Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Да ли слушате СПЕЈС (ове) на твитеру

Твитер је увео нову опцију где је дао простор новој форми комуникације а то је.

СПЕЈС (SPACE)

Спејс је као радио где имате аутора, коаутора, говорнике и тему.

Јако занимљиво јер ме подсетило  на 90-те године, где су све телевизије затворене за критику власти а постојали су илегални радио станице попут Б92, радио индекс-а и онда су се слушали тајно, тако је сад спејс.

Мој омиљени спејс је свако вече који воде "Само Дејо", "мурал десном руком" и Бора коњ"

Ако неко прави спејс са форума нек остави линк овде .

и

Које Спејсове Ви слушате?

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(26-12-2021, 01:46 AM)Mekenzi Пише:  Твитер је увео нову опцију где је дао простор новој форми комуникације а то је.

СПЕЈС (SPACE)

Спејс је као радио где имате аутора, коаутора, говорнике и тему.

Јако занимљиво јер ме подсетило  на 90-те године, где су све телевизије затворене за критику власти а постојали су илегални радио станице попут Б92, радио индекс-а и онда су се слушали тајно, тако је сад спејс.

Мој омиљени спејс је свако вече који воде "Само Дејо", "мурал десном руком" и Бора коњ"

Ако неко прави спејс са форума нек остави линк овде .

и

Које Спејсове Ви слушате?

Ta tviter ne idem. Na instagram ne idem. Odem na jutjub malo i to je sve. Ne idem gde radi cenzura, a posebno malo mest aima za mene, jer mi jezik mnogo gadan, a ne upotrebljavam nijednu psovku. Sad kad psujes pustaju, nema frke, ali ako nisi na liniji, ne moze.
Одговори

Sto se devedesetih tice....sad kad se seim nista pametno nisam cuo a radio mi radio non stop. Bilo tad interesantno, ali nista pametno. Mislim d aje Vpj aNedeljkovic tada vodio neke kontakt emisuije na B92, dovodio cini mi se i kurvu...svakakve probisvete....to je tada bilo BUM, al kako puklo, tako i nestalo.
Одговори

На спејсу нема цензуре.

Не знам да ли госн. Самарџић или неко са форума планира да отвори простор на спејсу било би занимљиво јер су укључења уживо, а ништа лепше од живе речи кад се чује и размене се мишљења.

Мени је спејс право освежење  за дебате, за разговоре, за размену мишљења и то све уживо у програму.
Добра и активна ствар.

Није ко јутјуб упалиш одгледаш и угасиш пасивно комомуницирање. Овде је активна комуникација.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Шуми Бошко ти гост на спејсу.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Бошко и Тадић у спејсу
https://twitter.com/i/spaces/1djGXPwYgAEGZ

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Вечерашњи патриотски спејс креће у 21ч.

Ко може нек дође.

Линк за спејс:

https://twitter.com/INFORATNIKSRB/status...Thzhg&s=19

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Журкаааа.  Јок

Спремте се, спремте...

Код Зарића у спејсу вечерас гости Милослав Самарџић и Мирољу Петровић

Јок Јок

Линк:

https://twitter.com/plandemiolog/status/...5h2Lw&s=19

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(03-02-2024, 02:50 PM)Mekenzi Пише:  Журкаааа.  Јок

Спремте се, спремте...

Јок Јок

Линк:

Немамо ми времена да чамимо по друштвеним мрежама. Нијесмо ми виртуалне патриоте. Више смо по природи, шуми, бакчи, воћњаку....

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(03-02-2024, 07:03 PM)Шумадинац Пише:  
(03-02-2024, 02:50 PM)Mekenzi Пише:  Журкаааа.  Јок

Спремте се, спремте...

Јок Јок

Линк:

Немамо ми времена да чамимо по друштвеним мрежама. Нијесмо ми виртуалне патриоте. Више смо по природи, шуми, бакчи, воћњаку....

Дођи да чујеш нешто паметно и да донацијом помогнеш филм.

Емисија је одлична и Мирољуб и Милослав су бриљантни.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Сад гдин Милослав да се одмори мало од спејса.
Одговори

(03-02-2024, 11:17 PM)Mitic Пише:  Сад гдин Милослав да се одмори мало од спејса.

Три сата и нешто... Ваистину!

Како ти се чини?
Одговори

(03-02-2024, 11:49 PM)Милослав Самарџић Пише:  
(03-02-2024, 11:17 PM)Mitic Пише:  Сад гдин Милослав да се одмори мало од спејса.

Три сата и нешто... Ваистину!

Како ти се чини?

Неки Твитераши су били напорни, нема ништа ново. А Ваше излагање одлично.

Спејс још траје, дискутују о смислу живота. О животу генерално, исхрани, здрављу.
Одговори

Милан каже да умеју тако и по 15 сати... Blush
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним