Поруке: 9,120
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
Твитер је увео нову опцију где је дао простор новој форми комуникације а то је.
СПЕЈС (SPACE)
Спејс је као радио где имате аутора, коаутора, говорнике и тему.
Јако занимљиво јер ме подсетило на 90-те године, где су све телевизије затворене за критику власти а постојали су илегални радио станице попут Б92, радио индекс-а и онда су се слушали тајно, тако је сад спејс.
Мој омиљени спејс је свако вече који воде "Само Дејо", "мурал десном руком" и Бора коњ"
Ако неко прави спејс са форума нек остави линк овде .
и
Које Спејсове Ви слушате?
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 892
Теме: 3
Придружен: Nov 2018
Углед:
6
Sto se devedesetih tice....sad kad se seim nista pametno nisam cuo a radio mi radio non stop. Bilo tad interesantno, ali nista pametno. Mislim d aje Vpj aNedeljkovic tada vodio neke kontakt emisuije na B92, dovodio cini mi se i kurvu...svakakve probisvete....to je tada bilo BUM, al kako puklo, tako i nestalo.
(Последња измена: 26-12-2021, 03:10 AM од
zstoja.)
Углед:
373
На спејсу нема цензуре.
Не знам да ли госн. Самарџић или неко са форума планира да отвори простор на спејсу било би занимљиво јер су укључења уживо, а ништа лепше од живе речи кад се чује и размене се мишљења.
Мени је спејс право освежење за дебате, за разговоре, за размену мишљења и то све уживо у програму.
Добра и активна ствар.
Није ко јутјуб упалиш одгледаш и угасиш пасивно комомуницирање. Овде је активна комуникација.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Углед:
373
Шуми Бошко ти гост на спејсу.
ПРОСВЕТАР.
Углед:
373
ПРОСВЕТАР.
Углед:
373
Вечерашњи патриотски спејс креће у 21ч.
Ко може нек дође.
Линк за спејс:
https://twitter.com/INFORATNIKSRB/status...Thzhg&s=19
ПРОСВЕТАР.
Углед:
373
Журкаааа.
Спремте се, спремте...
Код Зарића у спејсу вечерас гости Милослав Самарџић и Мирољу Петровић
Линк:
https://twitter.com/plandemiolog/status/...5h2Lw&s=19
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 03-02-2024, 05:33 PM од
Mekenzi.)
Поруке: 14,437
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
875
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Углед:
373
(03-02-2024, 07:03 PM)Шумадинац Пише: (03-02-2024, 02:50 PM)Mekenzi Пише: Журкаааа. 
Спремте се, спремте...
Код Зарића у спејсу вечерас гости Милослав Самарџић и Мирољу Петровић
Линк:
https://twitter.com/plandemiolog/status/...5h2Lw&s=19
Немамо ми времена да чамимо по друштвеним мрежама. Нијесмо ми виртуалне патриоте. Више смо по природи, шуми, бакчи, воћњаку....
Дођи да чујеш нешто паметно и да донацијом помогнеш филм.
Емисија је одлична и Мирољуб и Милослав су бриљантни.
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 5,823
Теме: 3
Придружен: Mar 2016
Углед:
1,522
Сад гдин Милослав да се одмори мало од спејса.