Поруке: 14,633
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
897
Шта је све било лоше и погубно у доба Титоизма, тј. у Социјалистичкој Федеративној Републици Југославији знамо мање-више скоро сви, барем овде. Е сад да се не би поистоветили са комунистима у фанатизму и једностраности треба поседовати критичко и плодно мишљење, бити објективан и свестран. Мислити да је све у Монархији било добро а под комунистима све лоше - тиме постајемо налик њима, шаблонским људима, људима једне идеје. Дакле, пошто нисмо као они и никада нећемо бити... Има ли ичег доброга у СФРЈ? Шта је све ваљало и било добро у доба Титоизма, барем оног до 1980. године?
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 9,311
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
375
1. Сарадња са светом. СФРЈ је била високо призната и цењена свуда у свету.ЈБТ палио томус у Белој Кући овог ставили на хоклицу да седи испред Трампа.
2. Отворене границе. Свуда си могао са тим пасошем да убјежиш.
3. Спорт.Јака спортска сила смо били.
4. Рок анд Рол. Прва комунистчка земља која је дозволила РнР на својим просторима.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 457
Теме: 1
Придружен: Feb 2021
Углед:
64
Па, Вучић је седео, а Пенс и Кушнер су стајали. Али, није било томпуса.
Углед:
375
(18-03-2021, 02:59 PM)Милослав Самарџић Пише: (18-03-2021, 01:49 PM)Mekenzi Пише: 1. Сарадња са светом. СФРЈ је била високо призната и цењена свуда у свету.
Ово те неко баш преварио. Како може једна диктатура да буде цењена у ма којој демократској земљи? Пропаганда западних земаља - типа, сада је Чаушеску сјајан, сада Бин Ладен, итд. - је друга ствар.
Краљевина ЈУ и пре ње Србија биле су релативно доста цењене у свету.
Ау Самарџићу ал си лупио. Па ЈБТ су примиле све све краљевске демократске прозападне краљевине и државе као и ове са истока. Југославија у спољнној политици је била цењена а не ко данас.
Југословенски комунизам није био стаљинистички и тврд комунизам.
Ево ти линкови па погледај има данас јутјуб сви видео записи .Нико ме није преварио.Све документовано.
Британци
Тито и Черчил
Тито и краљица
Принц Чарлс у посети СФРЈ
Амери:
Тито и Кенеди
Посета Канади:
https://youtu.be/XgVtLJ6zQRA
Ватикан:
https://youtu.be/4YGoGN1HKCE
Немачка:
https://youtu.be/1HDNHT5pAbU
Посета краљевској породици у Шведској
Посета краљевској породици Норвешкој
Има још ал ово је довољно.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 7,047
Теме: 39
Придружен: Aug 2013
Углед:
167
(18-03-2021, 01:49 PM)Mekenzi Пише: 1. Сарадња са светом. СФРЈ је била високо призната и цењена свуда у свету.ЈБТ палио томус у Белој Кући овог ставили на хоклицу да седи испред Трампа.
4. Рок анд Рол. Прва комунистчка земља која је дозволила РнР на својим просторима.
Што се тиче тачке 2. Кизиног баљезга ај'да се и ми једном ш'њим сложимо, ми одосмо са пасошем оне јесени 74-е, ноу проблем!
Међутим!
Наш један покојни сапатник одавде отишао је возом па кад је прошла граница у Сежани отворио је прозор и пљун'о у правцу СФР Шугославије!
Ми не могадосмо исто да учинимо јербо одосмо авионом па није дала стјуардеса и особље да се прозор на авиону отвори!
Е да је и то питање решио док је пушио томпуса код Никсона, Амброзије би био Краљ Милан!
EX ORIENTE LUX!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Углед:
375
(18-03-2021, 04:04 PM)ПРОСВЕТАР Пише: (18-03-2021, 01:49 PM)Mekenzi Пише: 1. Сарадња са светом. СФРЈ је била високо призната и цењена свуда у свету.ЈБТ палио томус у Белој Кући овог ставили на хоклицу да седи испред Трампа.
Што се тиче тачке 2. Кизиног баљезга ај'да се и ми једном ш'њим сложимо, ми одосмо са пасошем оне јесени 74-е, ноу проблем!
Међутим!
Наш један покојни сапатник одавде отишао је возом па кад је прошла граница у Сежани отворио је прозор и пљун'о у правцу СФР Шугославије!
Ми не могадосмо исто да учинимо јербо одосмо авионом па није дала стјуардеса и особље да се прозор на авиону отвори!
Е да је и то питање решио док је пушио томпуса код Никсона, Амброзије би био Краљ Милан!
EX ORIENTE LUX!
А ти са као нешто опасан био по државу и њега...
Дај не сери лебати.
Побегао си због бољег живота и пара...
Овде ниси видео будућост.
Баљезго си годинама са дамама са асфалта,бескућницима и клошарима по западној европи.
Ниђе ништа ниси створио...
И ти си као био велика опасност по државу..
Целоживотни бескућник ево и сад у картону спаваш.
А то што си тамо упознао пар правих четника па си умислио да си и ти нешто битан, па зајебо си се..
Дај бре човек који не сахрани и не обиђе гроб родитељима је чист прозаоадни капиталистички човек без емоција и емпатије.
ПРОСВЕТАР.
Углед:
167
(18-03-2021, 04:11 PM)Mekenzi Пише: (18-03-2021, 04:04 PM)ПРОСВЕТАР Пише: (18-03-2021, 01:49 PM)Mekenzi Пише: 1. Сарадња са светом. СФРЈ је била високо призната и цењена свуда у свету.ЈБТ палио томус у Белој Кући овог ставили на хоклицу да седи испред Трампа.
Међутим!
EX ORIENTE LUX!
Дај не сери лебати.
Баљезго си годинама са дамама са асфалта,бескућницима и клошарима по западној европи.
А то што си тамо упознао пар правих четника па си умислио да си и ти нешто битан, па зајебо си се..
Дај бре човек који не сахрани и не обиђе гроб родитељима је чист прозаоадни капиталистички човек без емоција и емпатије.
Нема потребе да по обичају скрећеш тему! Ми само рекосмо да си у праву, ја одо' са пасошем ну не могадо' да пљунем!
Међутим!
Твој тата је такође могао да оде ама прогут'о шлајмарицу и ост'о као добар самоуправљач да гледа на тевеју како је Амброзије поштован у свету и учи ђецу да се Тито воли више од тате и маме!
Доообро те је научио ама ниси једини, ево и постављач теме је је од таких...шт'аш!
EX ORIENTE LUX!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Углед:
375
(18-03-2021, 04:51 PM)ПРОСВЕТАР Пише: (18-03-2021, 04:11 PM)Mekenzi Пише: (18-03-2021, 04:04 PM)ПРОСВЕТАР Пише: (18-03-2021, 01:49 PM)Mekenzi Пише: 1. Сарадња са светом. СФРЈ је била високо призната и цењена свуда у свету.ЈБТ палио томус у Белој Кући овог ставили на хоклицу да седи испред Трампа.
Међутим!
EX ORIENTE LUX!
Дај не сери лебати.
Нема потребе да по обичају скрећеш тему! Ми само рекосмо да си у праву, ја одо' са пасошем ну не могадо' да пљунем!
Међутим!
Твој тата је такође могао да оде ама прогут'о шлајмарицу и ост'о као добар самоуправљач да гледа на тевеју како је Амброзије поштован у свету и учи ђецу да се Тито воли више од тате и маме!
Доообро те је научио ама ниси једини, ево и постављач теме је је од таких...шт'аш!
EX ORIENTE LUX!
Не разумеш ти ништа.
Срећан ти пут. шљајмарицу си можда пљуно на своју кућу, родитеље...пљуно ал си удисао и гутао канадска г*на цео живот и вуко се по канализацији ко пацов.
Нећемо коментарисати ову тему.
Фала.
ПРОСВЕТАР.
Углед:
167
(18-03-2021, 10:55 PM)ЛукаЛоко Пише: (18-03-2021, 06:04 PM)Милослав Самарџић Пише: Ево теби линк па гледај, негде од 34:00, како Чаушеског лепо примају енглеска краљица, Французи итд:
https://www.youtube.com/watch?v=KlzpR8GNwWA
Заборавио си да је он био миљеник Запада, оно кад је почео да задужује Румунију.
Наравно, Румунија, Југославија, ни било која диктатура, нису биле цењене у тим земљама.
Тачно!
Чаушеску је био још један комунистички диктатор као Тито, кога је Запад финансирао, у циљу да га издвоје од Совјетског Савеза.
А у међувремену се Румунија задужила., а потом пустили су га низ воду када га нису више требали.
Јок! Пустили су га низводу кад је вратио дугове! Румуњешће мислио да тек тако мож'да се ишчупаш из канџи мафије, а
ИНТЕРНАЦИОНАЛНА ЛИХВАРСКА ХИДРА је највећа мафија на свету! То смо својевремено детаљно анализирали са покојним Драгошем Калајићем који је био следбеник Барона Ђулиуса Еволе, ако као Италијан знаш ко је то био!
ЗА ЊИХ, ИНТЕРНАЦИОНАЛНУ ЧИФУТ-ХИДРУ, ЈЕ НАЈВЕЋИ ГРЕХ, ПРСТ УОКО, КАД ЖРТВА ВРАТИ ДУГОВЕ!
Тако је и Момир Гадафи настрадао!
EX ORIENTE LUX!
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,