Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Нова књига - Дејан Ђерић: ''Тежина заклетве''

(05-10-2021, 07:04 PM)Mitic Пише:  
(05-10-2021, 02:36 PM)ватхра Пише:  
(05-10-2021, 10:13 AM)Бенито Пише:  
(01-10-2021, 08:41 PM)Перун Пише:  Ђенерал Дража и амерички авијатичари поново на Златибору

https://www.facebook.com/permalink.php?s...&ref=notif
Опет деда, сељаци, српски народ.... Сирома'
Ово већ постаје идеологија. Ово Удружење Мисија Халјард игра игру коју је неко други смислио. Да ли у седишту СПС или у америчкој амбасади, сасвим свеједно.
Уосталом, не треба се томе чудити... У том удружењу налази се неколико комуниста који су ту и стављени да потпуно преуме сам историјски догађај. И добро им иде, јер се нико није ни побунио до сада. А изгледа да неће ни у будућности.
Најозбиљније те питам, у којим дрогама проналазиш инспирацију за ове глупости које пишеш? 
И немој да потежеш да је одговор непристојан, ова твоја бљувотина не заслужује ништа блаже од овога.
А може ли без аргументације типа "бљувотина" или "дроге"?
Бљувотина и дроге нису аргументација, већ дескрипција цитиране поруке.

Како би ти другачије описао то што неко клевета и шири неистине?
Одговори

То,да кажу јавно Дража и четници,не иде им никако,да ли зато што се плаше реакције Загреба и Сарајева или су унуци Комуниста!
Ватхра ко  Валтер "Црвени",мисли да може да нас све овде зајебава. Ваистину!
Одговори

(05-10-2021, 08:45 PM)Бенито Пише:  Написао си књигу. Требало је да Те позову, да говориш први и да слушају они Тебе, а не Ти њих.
Да покрећем акције или истраживања, а да они то после прећуте и обрћу како њима одговара. Ма како да не!!!

Онда најбоље не ради ништа и причај у празно, вероватно ће то дати  боље резултате.

Књигу је прочитало или бар прелистало сигурно 1000 људи. О њој су многи писали, што лако можеш и проверити. Панои у Сирогојну и на Златибору налазе се на топ туристичким локацијама и готово су незаобилазни за сваког кога пут нанесе у те крајеве. Шљивовица ће такође бити актуелна. Прича је ушла међу омладину и народ. Не у тој мери у којој би требала, али свакако знатно више него било која друга ратна тематика у последњих пар деценија. На ширењу приче свакодневно и интезивно се ради. 

Са друге стране, видео који критикујеш за четири дана сакупио је 100 прегледа (већином људи који су присуствовали догађају о коме знају истину).

Дела ти мени реци, ко је онда победио?

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

Перуне зар не видиш да покушавају да праве од тебе "Радоша Булајића",мајку им "Црвену",?
Одговори

(01-10-2021, 08:41 PM)Перун Пише:  Ђенерал Дража и амерички авијатичари поново на Златибору

Ево да поновимо ову поруку. Свако може да погледа прилог ТВ Телемарк.
Ако је неко овде чуо реч Дража, четник, ЈВуО, Златиборски корпус, Златиборска бригада, Кондор или слично, одма' ћу да повучем све што сам написао...
Скуп или свечана академија поводом Мисије Халјард не би се никада десило да није било књиге Дејана Ђерића "Сломљена крила Златибора". То што аутора књиге није увредило да није позван да говори о самом догађају, него то чини "ученица четвртог разреда угоститељске школе" можемо само посматрати као урођену скромност.
Одговори

Само нешто мумлају као да немају предње зубе!Сви одреда!Дејанова књига свакако на заслужује овакве "привилегије",про-комуниста који на сваки начин покушавају да омаловаже Генерала Дражу и Равногорски покрет. Сирома'
Одговори

(05-10-2021, 09:43 PM)Бенито Пише:  

Ако је неко овде чуо реч Дража, четник, ЈВуО, Златиборски корпус, Златиборска бригада, Кондор или слично, одма' ћу да повучем све што сам написао...
Скуп или свечана академија поводом Мисије Халјард не би се никада десило да није било књиге Дејана Ђерића "Сломљена крила Златибора". То што аутора књиге није увредило да није позван да говори о самом догађају, него то чини "ученица четвртог разреда угоститељске школе" можемо само посматрати као урођену скромност.

То што је на овом видеу и што је још речено а није приказано, знатно је мизерније у односу на оно што је свакодневно доступно хиљадама људи. Све што треба да пише, стоји тамо где треба да стоји, и онај ко жели да спозна истину то му неће бити никакав проблем. Пре две године није ништа било, прошле се појавила књига, ове друго издање и обележавање мисије, следеће...

На церемонији су прочитана имена свих официра, подофицира и редова за које постоје чврсти подаци да су учествовали у мисији. То не важи само за припаднике Златиборског корпуса, већ и Пожешког, Романијског,...

То, да ли се аутор увредио, да ли је поменут, и др. не сматрам да треба да буде твоја брига.

Твоја брига треба да буде да обрадиш један део ове операције и покажеш њима што не знају како се то ради. Кад то завршиш онда се заједно можемо упустити у критике. Ту сам да помогнем шта год затреба.

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

Највећи Бенитов допринос би био бар један "окршај код Корала" са Боканом.  Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(05-10-2021, 10:15 PM)Перун Пише:  
(05-10-2021, 09:43 PM)Бенито Пише:  

То што је на овом видеу и што је још речено а није приказано, знатно је мизерније у односу на оно што је свакодневно доступно хиљадама људи. Све што треба да пише, стоји тамо где треба да стоји, и онај ко жели да спозна истину то му неће бити никакав проблем. Пре две године није ништа било, прошле се појавила књига, ове друго издање и обележавање мисије, следеће...

На церемонији су прочитана имена свих официра, подофицира и редова за које постоје чврсти подаци да су учествовали у мисији. То не важи само за припаднике Златиборског корпуса, већ и Пожешког, Романијског,...

То, да ли се аутор увредио, да ли је поменут, и др. не сматрам да треба да буде твоја брига.

Твоја брига треба да буде да обрадиш један део ове операције и покажеш њима што не знају како се то ради. Кад то завршиш онда се заједно можемо упустити у критике. Ту сам да помогнем шта год затреба.
Значи овде имамо проблем са необјективним информисањем? То је већ други проблем.
Одговори

(05-10-2021, 08:48 AM)Бенито Пише:  

Како прође?

Питао сам Те још на почетку,али пошто ниси одговорио, морао сам да погледам извештај.
Одговори

(05-10-2021, 09:00 PM)ватхра Пише:  
(05-10-2021, 07:04 PM)Mitic Пише:  
(05-10-2021, 02:36 PM)ватхра Пише:  
(05-10-2021, 10:13 AM)Бенито Пише:  

Опет деда, сељаци, српски народ.... Сирома'
Ово већ постаје идеологија. Ово Удружење Мисија Халјард игра игру коју је неко други смислио. Да ли у седишту СПС или у америчкој амбасади, сасвим свеједно.
Уосталом, не треба се томе чудити... У том удружењу налази се неколико комуниста који су ту и стављени да потпуно преуме сам историјски догађај. И добро им иде, јер се нико није ни побунио до сада. А изгледа да неће ни у будућности.
Најозбиљније те питам, у којим дрогама проналазиш инспирацију за ове глупости које пишеш? 
И немој да потежеш да је одговор непристојан, ова твоја бљувотина не заслужује ништа блаже од овога.
А може ли без аргументације типа "бљувотина" или "дроге"?
Бљувотина и дроге нису аргументација, већ дескрипција цитиране поруке.

Како би ти другачије описао то што неко клевета и шири неистине?

Генерално гледано, у расправи се размењују аргументи и контрааргументи. А ако неко шири неистине, питао бих га да ми наведе извор
или да ми објасни како је дошао до тог закључка.

Лични пример: Кад сам дискутовао са неким и он почне да прича неистине и да клевеће, кажем да су те увреде ствар само његовог мишљења које може, а врло вероватно не мора да има везе са истином. 

На форумима Погледа дебатујемо културно, цивилизовано и цитирамо изворе.
Одговори

Митићу и остали, водите рачуна и немојте да стављате овако дуге цитате, јер је непрегледно за читање. Довољно је да наведете ник форумаша и биће јасно да се обраћате дотичном.
Хвала....
Одговори

(05-10-2021, 09:00 PM)ватхра Пише:  Како би ти другачије описао то што неко клевета и шири неистине?

Мислиш на британског министра одбране и његов говор приликом обиласка вјежбе Платинасти вук?
Одговори

Тај министар не зна о чему је говорио, а питање је да ли је знао где се уопште налази.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним