Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 4 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Требињска бригада - Владо Милојевић

(07-04-2019, 10:50 AM)РежисерСтари Пише:  Има,ли где књиге Билечки четници?Пре се нађе стари завет у оригиналу,него ова књига,није ми јасно зашто.

Нема те књиге нигде у продаји, али доста књигао о четницима и ЈвуО можеш наћи овде

https://www.kupindo.com/pretraga.php?Pre...i=0&iStr=1

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(12-04-2019, 05:35 PM)Mekenzi Пише:  
(07-04-2019, 10:50 AM)РежисерСтари Пише:  Има,ли где књиге Билечки четници?Пре се нађе стари завет у оригиналу,него ова књига,није ми јасно зашто.

Нема те књиге нигде у продаји, али доста књигао о четницима и ЈвуО можеш наћи овде

Углавном фикрета, јозо, ćетници... Још да неко окачи оно говно грбу, и ето литературе...
Одговори

(12-04-2019, 06:13 PM)Жаре Пише:  
(12-04-2019, 05:35 PM)Mekenzi Пише:  

Углавном фикрета, јозо, ćетници... Још да неко окачи оно говно грбу, и ето литературе...

Jeсте већина, али ако се мало боље и стрпљиво претражи може се квалитетне и ретке литературе на купинду. Ја сам доста ретких књига за пар евра нашао на купинду/лимунду.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ја сам за по мање од 1000 динара куповао неку стручну литературу из доба Краљевине Југославије. Нисам могао да верујем за какву сићу су продавали тако вредне књиге.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Ја сам купио Албум четника у 1.000 слика 1. том за 12.000 динара. Smile
Додуше, није био за мене.
Одговори

Постоји књига на ову тему, отприлике се зове "Жртве комунистичког терора у Требињском крају". Не сјећам се тамног наслова и ко је аутор (могуће да се презива Савовић, доста се помиње та фамилија и чувени четник Јоле Савовић). У књизи су биографије људи и официра убијених и погинулих од комуниста у току и послије рата. Описано је како су погинули и Милојевић и Видачић, и други официри. Наравно, ту су и трагедије које комунисти зову "лијевим скретањима". Колико се сјећам, више су описи свједока, али свакако има значајних података (нпр. Има и епска пјесма о борби за Требиње 44'). Доста подсјећа на књигу Василија Куљића о невесињском срезу од 41-50. Нисам сигуран гдје се може наћи, јер је тираж претпостављам био мали. Мени је давно посуђивао један старији комшија, али се нажалост одавно упокојио.
Одговори

(12-04-2019, 08:15 PM)Николај Пише:  Ја сам за по мање од 1000 динара куповао неку стручну литературу из доба Краљевине Југославије. Нисам могао да верујем за какву сићу су продавали тако вредне књиге.

Да слажем се. Невероватно За коју сићу мoгу се наћи врхунске књиге.

Ја сам купио прво Комплет издање од Стерије са његовим потписом За 1500дин. Пре неки дан налетео на једну ретку књигу 350 дин.

Јако пуно Има добре литературе Само мора да се претражује стрпљиво.

(13-04-2019, 12:22 AM)Mekenzi Пише:  
(12-04-2019, 08:15 PM)Николај Пише:  Ја сам за по мање од 1000 динара куповао неку стручну литературу из доба Краљевине Југославије. Нисам могао да верујем за какву сићу су продавали тако вредне књиге.

Да слажем се. Невероватно За коју сићу мoгу се наћи врхунске књиге.

Ја сам купио прво Комплет издање од Стерије са његовим потписом За 1500дин. Пре неки дан налетео на једну ретку књигу 350 дин.

Јако пуно Има добре литературе Само мора да се претражује стрпљиво.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(06-04-2019, 10:00 PM)Milojevic Пише:  Porucnik Vlado Milojević ima potomstvo. Sin Petar Milojević i unuk Vlado Milojević.

Да. Провјерно 100%.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним