Поруке: 1,306
Теме: 6
Придружен: Sep 2013
Углед:
528
Мени се чини да стадион није био пун и да је киша која је падала и пре почетка утакмице упропастила све, а нарочито и онако лош терен. Бразилци су у таквим условима играли безвољно, тек да одраде.
Крагујевчани су се за ту утакмицу појачали са бековским паром из Радничког Ниш.
Поруке: 1,306
Теме: 6
Придружен: Sep 2013
Углед:
528
Јесам. На ТВ. Сећам се да ми је било жао. Очекивао се спектакл...Пеле и највеће светске звезде... Испало је као неки тренинг... На жалост.
Оба Радничка су тада имали добре тимове. Са сваким су могли да се носе. Нишлије су и у Европи добро играле... Трубачи смислили тада улични хит "Куде е тај Ниш?!"
Поруке: 1,146
Теме: 25
Придружен: Nov 2017
Углед:
717
Умро је Пеле, слава му !
Те 1969.године ја сам имао 9 година и прележао сам неки зезнути облик менигитиса. Требао сам да идем на контролу и толико сам био исцрпљен да ме је отац носио у наручју. Како смо изашли из зграде, некеко истовремено су изашли и фудбалери Сантоса из хотела Крагујевац. На заједничком паркингу ( а тако је и данас ), на пар метара, стајао је Пеле. Отац је узвикнуо " Пеле ", а он се окренуо и насмејао. То је оно чега се сећам. Ја сам отишао на контролу, а Пеле на утакмицу са мојим Радничким.
Ја, данас имам 62 године, мог оца нема поодавно, а ево и Пелеа. Ја и даље навијам за Раднички, мада и не знам који је на табели, а и није ни важно.
Поруке: 14,436
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
875
(04-01-2023, 10:37 PM)ЈВуО-КГ Пише: (30-12-2022, 02:28 PM)Мића Адмирал Пише: Умро је Пеле, слава му !
Те 1969.године ја сам имао 9 година и прележао сам неки зезнути облик менигитиса. Требао сам да идем на контролу и толико сам био исцрпљен да ме је отац носио у наручју. Како смо изашли из зграде, некеко истовремено су изашли и фудбалери Сантоса из хотела Крагујевац. На заједничком паркингу ( а тако је и данас ), на пар метара, стајао је Пеле. Отац је узвикнуо " Пеле ", а он се окренуо и насмејао. То је оно чега се сећам. Ја сам отишао на контролу, а Пеле на утакмицу са мојим Радничким.
Ја, данас имам 62 године, мог оца нема поодавно, а ево и Пелеа. Ја и даље навијам за Раднички, мада и не знам који је на табели, а и није ни важно.
Мићони, ти си човек са само једном маном. Навијаш за Раднички.
Ја сам Звездаш,али од ових клубова из града навијам за Шумадију 1903. Међутим,тај клуб је руиниран. Требало је 200. године да Шумадија добије нови стадион, иако је Чика Дача заправо њихов узурпиран од комунаца из Радничког,али ту се нашао Лековић да уништи све. Тај твој клуб је на средини табеле прве лиге док је Шумадија у зонској лиги и међу првих пет је.
Значи за Крцунов клуб навијаш?
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
(Последња измена: 04-01-2023, 11:20 PM од
Шумадинац.)
Поруке: 3,307
Теме: 9
Придружен: Jan 2017
Углед:
636
Навијам за клуб чији стадион носи назив по припаднику ЈВуО.
А ти престани да верујеш у предрасуду да си духовит човек и одјеби са тим прмитивним упадицама јер о спорту не знаш ништа.Уништаваш сваки пдф својим ужасавајућим коментарима. Спортски поздрав од навијача Звезде.