Поруке: 8,882
Теме: 239
Придружен: Jul 2013
Углед:
378
Данас смо причали са неким плаништнацима, богме биће фешта око фима у Пландишту.
Сала ће бити дотерана до перфекције, све има да буде на свом месту и како ваља!
Пландиште = окорело четничко легло
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 128
Теме: 3
Придружен: Aug 2024
Углед:
53
Мене у вези филма занима само ово:
Is that bridge finally brooken?
Поруке: 17,496
Теме: 646
Углед:
2,056
Намерно сам узео пример из Института, јер је ових независних много више, од Младомира Ћурчића па даље редом.
Поруке: 132
Теме: 1
Придружен: Apr 2025
Углед:
24
Ћурчић је старији од Вас чак. Причам о млађим људима, рођени од 1990-тих па на овамо.
Јер свет на млађима остаје, на крају крајева.
Једини који тренутно може да буде узет у обзир као аутсајдер (није историчар по струци, већ се тиме бави приватно), а да је млађи човек би био Дејан Ђерић.
Што је одлично, али он отпада из опкладе јер је већ објавио неке књиге, причам о неком новом. А и делом сарађује са Институтом.
Наведите колико то више има независних, али потуно независних у односу на Институт, ако можете. Ја знам за 3-4 а и они су старији.
Поруке: 14,499
Теме: 357
Придружен: Feb 2015
Углед:
942
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 3,197
Теме: 51
Углед:
372
Свака част Милославе, једва чекамо премијеру филма
Бог се драги на Србе разљути / за њихова смртна сагрешења