(01-04-2024, 04:13 PM)Бенито Пише: Само ме интересује кад се заврши афера и са овим дететом, где Овај планира да промовише нову аферу са децом? У ком крају Србије?
То да ли ће Мекензи опет да се прими на његове форе ме не занима, јер је јасно шта ће бити.
Само ме интересује да ли ће успети и тада да не изговори - Овај!!!!
Ово са овим дететом из Бора није зајебанција.
Над Аном Михаљицом и отимањем деце се спроводила Западна агенда отимање деце. Да није ђед Никола са четничком црном шубаром са све кокардом и дрвеном мотком у руци није дошао као и наш истомишљеник Срђан Жунић а ту је и адвокат Милан Босилка а иза у позадини тешком артиљеријом је тукла наша сапатница и будушча министарка кад ми дођемо на влас' Адвокатица Милина Дорић. Милина туче као хаубица од 155 мм. неби вратили децу.
Са Западном агендом која се у Србији спроводи од мајског преврата 1903 године а која је у Еуропи постала изузетно опасно агресивна, нацистичка од 2018 године.
Један податак колико је лево радикални зелени комунистички курс јако узнапредовао и преузео целу територију Европе а богме и територију Шугославије.
Радикално екстремна зелена левица ( нови комунизам) на териториј екс-Шу...чине:
Босна и Херцеговина-Наша Странка
Држе град Сарајево, Кантон Сарајево и У парламенту федерације имају писланкке.
Хрватска-Можемо.
Држе град Загреб и на следећим изборима смеши им се леп резултат.
тзв. Косово- Самоопредељење
Суверено владају Косовом и Метохијом.
Словенија-Лево зелени фронт- Слобода
Суверено владају Словенијом. Премијер је Роберт Голоб љевичар.
Македонија- Леви радикални љевичари-СДСМ.
Преузели власт од ВМРО ДПМНЕ. Суверено владају Македонијом..
Једино ђе екстремно љеви фронт није преузео званично нити једну полугу власти јесте Србија...
Зато гризу и зато су агресивни за власт у Београду..
Такоо даа ву аждају треба тући директ у главу.
П.С. Ово је део материјака који спремамо за ону тему Зелена агенда..
Европа ако се не врати Цркву, Христу и Традицији спаса јој нема.
Због нестајање беле аријевске расе. Која је1903 године чинила 90% Европе, Данас је то једва 60%.
Пошто Швеђанима недостаје беле ђеце љево радикални у служби Западне агенде и геј лобија откупљују српчад за 50 хиљада еврова. Циганче и окађене неће. Само српчад беле аријевске боје коже и светле косе....
Тако да екстремно љеви комунисти и анархисти не питају колико кошта дете беле коже јер тамо по Шведској све више шетају мандриле, бабуни, шимпанзе, павијани који ће ко у Британији преузети власт. Ђе је премијер Шкотске Пакистанац а Енглеске Индијац...