Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

27 Фебруар када је Србија престала да Постоји...

(28-02-2023, 10:00 PM)Djoleat Пише:  Од свих мудрих предлога, најмудрији је: не потписуј ништа, не иди уопште нс разговоре, бежи од њих у мишју рупу, да те не виде уопште, виш да су свих петорица наоружани до зуба, бјежи с нама да пиздимо Косово је срце заједно, сакри се  БГ, држи конференције три пут днрвно, прави се тоша, ћути и вичи риба, ил Косово је свет земља, или рецитуј мало Ракића једно време, пусти да протерају и тих 100.000  ако их им толко  са КиМ, после пизди јбга пао Книн, пала исто тако Кос. Митровица, ја мислио неће, па имо сам 1244, како, јао, па неправда, зликовци...., белосветски, а вико сам Света Земља, вико сам мајке ми, наглас, баш оно сам вико.
Одговори

Oво с Косовом је егзекуција једног народа у гашењу али мрцварење тек почиње.
Одговори

(28-02-2023, 10:54 PM)Ђорђе Пише:  Oво с Косовом је егзекуција једног народа у гашењу али мрцварење тек почиње.

Албанаца
Одговори

Аха. Наравно, ако ћемо да мистификујемо чињенице и бусамо се "Ацом Србином", онда рецимо да су то Албанци.
Одговори

Полако бре људи, није све тако црно. Не доносите прерано закључке. Паз'те шта вели.....
https://n1info.rs/vesti/vucic-mozemo-da-...sova-u-un/

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(01-03-2023, 12:16 AM)Шумадинац Пише:  Полако бре људи, није све тако црно. Не доносите прерано закључке. Паз'те шта вели.....

Полако...полако... е сад је касно...
Међутим, сад није ни касно, сад је завршено.
Одговори

(01-03-2023, 12:32 AM)Ђорђе Ивковић Пише:  
(01-03-2023, 12:16 AM)Шумадинац Пише:  Полако бре људи, није све тако црно. Не доносите прерано закључке. Паз'те шта вели.....

Оверено.

Сви ко пии...ћуте...

Искрено пошто смо безкичмењаци треба нас овако ј.ти...

Преци се преврћу у гробу...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Бојим се, Нимбусе, да није завршено. Још ми нисмо дотакли дно.
Одговори

(01-03-2023, 02:10 AM)Бенито Пише:  

То и ја велим. Да (се) цитирам:

...Историја Србије је завршена. Наше народно стање је више од ропца, мање од смрти. И тако недоклане, још ће нас “западни пријатељи” мрцварити.

Али, то је [i]наш[/i] ропац и [i]наше[/i] умирање. Не његово и не његовог башибозлука.

Јуче Маћедонију, данас КиМ, сутра РС, прекосутра Рашку и Прешево, затим Војводину, успут руднике, воду, земљу. На крају ће, кад му преситом и препитом досади, само рећи "Збогом, урадио сам шта сам могао. Ко може боље, ево му га!"...
Одговори

(01-03-2023, 01:13 PM)Ђорђе Ивковић Пише:  

То и ја велим. Да (се) цитирам:

...Историја Србије је завршена. Наше народно стање је више од ропца, мање од смрти. И тако недоклане, још ће нас “западни пријатељи” мрцварити.

Али, то је [i]наш[/i] ропац и [i]наше[/i] умирање. Не његово и не његовог башибозлука.

Јуче Маћедонију, данас КиМ, сутра РС, прекосутра Рашку и Прешево, затим Војводину, успут руднике, воду, земљу. На крају ће, кад му преситом и препитом досади, само рећи "Збогом, урадио сам шта сам могао. Ко може боље, ево му га!"...

Ау, баш нам се црно пише видим...
Одговори

Taко је.
Одговори

Цитат:Ау, баш нам се црно пише видим...

Само нека нам "Погледе" на дирају  Баја
Одговори

Za ovoliko decenija koliko je Kosmet pod okupacijom država Srbija, srpski narod, pokreti, udruženja...sve go k...!!

Toliko nam je stalo do Kosmeta da ni jednu akciju nismo uradili...atentant na nekog viđenijeg šiptara, kupovina šiptarskih političara, dizanje u vazduh policijskih stanica, mostova, slanje četničkih komita na linije važne, kad su šiptarski izbori da ih ometemo, zar jedan snajper nije mogao na tzv" Rose"?....metak nismo ispaili od 1999! Metak ispalili nismo!!!!
 Naprotiv jačalili smo šiptarsku državnost! Toliko su se osilili da smo od secikesa i govana napravili vojsku!

Jebote šta rade oni Talibani! Svakih 20 godina najure okupatira iz svoje zemlje! Ali imamo muda ko od skakavca! Treba se žrtvovati ali nemamo hrabrosti. Kukavice smo postali! Plašimo se smrti!

Metka opalili nismo!!!!!

Metka bre!

Ubila nas romantika prema Kosmetu! Najgora generacija Srba u istoriji! Metak ispalila nije!
Одговори

Зато је плата 750€, премијер педер, и Стара Србија маћедонскоустваригрчка, мало ли је
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним