОСЛОВИ ДОСТОЈАНИЈЕ ТВОЈЕ!

А и симпатизерима добардан....шта'ш....

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Шта те се тиче шта се овде догађа? Ти ниси држављани ове земље. Бави се својом државом, пусти нас и шта се дешава овуден.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

У народу све што куља, куља од пасуља.
Од протеста нема ништа, реко чика Пишта!
Одговори

(22-10-2021, 10:20 AM)Шумадрипац Пише:  Шта те се тиче шта се овде догађа? Ти ниси држављани ове земље. Бави се својом државом, пусти нас и шта се дешава овуден.

Та држава очигледно не ваља ну НОУ ПРОБЛЕМ, ПРОМЕНИЋЕМО ДРЖАВУ јер ''свуда гдје је србска Душа која, тамо је мени и држава моја, мој дом и моје рођено огњиште'', што'но лепо рече Алекса Ристов Шантић!

Нећемо ваљда да оставимо Србску Државу, Отаџбину, којекаквим дрипцима и сеоским марвеним лекарима да шприцају народ кадгод падне наређење од гуштера озго јер, ваистину...нешто куља у народу, а одавно би требало да знамо шта је то...

Н Е Ш Т О!

АМИН БОЖЕ ДАЈ ДА ВИДИМО ВОЈСКУ СРБСКУ И НАОРУЖАНО ХРИСТОЉУБИВО ВОЈИНСТВО ПО СРБИЈИ ЗЕМЉИ ДА ПРЕВРНЕ И ДА НАША ПОСТАНЕ СУДИЈА!

ХРИСТОС ПОСРЕДЈЕ НАС-ЈЕСТ И БУДЕТ!

А и симпатизерима добардан....шта'ш!

EX ORIENTE LUX!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Саботаже у ТЕНТ-у

Распад ЕПС-а.

Распад и туче у фк Звезда

Оштра реакција резолоуције ЕУ о Србији.

Амери прете Андреју Вучићу санкцијама...

Да ли му је крај?

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(05-03-2021, 09:59 PM)Mekenzi Пише:  Не знам да ли сте приметили ако сте међу народом да влада огромно незадољство и да је све напетија атмосфера и енергија у народу...

Ова пандемија са короном која траје дуже од годину дана полако почиње да прелази у незадовољство и негативне емоције ко народа.

Колко знам народ оволико никада није био нервозан у саобрћају, у маткетима и другим јавним местима...

Не знам шта ће бит' ал да је добро није.

Primetio sam. Jer moja svastika posle 8 godina pocela da salje lose stavrii o Vucicu. Jos ujunu da vidim na leto jel zadovoljan Vucicem i dalje. Ako nije, to znaci da je Vucic 100% zavrsio posao. Kad mojoj ujni neko prekipi, znaci nema sanse da taj malo duze opstane. Al to tek na leto da vidim.

Otprilike kad meni neko prekipi pa posle 4 godine pocinje ostalima u Srbiji. Samo je Vucic bio izuzetak, on mi prekipeo cim dosao na vlast.

Moja ujna ima komsiju koji mnogo radi, privatno, 3 generacije u kuci.... I oni imaju. Ali je problem sto kukaju na Vucica. E sad, moja ujna je sirmasna i brani Vucica(niej siromasna, srecom moj deda obezbedio 3 generacije, tako da se krpe, on bio seljak, a ovi po drzavnim firmam gospoda...): Sta oni kukaju na vucica, voze dobra kola, idu na more....

A tu sam i ja da kupim ono sto bi trebalo da nasledim od mojih, to bilo pre 10 godina, pa ujna i moja majka da podele pare. Ja sam odbio, i oni nisu prodali, a to je Parunovac, ono kod "Jasenovca"(Kovid bolnica u KS).

A sad da kupim pola toga od ujne, posto oni dele to, majka nece prodaje, ujna oce, pa da moji nastave da uzimaju kiriju.

A i tetka mi nudila da kupim nesto sto joj moj otac poklonio u drugom selu.... pare joj trebale za dete koje je u BG, i kupili mu vec stan, ali dima jednu kucicu na periferiji BG da odmori, vikendica. Nisam kupio. Stipsa, sta ces.

Nudi se bre onom ko ima pare, nisu oni mutavi...hahahahaa...srpska "duhovna" posla.... jeza.....
Одговори

Mozda ti ovo nesto znaci:

http://www.mup.gov.rs/wps/portal/sr/Kont...Bnr%2Bkine
Одговори

Незадовољство је огромно у народу...

Инфлација, економска криза, криминал, корупција, издаја, насиље у школама над наставницом, страх...

Али народ нема ко да поведе....

Ови јуче "срби" се заклели дс ће поштовати суверенитет, територијални интегритет, устав Репубљике Косово...

Иии...ниђе никог..

Е, Срби, Срби...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

У народу првенствено куљају злоба,завист и пакост, И да има ко да их поведе опет би остали кући да серендају по интернету и да гледају дегенеричне емисије са гостима ометењацима које ће у коментарима соколити и бодрити. Овај народ није више онај народ, зато су крива говна и фукара која је после 5. октобра дошла на власт. Мислили сте да сте зајебали ондашњи СПО а зајебали сте сами себе.Већина вас потиче из партизанских породица придошлих из овцојебачких крајева тако да вас на улицу не би извео ни Трамп кад би се појавио у Србији. Све што је вредело унизили сте удбашким лажима и на крају сте као круну сопственог досовског дебилизма довели СНС и психопату Вучића на власт. Нисте ви Срби, ви сте Срби у покушају, јебало вас петооктобарског помрачење са све вашим коалиционим партнерима из земунског клана и страних служби.
Одговори

Ђеси ЈВуО није те било дуго нa форуму?

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(21-11-2022, 10:51 PM)Mekenzi Пише:  Ђеси ЈВуО није те било дуго нa форуму?

Ма ево Кизони. Углавном немам времена а и кад имам немам воље да пишем. Уђем овде оно форум затрпан глупим темама и линковима које качи један са превише слободног времена. Да читам о Удбашкогорском покрету и да избегавам линкове Сељачког Покрета Вучићевих подгузних мува знаних као Двери, не могу брате. А видим да фали знатан број некадашњих форумаша.Вероватно и њима прекурчило.Кад је лепо време гледам да будем у природи а и кад није исто, мало кладионица, кафић неки итд... итд...А и националним ентузијазам ми је мало опао кад видим колико се људи прима на Вучићеве приче и његове лажне опозиције. Као да живим у резервату дебила а не у Србији.
Одговори

Прво улично светло у Србији постављено је у Крагујевцу половином осамдеседетих година 19. века. Данас су сви градови у полу мраку,подвргнути усташким мерама лоповлока које спроводи усташко бојовничка партија СНС са својим гузним хаверима из локалних самоуправа.На телевизији и интернет каналима путиновско гузичарски кадар нас убеђује како продају САД и Европа а пропадамо само ми и ови остали зунзари из бивше Југославије. Фингирају лажне сукобе а никада ништа конкретно нису урадили да исте реше.Бомбардују нас летовањем једне припаднице ромске националне заједнице на Малдивима, емитују турске серије и праве ријалити програме за приглупо и једва писмено становништво ове авнојевске наказе зване Србија. Све мере које важе за Србију,изгледа, не важе за удбашку престоницу Крушевац чији прваци најављују како ће им новогодишња расвета светлети месец дана.Браво за вас, мало да се залечи сељачки комплекс. Нека.Одрекли сте се Лазара и љубите скуте керамичара Гашића.Свако ко проба да се побуни прогласе га за удбаша и налепе му још сто етикета, глупи народ авнојевске наказе верује у све пласиране лажи и узима све здраво за готово. Више је закона било на дивљем западу у него код овог усташког режима. Јуче ми један таксиста каже да никада није живео горе. Гледам човека, одговор немам мада би и свака реч била сувишна. Шта рећи човеку коме требају наочаре са ноћним модом да безбедно превезе странку од тачке А до тачке Б. Тамна је ноћ,све је пропало одавно,уз нешто мало поноса ми изумиремо славно.Вучићева брачна другарица аутом налети на девојчицу,покоси је, ником ништа. Нема везе. И овако ће сутра Бошко сељаче Обрадовић да изађе пред новинаре и скрене тему у другом правцу на опште одушевљење малоумних и малобројних присталица.Митровићи,отац и син, убијају удружено и ником ништа. Не вреде ни снимци.

https://www.youtube.com/shorts/HIb3Yk6gdM8

У енигматике убацити народ п*чке 4 слова=Срби.

"аааааааааааааа ово је Србија...."
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним