Поруке: 9,122
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
(07-02-2023, 10:10 AM)veljkos Пише: Pozdrav svima,
procitao sam ovaj tekst potpisan od strane istoricarke Ane Filipovic: https://www.pogledi.rs/%D1%81%D1%80%D0%B...D0%B1.html i jako mi se svideo, pa sam pokusao da nadjem jos neke tekstove autorke, ali nisam uspeo.
Moze li neko da me uputi ko je Ana Filipovic i gde mogu da nadjem njene tekstove?
Hvala,
Veljko
Поред текстова, Ана Филоповић пише и врхунске књиге.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Углед:
373
(08-02-2023, 10:30 AM)veljkos Пише: (08-02-2023, 07:24 AM)Mekenzi Пише: (07-02-2023, 10:10 AM)veljkos Пише: Pozdrav svima,
procitao sam ovaj tekst potpisan od strane istoricarke Ane Filipovic: https://www.pogledi.rs/%D1%81%D1%80%D0%B...D0%B1.html i jako mi se svideo, pa sam pokusao da nadjem jos neke tekstove autorke, ali nisam uspeo.
Moze li neko da me uputi ko je Ana Filipovic i gde mogu da nadjem njene tekstove?
Hvala,
Veljko
Поред текстова, Ана Филоповић пише и врхунске књиге.
Mozete li mi napisati naslove? Hvala.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 08-02-2023, 12:58 PM од
Mekenzi.)
Углед:
373
Нема на чему.
Само Брате Вељко, пиши ЋИРИЛИЦОМ немој USTAŠICOM у народ познатија као ГАЈЕВИЦА.
Него, шта те је привукло и шта ти се свидело код Ане Филиповић?
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 2,490
Теме: 19
Углед:
950
Да је среће, такав врсни историчар је сада требао бити на завршним постдипломским студијама. Једном квалитетан оперативац - нова генерација која обећава и даје наду: студиозно, објективно, озбиљно. Покренула је нови талас писања локалних ратних хроника и свакако је померила науку напред. Убеђен сам да ће пронаћи своје место у нашој науци, јер су српској историографији потребни такви радници и истраживачи.