Поруке: 9,129
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
Видео сам на инстаграму да се појавило пиво Ђенерал.
Да ли је неко пробао?
Зна ли неко где се може дегустирати, пробати, наручити ово пиво...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 129
Теме: 1
Придружен: Jun 2019
Углед:
12
Можете поручити телефоном 069/1994440, или мејлом djeneral.pivo@gmail.com, цена је 150 динара 0,33мл, али још увек само на локацијама у Темерину и Новом Саду, то је тек у разради, пиво није лоше, мени је Ваљевско непревазиђено е сад свако има свој укус, мени лично се допада.
Углед:
373
(07-10-2021, 12:31 PM)Kaludjer Пише: Можете поручити телефоном 069/1994440, или мејлом djeneral.pivo@gmail.com, цена је 150 динара 0,33мл, али још увек само на локацијама у Темерину и Новом Саду, то је тек у разради, пиво није лоше, мени је Ваљевско непревазиђено е сад свако има свој укус, мени лично се допада.
Звао сам их али се не јављају.
Хтео сам да наручим једно 10-ак флашица да видим како је.
Штета што је Ђенерал лагер пиво, могло је то да буде ИПА, Пејл Але или бар премиум лагер.
Овако 150 динџи за мало лагер пиво ми делује мало скупо.
Ако узмемо ваљевско мало пиво оно није више од 100 динџи.
Што се пива тиче, волим домаћа занатска пива. Углавно ИПА или Пеј Але.
Добра пива су из ових пивара: догма, збир, гвинт, пивара Академија из Лесковца, пивара патуљак из Суботице...
Од великих лагера једино Јелен или хајникен.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Углед:
373
(07-10-2021, 01:46 PM)Kaludjer Пише: Видим сада имају и Инстаграм страницу можда поруком у инбокс или ДМ како се то популарно каже https://www.instagram.com/djeneral.pivo/
братски поздрав
Сад сам се чуо са њим. Млад дечко. Навијач звезде-делија. Тек отворио пивару у Темерину.
Једино да се добије пиво јесте да ти донесу у Нови Сад или ти да одеш код њих у Темерин.
Другачије за сада тешко, тек су се отворили.
Поздрав брате.
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 07-10-2021, 02:34 PM од
Mekenzi.)
Поруке: 2,374
Теме: 43
Придружен: Jan 2014
Углед:
201
Већ постоји Ђенерал пиво које прави Збир са ликом Драже, али постоји и Командант са ликом Тита.
Углед:
373
Прави Ђенерал је ово што сам ја објавио.
Људи који праве имају патриотску причу и сва наредна пива биће у четничко патриотском фазоу.
Колико су се потрудили говори и чињеница да на другој етикети има кратка биографија Ђенрала.
Збир је мешавина свега и свачега. Они праве разна пива са разним насловима а то раде због маркетинга. Мислим са преко 20 наслова пива имају свакојаких.
Ово је баш баш ђенерал пиво.
Да не убеђујем имате број па проверите
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 2,084
Теме: 6
Углед:
109
Обзиром да се ради о малим серијама и мање озбиљним пиварама, као и по томе што постоје два пива са истим називом, личи да ни једни ни други нису заштитили своју робну марку. Тако да нема ни правог ни лажног.
Може да се појави и трећи и четврти под истим именом.
(Последња измена: 09-10-2021, 07:54 PM од
ватхра.)