Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

МИ — Снага народа; Др. Бранимир Несторовић

Само за Влад Алекш, ојсааааа  Хармоника

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Јелена Павловић више није део покрета МИ СНАГА НАРОДА

https://misnaganaroda.rs/saopstenje-prom...u-pokreta/
Одговори

Објава Јелене Павловић о искључењу

https://www.facebook.com/share/p/eYra1GeEb9yBuPbc/
Одговори

Шта'е то МИ?

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(24-12-2024, 04:33 PM)Mekenzi Пише:  Шта'е то МИ?

Ове новости у вези са МИ сам видео, па рекох да пренесем.

Ови наши политичари не могу да се саставе један са другим. Свако је газда.
Одговори

Код мене су отворили канцеларију у главној улици.
Одговори

(24-12-2024, 04:57 PM)Митић Пише:  
(24-12-2024, 04:33 PM)Mekenzi Пише:  Шта'е то МИ?

Ове новости у вези са МИ сам видео, па рекох да пренесем.

Ови наши политичари не могу да се саставе један са другим. Свако је газда.

Мени су они циркус Колорадо.

Имају носиоца листе народног посланика који ни секунде већ две године није прозборио у Скупштини.

Онај Павић катастрофа ..

Више верујем  МИ Бранка Павловића. Човеку је свака на месту. Врхунски економиста.

Ови Несторовићеви, не знају да ли су дошли или су пошли. Сем што сваких месец дана примају 80 хиљада евра + плате.

Такође су и срамота јер су отели паре и украли од правог МИ који их је делигирао...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним