Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

1944: Уништење 1. вардарског корпуса

Како да манипулишу?
До 1944. било је више четника него партизана.
Одговори

(17-01-2023, 12:07 PM)Милослав Самарџић Пише:  Како да манипулишу?

Широка је лепеза њихових манипулација.Слике би могли тенденциозно прикаѕати,изменити њихов контекст,манипулисати са њима и приказати четнике као ружне,прљаве,зле,плашити са "великосрпском реакцијом"мањине,итд.
Све смо то имали,писао си/цмо, о томе,али у случају Макеоније ствари нису такве.

Радили би то и доле,али материјал је много  тањи доле,из разлога које сам навео.
Сам си издао неколико албума са хиљадама фотограгија,колико их из Македоније?1,2,3%,можда ни толико.
Раѕлоге сам навео и то стоји,напросто је тако.
Одговори

(18-01-2023, 08:09 PM)РежисерСтари Пише:  
(17-01-2023, 12:07 PM)Милослав Самарџић Пише:  Како да манипулишу?

Широка је лепеза њихових манипулација.Слике би могли тенденциозно прикаѕати,изменити њихов контекст,манипулисати са њима и приказати четнике као ружне,прљаве,зле,плашити са "великосрпском реакцијом"мањине,итд.
Све смо то имали,писао си/цмо, о томе,али у случају Макеоније ствари нису такве.

Радили би то и доле,али материјал је много  тањи доле,из разлога које сам навео.
Сам си издао неколико албума са хиљадама фотограгија,колико их из Македоније?1,2,3%,можда ни толико.
Раѕлоге сам навео и то стоји,напросто је тако.

Нисам ни укапирао које разлоге си навео?
Ми што се бавимно овом темом знамо да има слика, али да нису објављене.
Одговори

(12-01-2023, 11:14 PM)Вук92 Пише:  Гледам фотографију из текста и нешто не знам у јужну Србију да се носила народна ношња из Црне Горе и Херцеговине ? Колико ме сјећање служи на овој фотографији је Милан Тепавчевић, гатачки четник који је убио Звонимира Поспишила, атентатора на Краља Александра...исправите ме ако гријешим, по сјећању пишем.

Имаш ли његову слику?
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему:
Све форуме означи прочитаним