Поруке: 14,437
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
875
Такође свим четницима и почетницима желим срећан Бадњи дан уз ишчекивање сутрашњег најрадоснијег празника Рождества нашег Спаситеља.
Што се тиче те девојчице с брњицама, Богу хвала те се усудила начинити барем први корак, те се нашао неко ко ће јој колико толико скренути пажњу. Видим и доста окорелих комуњара који су ишли по Бадњаке, што није за потцењивање. Оно што је најгоре је никад гора Божићна Посланица патријарха српског из СНС угла, пуна "братоубилачких ратова".
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 14,504
Теме: 307
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,042
Шуми, можда ниси схватио.... Продавачица је свега пар година старија. Нагласак је на "Чесница се кува".
Што би рекли наши стари:"Корила коза овцу."
У мањим срединама су се Срби доста откачили тзв Нове године и вратили се својој вери и традицији. Много је, у том смислу, учинила СПЦ између 1990 и 2010. године, онако оквирно, док су старији архијереји - тврда струја били на овом свету. Сада би могли да се похвале многи сеоски свештеници и вероучитељи млађе генерације, који доста инсистирају код деце да живе у православном духу.
Што се тиче Београда, данас сам био сведок да нико боље није описао последњи попис у Београду од монаха Антонија:
У Београду живи 1 700000 становника, и то:
милион Југословена, 300 хиљада муслимана разних националности, 300 хиљада Милогораца, Македонаца, Хрвата и осталих националних мањина, и
100 хиљада православних Срба.
АМИН!!!
Поруке: 353
Теме: 10
Придружен: Oct 2021
Углед:
174
Срећан Бадњи дан и нека Вам је честит и благословен Божић
Остао сам војник убеђен да народ треба да да реч на крају. Убеђен сам да сам био на правом путу. - Генерал Дража Михаиловић
Поруке: 14,437
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
875
НЕК ЧЕТНИЦИ БОЖИЋ СЛАВЕ
ДА ОКУПЕ СРБЕ ПРАВЕ
НЕК КОКАРДA ВЕЧНО СИЈА
ЖИВЕЛА НАМ СРБАДИЈА!
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
(Последња измена: 07-01-2023, 01:45 AM од
Шумадинац.)
Поруке: 14,504
Теме: 307
Углед:
3,042
Ваистину се роди!
Срећан Божић свим форумашима!
Поруке: 9,120
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
Xристос се роди!
Срећан Божић!
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 07-01-2023, 07:00 AM од
Mekenzi.)
Поруке: 5,715
Теме: 64
Углед:
364
Ваистину се роди!
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Поруке: 3,307
Теме: 9
Придружен: Jan 2017
Углед:
636
Мир Божји! Христос се роди!