Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

МИ — Снага народа; Др. Бранимир Несторовић

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Чека, чека...

Јеси се ти то сад конвертовао код Нестора ??....

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Кукуууу..

Оде ти из Двери...Јадан Бошко...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Д М
Одговори

Ojсссаа..

Из Двери као Нестору.... Хармоника

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Јел стварно Шуми прешао код несторијанаца?
Одговори

Влад Алекш ме убедио...  Јок

Д М
Одговори

(06-12-2024, 11:24 AM)Шумадинац Пише:  Влад Алекш ме убедио...  Јок

Нек је са срећом.
Одговори

Коначно си у истој странци са Мекензијем.
У ствари, то још није странка, него покрет. Ваљда....
Кад буде организован Главни одбор немој тамо да се побијете, да нас брукате.
Него, сложно обојица да запевате "Од Тополе па до Равне Горе".  Хармоника
Одговори

(06-12-2024, 12:33 PM)Бенито Пише:  Коначно си у истој странци са Мекензијем.
У ствари, то још није странка, него покрет. Ваљда....
Кад буде организован Главни одбор немој тамо да се побијете, да нас брукате.
Него, сложно обојица да запевате "Од Тополе па до Равне Горе".  Хармоника

Пааа неће да бидне

пу, пу, пу далеко било да будемо у истој странци...

Не призивај несрећу....кукууу каки црна иста странка са Шумадинцемм...

Ми нијесмо нити ћемо икада бити за лажне црвене патриЈоте од Вука Драшковића, Војислава Шешеља. Томислава Николића, Александра Вучића и осталих напредних радикала,  Слободана Милошевића, Милице Заветнице, Милоша Јовановића, Бошка Обрадовића и до немог јаловог Несторовића који није ни бекнуо у скупштини...

Елем ми смо за социјалдемократију тј. Парламентарну Монархију, по уређењу на скандинваске Краљевине.

Ми смо за Србију као пуноправан члан ЕУ и НАТО пакта.

Србију развијених демократских инстититуција.

Србију јаког демократског система и капацитета.

Србију без револуција. Србију отворених медија, слободе говора...

Србију са јаком тржишном економијом....

итд...

Све оно зашта се Зоран Ђинђић залагао...

Пошто је тотална криза политачара у Србији, ђе нема нити једног образованог политичара, где су неки  дилетанти и неозбиљни ликови...

У овом тренутку ми никога не подржавамо политчки. Једноставно ми неки полусвет нећемо подржати.... 

Свиђа нам се Сава Манојловић али видећемо да ли има капацитета да се изнедри у озбиљног политичара. Није лош ни Миша Бачулов и та екипа...

Ђилас, Мариника, Лево-зелени, Миљуш, Лутовац и остали испод просека осредњих политичара ни близу врхунских политичара и дипломата.

Да додамо да патриоте и наци политичке организације не постоје у политичком дискурсу Србије.

Буквално не постоје. Све су то неки покрети, удружења грађана са једним евентуално три-четири члана...

Са те стране једино ко се труди и ко има квалитета а нема новаца и логистику је Немања Шаровић.

Ово остало полуаматери као и ови из шумадинчеви из  покрет ми снага/глас народа.... 

За један политичи циклус и друштвене мреже твитер, тик ток..Ту они смењују власт, Враћају Косово, праве савез са Русима у пола минуте-минута неког монитраног видеа...како се то каже шорци...

Нами када неко каже "Да ли си гледао онај видеооо" нами се желудац преврне...

Ј*бо те видео. Читај књиге, критички размишљај, пиши, каки црни намонтирани видео од пола минуте...

Људи се ложе на кратке видее, који јако заглуљују мозак. Извуче се нешто из контекста једно 20-ак реченица то се намонтира и каже људине у реалном времену све поносни "јеси гледао видеооо".... 

Неким ликовима кратак видео, враћа Косово, Руси стижу на тенковима и остале глупости.

Бежите од кратких видеа ако мислите да останете нормални и да не постанете дебили.

Нисам гледао немам тик ток, на јутјубу не гледамо ништа што траје краће испод сат времена...

Уствари баталили смо све друштвене мреже изузев твитера где слушамо спејсове и јутјуб где гледамо квалитетне научно образоване видее...

Тик ток је тешки дебилизам, брутално вређање интелигенције и прављење људи дебилима и ретардима....

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ето ти сад....
Па, Ти мене ипсова ко Крсман кучку због Несторовића само што сам питао откуд се он сад појави као најјача опозициона странка. То је било одмах после избора.
Добро, да знам да ниси са њима.
Дакле, социјалдемократа са монархистичким државним уређењем скандинавског типа?
Одговори

(06-12-2024, 03:01 PM)Бенито Пише:  Ето ти сад....
Па, Ти мене ипсова ко Крсман кучку због Несторовића само што сам питао откуд се он сад појави као најјача опозициона странка. То је било одмах после избора.
Добро, да знам да ниси са њима.
Дакле, социјалдемократа са монархистичким државним уређењем скандинавског типа?

Као Шведска, Норвешка, Данска и Исланд...

То су ти најбољи модели владавине.

Да ли имају мане.Имају. 

Ал далеко горе би било да нам уваљају Путина Руску, Белоруску, Кинеску, Севернокорејску политику...

Мислим, Србија не сме да постане а већ јесте Америчка или Еу колонија.

Да би се то спречило, Морамо имати Краља, додуше Краља не можемо да бирамо у овом тренутку то је крипто биткоин Принц Филип Карађорђевић.

Када имаш Краља онда доле лако поставиш државу на националном нивоу.

Без краља, Не ваља.

Када немаш Краља немаш ни националну државу.

Краљ је гарант суверенитета и интегритета државе.

Када немаш Краља имаш разне лажне политичке дилеранте попут Вука, Шешељ, Бошка, Нестора и тако тих полупаних ликова који "ложе" народ о Руској браћи, Косову у саставу Србије, ратовању, а нико пушку у руле није држао..

Када имаш Краља, имаш и јак Парламент. Када имаш "јак" парламент имаш јаку државу. Када имаш јаку државу имаш једну јасну и чврсту политику. Када имаш јасну, једину и чврсту политику имаш и разввијено друштво, институције, систем итд...

Ако неверујеш мени ено Самарџићеви гомила текстова како је било боље у Краљевини него у Републици на свим нивоима.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Куцаш на отворена врата. Мислим, што се тиче монархије.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним