Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ко је био Тито?

(15-11-2022, 10:07 PM)Chicot Пише:  Ja veoma cenim Pera, bog da mu dusu prosti, na svemu sto je istrazio i predstavio o krvoloku. Generalno velikom doprinosu istorijskom saznanju.

Ali ne treba nikad smetnuti sa vida mogucu ozlojedjenost kod njega zbog iskljucenja iz SK, istina,zato sto je odbijao jednoumlje i kritikovao Titovu liniju.

Meni je dosta zabavna tvrdnja pojedinih nedovoljno upucenih u to da je Tito bio agent britanskog intelidzensa, da su zato britanska i komunisticka vidjenja Srba, buduce Jugoslavije, cetnika skoro identicna. Budalastina jedna.

Ne bih da tvrdim, ali nesto mi se cini da je jedan od njih bio  i Pero Simic.
Не сећам се да је Перо Симић то писао у књизи ''Тито''?
Одговори

Moguce da je u onoj o Drazi. Ne secam se, davno nisam citao Simica.
Ali govorio sam nacelno.
Одговори

Има још један који о Брозу пише врло лично - Јокић, заборавио сам име.
Одговори

(16-11-2022, 11:21 PM)Chicot Пише:  Moguce da je u onoj o Drazi. Ne secam se, davno nisam citao Simica.
Ali govorio sam nacelno.
Нема ни у тој књизи.
Одговори

(17-11-2022, 08:14 PM)Александар Динчић Пише:  Има још један који о Брозу пише врло лично - Јокић, заборавио сам име.

Момчило Јокић, то је неупоредиво са Пером Симићем. Можда ту има ово што каже Шико.
Одговори

Да, Момчило Јокић. Има још један - Мирослав Тодоровић, и он баш претерује.
Одговори

(17-11-2022, 10:05 PM)Александар Динчић Пише:  Да, Момчило Јокић. Има још један - Мирослав Тодоровић, и он баш претерује.

Звани Шера.
Одговори

био је вишеструки агент, у најкраћем
Одговори

Као и Змај Баћушка.

Тито је био Зеленски, класична хазарчина, јудеомасонска жидовчина убачена у словенске земље да развали православље. Ево ближе се милениумска годишњица руске победе над њима.
Из духовног погледа.

Из душевног, свирао клавир, мачевао, шегрт бравара из пичке материне, ма ајде, да је знао да обија браве, то сваки шпијун мора да зна.

Са телесне стране, усташа, требало би, ако није већ урађено, биће, од неких његових сродника, хаплогрупа У хромозома, да видимо порекло, Хазари су пола пола, пола европске јафетовске, а пола семитске генетике, ја типујем на Ј, семитску.
Одговори

Мислим да је суштински тврдња Дејана Лучића у књизи "Титова клетва" тачна што се тиче порекла и његове улоге у историји
Одговори

Куку и леле..

https://www.instagram.com/reel/CriJS_fr6...mMyMTA2M2Y=

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

не може нико никад у некој селендри у пички материни да као дете научи да свира клавир, мачује, јаше коња, прича енглески а не прича свој кезик а и кад полупава прича ијекавицом иако се ту говори екавица.... не будите наивни, класични хазар и хазарије, пољско-украјински туркотатарски јевреј
Одговори

У недавно објављеној књизи Personality and Power: Builders and Destroyers of Modern Europe, британски историчар Ian Kershaw говори о 12 личности које су обиљежиле Европу у 20 вијеку:

Лењин, Мусолини, Хитлер, Стаљин, Черчил, Де Гол, Аденауер, Франко, ТИТО, М. Тачер, Горбачов и Х. Кол.

[Слика: 710x-Y-Bx-k-L-AC-UF1000-1000-QL80.jpg]
Одговори

Na internetu sam o J. B. Titu pročitao i ovo.

https://jadovno.com/kaplar-broz-ubio-plemica-vukotica/

S obzirom o kakvom je čoveku reč, ne bi čudilo, zar ne?

Бєху
Вишєслɑвовићи (631−947),
Бєлошєвићи (947−1186),
Вукɑновићи (1186−1371),
Прибɑчєвићи (1374−1427),
Брɑнковићи (1427−1459),
Тєодоровићи (1815−1842, 1858–1903) и
Кɑрɑ−Ђорђєвићи (1804−1813, 1842–1858, 1903–1945).
„Свєвлɑдовићи“ су фикциȋɑ.

Бɑлкɑнски Сєрбљин.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним