Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

"Смрт професора Оливера Антића"

Био је експонент градског комитета КПЈ на Правном факултету. То је остао и доцније, за време Шешељевог универзитета, када се, уз Маројевића са Филолошког факултета, највише истакао. Једној мојој пријатељици је држао испит баш 5. октобра 2000. године. Кажем њој, јер нико сем ње тог дана није дошао на испит. Сећам се њене приче, да га ништа није чула од буке на улици, а да он није уопште обраћао пажњу.
После, што велиш, када сам га видео при рехабилитацији Драже Михаиловића.... Па, после једном у Ивањици, као изасланика Николића, када је полагао цвеће и платио опело код споменика Дражи. Тада нисам хтео да приђем столу у оближњем кафићу, где је све присутне позвао на пиће.
Овако када погледа човек са стране, без довољно информација, помислио би да смо ми сви лутке на неком концу. Али, неће бити баш тако... Антић је сам изабрао свој пут, који је морао да се заврши на овакав начин. Важно је сазнати шта се тачно десило, да нас не би удба држала у њиховом чувеном трику, да манипулишу јер једино они имају све информације.
Одговори

Колико сам раумео Амбасадор је био на неком коктелу, где се добро провео и на пола пута рекао свом возачу да стане отрчао до литице и скочио....

Срећа што и за Кашиковића нису рекли да је извршио самоубиство.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ако је тако, то онда много личи на случај овог Сплићанина, коме су ставили неку синтетичку дрогу у пиће. Можда ћемо једног дана сазнати. Иначе, има много прича како су "источне службе" користиле дроге у изазивању убистава или мистериозних погибија политичких противника и дисидената.
Одговори

Имаш случај Литвенка, Наваљанија па брата од лидера Северне Кореје...

Антић, Потежица, Цвијан, Оливер, Патријарх па онда редом Ксенија, Лазански, Хеликоптер штај знао Омер Мехић и зашто га је Бата Гашић као министар одбране "оборио" а списак сумњивих смрти од 2012 године све дужи и дужиии на пример са слике прославе победе снс из 2012 године када је Тома победио Тадића пола на њима покојници, пола у затвору пола у пензији.
Нити један са те слике није у власти данас.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Председник студентског парламента ПФ-а и члан научно-наставног већа у коме је професор Ђурић одржао чувени говор о томе да Устав из '74 Србима спрема свилен гајтан.

Ђурић је заглавио у затвор у тадашњој "земљи слободе" док је Антић био један од најгласнијих прогонитеља том приликом, тада још увек као студент али подобан. Какве злочине су починили над (и на) универзитетима, ми се нећемо опасуљити још један век. То је културни геноцид.

Срећом, успео сам да га избегнем током студија иако то није било лако на катедри за грађанско право.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним