Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Шта је бре ово Милославе ???

http://www.kurir-info.rs/cerka-draze-mih...anak-96200
Цитат:Draža dobio ćerku s Francuskinjom!
Predsednik Ravnogorskog pokreta Srbije Bratislav Živković, koji je javno rekao ono o čemu se godinama šuška - da Vojislav Mihajlović nije u krvnom srodstvu s Dragoljubom Mihailovićem - za Kurir otkriva još jednu zanimljivu epizodu iz Čičinog života.

- Draža je 1930. bio na specijalizaciji u Parizu, gde je bio u vezi s Francuskinjom, koja mu je rodila dete po imenu Žanet. Po završetku rata ona se udala za Amerikanca, ali ispostavilo se da je to bio čovek sa prostora Kraljevine Jugoslavije. Kad su odlučili da napuste London i krenu za Ameriku, posetili su ih službenici CIA i strogo joj zabranili da govori o svom poreklu u Americi, inače će je odmah deportovati - kaže Živković. Nekoliko decenija posle dolaska u SAD, Žanet se pojavila na Dražin dan (17. jul) na skupu u Kanadi i okupljenim Srbima pričala o svom poreklu.

- Srbi su bili veoma ogorčeni i ljuti. Psovali su je i optuživali nju i muža da su agenti Udbe. Najglasniji među njima bio je Džordž Musulin (Srbin rođen u SAD), koji je umro sa činom pukovnika CIA. Povređena, Žanet je napustila skup i nije želela više nikakav kontakt sa srpskom dijasporom. Ona danas živi na Floridi, ali i dalje ne želi da govori o ovoj temi - kaže Živković i dodaje da je Musulin pred kraj života napisao pismo svojim prijateljima, u kojem, između ostalog, stoji: „Sada sam 99 odsto siguran da je to zaista Čičina ćerka“.
Занима ме ваше мишљење ?

Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

(01-08-2013, 10:01 AM)Мањача Пише:  Vojislav Mihajlović nije u krvnom srodstvu s Dragoljubom Mihailovićem

Да не личе, па човек и да посумња, овако у питању је још једна глупост коју верно и ажурно преноси Курир Креза

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Ово је стари трач.
Одговори

Мене највише буни то што је то рекао нико други него Братислав Живковић.Да су то били неки (нео)комунисти па хајд,али један четнички војвода...

Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

Обично измишљање...
Одговори

Jednom sam obećao Živkoviću zbog lupanja po medijima da ću ga obrijati i izgleda sada moram Smile neće da se smiri!

:idea: Сви смо ми данас Милутин!
Одговори

(01-08-2013, 05:33 PM)Мањача Пише:  Мене највише буни то што је то рекао нико други него Братислав Живковић.Да су то били неки (нео)комунисти па хајд,али један четнички војвода...

Мањача, па Братислав јесте неокомуниста... Не постаје се четнички војвода само пуштањем браде и бусањем у патриЈотске груди. Их колико је таквих назови "војвода" било током деведесетих, односно, колико их је Слобина Удба посејала!
Одговори

[Слика: IMG_8902.jpg]

5+5

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Имаш о овоме у књизи ''Фалсификати комунистичке историје''.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним