Поруке: 14,503
Теме: 307
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,042
Апсолутно неоправдано смо запоставили Словачку. Нарочито после победе на изборима Роберта Фица, који је дошао на владу, а има радикално супротне ставове о рату у Украјини од осталих у НАТО и на политичком Западу.
Данас је неименовани појединац терориста извршио атентат на Роберта Фица, председника словачке владе, док је излазио из зграде Владе Словачке у центру Хандлове, око 150 километара од Братиславе.
Роберт Фицо је, том приликом, тешко рањен куршумима из пиштоља који су га погодили у груди и стомак. Пребачен је хеликоптером у болницу. Начелник клинике је рекао да је "здравствено стање председника владе врло озбиљно".
На неким порталима већ се појавила вест и да је Роберт Фицо подлегао повредама. Али, то нико од званичника за сада није потврдио.
(Последња измена: 15-05-2024, 04:15 PM од
Бенито.)
Углед:
3,042
Атентатор има 71 годину. Познати је књижевник и оснивач Друштва књижевника. Члан је напредне (либералне) странке.
Роберт Фицо је следећу посету као председник Владе Словачке требало да изврши у наредних неколико седмица. Дестинација је требало да буде - Србија.
(Последња измена: 15-05-2024, 07:49 PM од
Бенито.)
Поруке: 2,302
Теме: 21
Придружен: Jan 2014
Углед:
515
Роберт Фицо је гурнуо прст у око свим структурама колективног Запада, по свим питањима.
1. За рат у Украјини је изјавио, парафразирам - Специјална војна операција је одговор на дивљање украјинских неонациста. Тако да је атентат могла да организује украјинска служба, обашка, а можда и ЦИА главом и брадом.
2. Залаже се за слободан избор по питању вакцинације. Пре неколико дана је одбио да потпише уговор са СЗО у вези са препуштањем словачког здравственог система овој мафијашкој организацији. Те сходно томе, атентат је могао да организује неко из фармацеутских мултинационалних компанија.
3. Словачка и дан дањи није признала Космет.
4. Словачка не прихвата мигрантске хорде.
Овај низ можемо наставити свим могућим и немогућим агендама и агендицама. Ко је гледао барем и мало Евровизију, може да претпостави против чега је све Роберт Фицо.
И на крају, али не и најмање битно, поручио бих свим непријатељима рањеног али живог Роберта Фица - НАСЕДНИТЕ НА БОБАНА!
Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Углед:
515
(16-05-2024, 09:18 AM)Mitic Пише: Словачки потпредседник владе открио право стање Роберта Фица
Словачки премијер Роберт Фицо није више у животној опасности након што је у атентату у среду упуцан више пута, рекао је потпредседник владе.
https://www.b92.net/info/svet/22577/slov...-fica/vest
Које је твоје мишљење? Зашто је пуцано на Фица и ко стоји иза овог атентата?
Поруке: 14,436
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
875
Ко стоји иза атентата? Влад вероватно мисли на CIA, масони, Бил Гејтс, Хазари, Мосад, гуштери.....
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Углед:
515
(16-05-2024, 05:53 PM)Ђорђе Ивковић Пише: (16-05-2024, 04:28 PM)Шумадинац Пише: Ко стоји иза атентата? Влад вероватно мисли на CIA, масони, Бил Гејтс, Хазари, Мосад, гуштери.....
Ма не мора обавезно неко да стоји иза атентата. Самодовољних лудака има свуда.
Да, да, Кенедија је убио лудак, а Ђинђића су убили мафијаши из земунског клана.
Углед:
515
(17-05-2024, 10:23 AM)Ђорђе Ивковић Пише: Цитат:Рекао бих да је Фицо имао, потенцијално, много заинтересованих за његово здравље. Што ван државе, што у самој држави.
Интересовање за здравље политичара је опште.
Цитат:Да, да, Кенедија је убио лудак, а Ђинђића су убили мафијаши из земунског клана.
Код Кенедијевих је све мутно, ту су завере извесне. Ђинђиђ? Унутармафијашки обрачун и ни корак ван тога. Убили су га исти који су за Ђинђићев рачун убили Стамболића. После панично рушена вила у Шилеровој са свим могућим доказима. И Цвијан је завршио под крајње сумњивим околностима.
Дакле, поређења нису адекватна.
У овом случају деда од 71 годину, неки ексцентрични писац, дође из неког села и упуца председника. Мислим, ти од седамдесет година су одлични за фанатизовање, напаљивање и ригуроузну командоску обуку.
Ево и ја сам почео да тренирам. Видим да сам идеалан. 71. годину, са села, пишем за Погледе. Радим склекове и покушавам да трчим по дворишту. Имам неке идеје, само да нађем страног спонзора и читате ме у новинама.
Ја мислим да су све атентате у свету извршили Босанци. То су најгори људи.
Шалу на страну.
Није тема овде ко је испалио метак, већ ко је организовао испаљивање метка и убиство или рањавање.
Без увреде, свако ко верује у званичну верзију убиства Ђинђића, која се заснива на пресуадама судова, најблаже речено је будала.
А што се тиче главне теме у вези са атентатом на Роберта Фица - да ли заиста верујеш у то да неки маторац може тек тако да приђе премијеру и да испали 5 хитаца. Не може, ево ја ћу ти рећи. Дакле, барем један човек у најближем обезбеђењу је кртица.
Углед:
3,042
Влад, ајде да не измишљамо топлу воду на овом форуму по стоти пут.
Вратимо се теми....