Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

''Опкољени'' - цеo филм

Управо смо поставили филм ''Опкољени'' на стриминг платформу ''Погледа''.
Српска верзија филма:
https://www.pogledi.rs/cinema/opkoljeni-27485
Енглеска верзија филма:
https://www.pogledi.rs/cinema/beseiged
Упутство за куповину филма:
https://www.pogledi.rs/cinema?utm_source...di_bioskop
Куповином наших филмова доприносите нашем раду на новим пројектима и даљем откривању скриване историје.
Захваљујемо на указаном поверењу!

Прва тема на форуму, поводом филма ''Опкољени'':
https://www.pogledi.rs/forum/thread-4641.html
Одговори

Опкољени цео филм на интернету
Истинита српска историја у играном филму (видео):
https://www.facebook.com/pogledikragujev...8935577138
Одговори

Добар је филм, свиђа ми се. Одгледао сам преко стрима.

С обзиром да је независна продукција, технички је одлично урађен. Музика је чиста десетка.

Управо ти кадрови из ваздуха су супер. Тад може да се види немачка војска у покрету или како се формацијски развија.

Или, рецимо, кад су наши (Калабић и остали) укопани, камера како кружи од једног до другог. Свиђа ми се како Калабић и онај недићевац разрађују тактику да се пробију, па се расправљају зашто су их Немци напали са само две стране (а не са четири), или како расправљају колико их је Немаца окружило итд. Наравно, логично што је капетан-недићевац слаба карика, па га Калабић мало прекорева, па га храбри, али на крају полази у пробој.
Одговори

"Опкољени" цео филм како гледати

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Да ли имате опдатак колико је укупно људи у биоскопу погледало филм Опкољени. Питам јако ме занима паралела, рецимо данас је објављено да је филм Аватар у Србији погледало 200.000 људи, не улази ми у главу та цифра. Одгледао сам оба филма и сад не зато што сам пристрасан али заиста ми је невероватан податак да ово опгледа 200.000 људи, а наш филм свега пар хиљада?
Одговори

(15-01-2023, 02:40 PM)ZdravkoR Пише:  Да ли имате опдатак колико је укупно људи у биоскопу погледало филм Опкољени. Питам јако ме занима паралела, рецимо данас је објављено да је филм Аватар у Србији погледало 200.000 људи, не улази ми у главу та цифра. Одгледао сам оба филма и сад не зато што сам пристрасан али заиста ми је невероватан податак да ово опгледа 200.000 људи, а наш филм свега пар хиљада?

То је исто као када би питао зашто Цеца има више публике на концертима него Љубиша Павковић или од извођача Мокрањчевих Руковети.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(15-01-2023, 03:00 PM)Шумадинац Пише:  
(15-01-2023, 02:40 PM)ZdravkoR Пише:  Да ли имате опдатак колико је укупно људи у биоскопу погледало филм Опкољени. Питам јако ме занима паралела, рецимо данас је објављено да је филм Аватар у Србији погледало 200.000 људи, не улази ми у главу та цифра. Одгледао сам оба филма и сад не зато што сам пристрасан али заиста ми је невероватан податак да ово опгледа 200.000 људи, а наш филм свега пар хиљада?

То је исто као када би питао зашто Цеца има више публике на концертима него Љубиша Павковић или од извођача Мокрањчевих Руковети.
Значи Милославу фали само добар "менаџер" да то прогура Хармоника Хармоника
Одговори

Фалило је пара за рекламу... Само до малог дела јавности дошла је информација да је филм у биоскопима, тако да смо остали испод 10.000.
Изостала је наравно и бесплатна реклама, телевизије нису извештавале о филму, итд. Чак се погодило, кад смо имали пројекцију за новинаре, да је истовремено пројекцији за новинаре имао филм "Валтер брани Сарајево", дигитализована верзија.  И увече су сви мејнстрим медији извештавали о томе. У тој конкуренцији, нисмо имали шансе, у оваквом реду ствари.
Одговори

Жао ми је јер је филм заиста одличан!
Надам се да ћемо код наредног имати бољу ситуацију.
Живели.
Одговори

По мени је одлично за почетак. А сваки почетак је тежак. Нпр. колико је требало Пеђи Смиљковићу (Тики Шпицу) да се од епизодисте вине у глумачке висине? Или на пример, филм "Терминатор". Да ли је памти његов први или можда други део? Па тако је и са овим филмом. Критике су и више него повољне. Енергија, која је најважнија, за почетак, одлична. Тако да ће то постепено ићи. Корак по корак. Неће ништа преко ноћи.
Одговори

После толико буке, реклама и представљања у јавности и у свим могућим медијима Бајићевих хероја Халијарда, време је да се подсетимо првенца "Опкољени", првог четничког и истинитог филма о Другом светском рату. Високобуџетни и уз помоћ државе Бајићев филм се не може упоредити са скромним "Опкољени" ни у чему. Поред костимографије и радње филма довољно је упоредити саме борбе четника и Немаца. "Небо и земља" што би се рекло. "Опкољени" су толико супериорнији од "Хероја Халијарда" да је и сувише напомињати. Жалосно је што се толико Бајићев филм форсира у јавности да чак школе организују читаве разреде деце да иду у биоскопе.

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним