Поруке: 8,724
Теме: 232
Придружен: Jul 2013
Углед:
364
Не знам да ли сте приметили ако сте међу народом да влада огромно незадољство и да је све напетија атмосфера и енергија у народу...
Ова пандемија са короном која траје дуже од годину дана полако почиње да прелази у незадовољство и негативне емоције ко народа.
Колко знам народ оволико никада није био нервозан у саобрћају, у маткетима и другим јавним местима...
Не знам шта ће бит' ал да је добро није.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 2,873
Теме: 61
Углед:
221
Сигурно ће жута говна под руку са СНС на сметљиште историје...
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
Углед:
364
(05-03-2021, 10:03 PM)херцеговац Пише: Сигурно ће жута говна под руку са СНС на сметљиште историје...
A ko ће уместо њих а да је озбиљан и вредан пажње?
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 7,143
Теме: 39
Придружен: Aug 2013
Углед:
167
(05-03-2021, 10:15 PM)Mekenzi Пише: (05-03-2021, 10:03 PM)херцеговац Пише: Сигурно ће жута говна под руку са СНС на сметљиште историје...
A ko ће уместо њих а да је озбиљан и вредан пажње?
Молим?
EX ORIENTE LUX!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Углед:
364
Ти се ништа не питаш. Ово је наше питање.
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 13,749
Теме: 335
Придружен: Feb 2015
Углед:
767
(06-03-2021, 08:52 AM)Mekenzi Пише: Ти се ништа не питаш. Ово је наше питање.
Не дај Боже да се он пита.... створио би нове конц логоре ко његови идеолошки савезници Немци, Усташе и Совјети... Уништио би војску, расколио цркву, укинуо демократију......
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Углед:
364
(06-03-2021, 09:42 AM)Шумадинац Пише: (06-03-2021, 08:52 AM)Mekenzi Пише: Ти се ништа не питаш. Ово је наше питање.
Не дај Боже да се он пита.... створио би нове конц логоре ко његови идеолошки савезници Немци, Усташе и Совјети... Уништио би војску, расколио цркву, укинуо демократију......
Ово је наше питање, ђе сваки дан проживљавамо сваккодневницу док он седи у контејнеру и ужива...
Него времени тешка,треба озбиљни људи да,се окупе око озбиљне демократске идеје...
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 2,873
Теме: 61
Углед:
221
По теби су то Ђилас, Поздерчев мали, остала стокупљевина бившег ДС-а?
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
Углед:
364
(06-03-2021, 12:24 PM)херцеговац Пише: По теби су то Ђилас, Поздерчев мали, остала стокупљевина бившег ДС-а?
Неће они бити нити су за то нити имају подршку.
Тренутно никог озбиљног не видим као против кандидата њему.
Овај и ови ће да нас јашу као Путин Русију бар наредних 20 година ако неко не сабере и окупи народ.
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 7,143
Теме: 39
Углед:
167
(06-03-2021, 10:17 AM)Mekenzi Пише: Ово је наше питање, ђе сваки дан проживљавамо сваккодневницу док он седи у контејнеру и ужива...
Него времени тешка,треба озбиљни људи да,се окупе око озбиљне демократске идеје...
Море пушти демократске идеје него гледај како ћеш да загрејеш тај кућер, већ си омашио и страћио добар материјал, питај људе, немо'сам да петљаш, ово је неки твој судећи по оном "Ш"!
https://www.youtube.com/watch?v=tfYqqMfo5yg
EX ORIENTE LUX!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Углед:
364
Подрум озидан. Стара цигла, камен и дрво. Укопани 2 м и добро маскирани у шуми да имамо где да убјежимо за недај боже ако искоче из шуме са крвавим пентаграмима војници са здраствујте и спасиба. Терен зајебан. Ту смо одма на међи са румуњешће.
Ми смо пре пар година са расном кучад за ситну дивљач ишли да испитујемо терен. Ту смо нашли пар чаура, остатке осматрачнице из доба инфобироа и то је тачно трансвезала Русима да ударе л, тачно иду преко нашег имања.
Сад јуримо грађевинску дозволу да озидамо горе апартман. Јер због короне то место постаје ХОТ. Тамо кад смо ми дошли пре пар година ниђе живе душе само курјац и карпатски, лисице и смукови и по који поскок сад пуно викендаша и тооних елитних адвокати, пилоти, доктори.
Ми горе се напајамо годинама са шумском водом и духовном енергијом манастира.
Увођење струје горе Црни Милораде 750$ само што ти кабл спусте низ бандеру.
ПРОСВЕТАР.
Углед:
364
(09-03-2021, 04:19 PM)ЛукаЛоко Пише: (08-03-2021, 10:36 AM)Mekenzi Пише: Подрум озидан. Стара цигла, камен и дрво. Укопани 2 м и добро маскирани у шуми да имамо где да убјежимо за недај боже ако искоче из шуме са крвавим пентаграмима војници са здраствујте и спасиба. Терен зајебан. Ту смо одма на међи са румуњешће.
Ту одбрамбену линију, твој бункерчић си по мени изградио на погрешном смеру.
Најезда која заиста прети Србију, ти мигранти из Авганистана и осталих азијатских земаља долазе са југа.
Ти код нас неће.Они иду само ђе је равно..
Ми смо у дубокој шуми на 500 м.н.в. ђе има карпатских вукова, лисица и поскока.
Ми се "плашимо" ових љотача, слуге вермахта, скинса, русофила, караконџула, антиваксера, путиноида са форума из Канаде.
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 10-03-2021, 11:01 AM од
Mekenzi.)
Поруке: 5,779
Теме: 64
Углед:
364
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.