(12-10-2025, 12:24 PM)Шумадинац Пише: (11-07-2022, 11:35 AM)Mekenzi Пише: Занима ме мишљење драгих чланова форума
Ко треба да Влада Србијом?
Сви смо МИ против "власти"
Довољно за почетак.
Пааа ми смо против власти још од првих дана и никада нисмо подржавали овај режим, а радикале и Шешља очима нисмо могли да видимо....
Александар Вучић је дошао на власт на двема основама:
1. Радикали су у то време "пумпали" руосфилску политику и добро су је пренамумпали. Довољно за победу Томе Николића над Тадићем.
2. Дошао је на влас' тако док је обилазио Шешља у Хагу упознао леве белосветке анархисте тачније лево анархо белосветске зелене лево екстремне фашисте који су финансирали Хашки трибунал, тужилаштво, сведоке и све радили против целог војног, полицијског и политичког врха РСК-РС-СРБ. То су Сорош, Роштилд, Немачке фондације и остали..
Елем, Александар Вучић јако пуно воли новац. Амерички агенти пре свих ЦИА то схватају и њега и Томислава Николића заједно у пакету са Миломиром Марићем новинарем 2011 у луксузном ресторану Риц где се служи луксузно вино, Амери их купују за пар десетина милиона евра да се одрекну Шешеља и да постану "лево анархо социјалисти" тј. напредњаци. Напредњаци су Вам лајт верзија Социјалиста и Комуниста. Значи умерени комунисти.
И тако та прича креће. до 2014 године су се добро држали са Русима, кад је Путин долазио, па упознавањем са Шешељем, па скандирање на војној паради 2014 године "Србија и Русија не треба нам Унија".
Међутм од 2015 године креће благо, касније умерено и сада тешко захлађење према Русији. Више се Цар у Србији нигде не спомиње, као ни Руско наоружање као и сарадња са Русима а ни победа Русије у Украјини.
Руси су видели који је ово љигавац и џиберчина као и цео његово окружење. Бели Цар плаве косе ће дићи руке од њега а већ диже јер нам је дао само на 1.5 месец гас. А Руси НИС неће препустити тек тако лако.
Своо, своо, своо окружење Александра Вучића је подконтролом левих анархистичких западних агентура.
Бата Гашић, Марко Ђурић, Лончар, Ана Брнабић, Синиша Мали и остали сви сви до једног су у дилу са левом белосветском капиталистичком хвидром.
Сви до једног.
Србима се укидају разнааа праваа, ви нисте ни свесни који су права воке агенде уврштене у српски систем правосуђа, образовања итд. Сад например идете улицом и погледате неку жену у очи, само је погледате може да Вас тужи за насиље...Има сад силни закони су променили све то.
Заштита деце кууку и леле а Центри за Социјални рад, лево зелени анархо ГЕСТАПО. Одете да тражите социјалну помоћ а сутра Вам куцају на врата да Вам одузму дете јер сте рекли да је беле коже и плаве косе, то се одмах отима, и шаље као пакет за скандинавске земље, тачније лгбт бракове и детету се кад слети у Стокхолм, бришу сви сви подаци и Србија више ни не зна ништа о томе где је то дете...
Е, сад да ли би сад подржали "студентску листу" наравно да неби. "Студентска листа" је све исто ово горе што и СНС картел само још горе.
Ми када видимо оне демонизоване глумце кукуу и лелеле...Ону ђецу са брњицима у носу, црвеним косама фале им рогови само...
Да ли је "српски народ за студентску листу??
Није!
Српски народ је јако бесан, обесправљен извршитељима, телеком србијом који диже цене и ради шта оће, што види да се криминални комунистички картел богати, цене дивљају, страни инвеститори добијају све на изволте, реке се стављају у цеви, Рио Тинто, колонијална економска политика, огромна инфлација, уништен сточни фонд, сада ускоро мора изаћи новчаница у износу од 10 000 динара, јер ова од 5000 полако губи вредност.
Српски народ је против власти, али не подржава студенте! Исто као и са ДОС-ом. Где је владало велико незадовољаство народу, а онда тотални пад поверења у власт.
Ми смо строго против левичарске анархо прозападне колонијалне социјалистиче утопистичке политке "Братство и јединство" "солидарност" "самоуправљање" "комунистичка јавна предузећа" "факултети" где сви ови долазе и где желе да се углаве на државну сису да је што више измузу.
Тако је од 2000-те, тако ће и бити сутра!
Оно зашта смо ми, то је искључиво домаћа економија, домаћа индустрија, домаћа пољопривреда, укидање свих, свих увоза, увозити оно што се мора и што је неопходно, ал увозити млеко из Источне Пољске, а у Вршцу који има најјбољу позицију за музне краве, нема нити једна велика фарма. Вршац је имао млекару који је сад један који подржава "Паметне што се организују" сравнио са земљом.
Све ископирати што ради Цар Путин у Русији и брат Бели Лукашенко у Белорусији. Како је Белорусија дивна земља, јуче гледали, нигде папирића на улици, нигде графита...
А како је лепо плаво-бела милина гледати те здраве и природно лепе људе. А кад видимо Гњилежни и трулежни Запад кад видимо центре Лондона, Париза, Беча, Стокхолма, Осла ужас, не смеш слободно да се крећеш, пуно црнаца криминала....Иде црнац лик улицом Лондонда и виче Белој жени кис, кис, кис ми и недајој да прође.
Метро Париза, тотално небезбедан.
Она Рускиња, украјинског порекла, Бело плава избодена у метроу од неког Црње, у сред воза.
Такође пријатељство искључиво са Русијом, нами је Русија геополитички, национални, традиционални, родбински, мајчински пријатељ. Ми већег и бољег савезника од Русије и Белорусије немамо.
Што се нас тиче леви анархизам доживљава последње тренутке, јер једноставно Бели човек више нема где. Једино му остаје да физички и ватреним, хладним оружјем брани своју породицу и свој живот јер више нема где. Индијци, пакистанци и остали "Пеши" су истерали из ценра Лондона, беле Енглезе. Центар Лондона изгледа као Џалалабад, Њу Делхи, Кабул...итд...
Африканци су истерали Французе из централих већих градова...Навијачи ПСГ-а, 80% африканци. Фудбалска репрезентација Француске у првих 11 нема ни једног белца све црнци....
Тако да ми нити власт нити опозицију и нити "паметне што се организују" не подржавамо јер једни и други су анархо левичари и комунисти, социјалисти, напредњаци, демократе а то вам је све исто мање или више....
Србија сада добија миграционои центар од милион људи из Бангладеша, српско становништво ће нестати....
Зато смо ми за скрооооззз промену система и политике, да се природни прираштај што пре врати на 5+ по породици, да што пре обновимо планинска села, да обновимо српску пољопривреду итд....
Ми за фенси левичаре са друштвених мрежа који по цео дан блеје и нешто мудрују "твитују" ми смо против њих...
Ми ође неможемо наћ два човека да нам помогну у љуштењу дуња, ал зато кафићи крцати у Вршцу...
И да трагедија буде већа када "Паметни што се организују" имају протест у Вршцу, где их предводи Драгана Ракић из ДС-а они сви после митинга или тог протеста иду у фенси локал, најјскупљи локал у граду, који држи локални снс-ац, и оданде твитују "устао је Вршац" "Вршац се буди" "Вршац у блокади" и те глупости.
Бели Србин, мора се окренути себи, породицим, вери и онда да се направи нека заједница заиста паметних традиционалиста што знају да се организују и да одатле црпимо заједништво па послен да се преузме држава.
Паметном доста!