(06-12-2024, 12:33 PM)Бенито Пише: Коначно си у истој странци са Мекензијем.
У ствари, то још није странка, него покрет. Ваљда....
Кад буде организован Главни одбор немој тамо да се побијете, да нас брукате.
Него, сложно обојица да запевате "Од Тополе па до Равне Горе". 
Пааа неће да бидне
пу, пу, пу далеко било да будемо у истој странци...
Не призивај несрећу....кукууу каки црна иста странка са Шумадинцемм...
Ми нијесмо нити ћемо икада бити за лажне црвене патриЈоте од Вука Драшковића, Војислава Шешеља. Томислава Николића, Александра Вучића и осталих напредних радикала, Слободана Милошевића, Милице Заветнице, Милоша Јовановића, Бошка Обрадовића и до немог јаловог Несторовића који није ни бекнуо у скупштини...
Елем ми смо за социјалдемократију тј. Парламентарну Монархију, по уређењу на скандинваске Краљевине.
Ми смо за Србију као пуноправан члан ЕУ и НАТО пакта.
Србију развијених демократских инстититуција.
Србију јаког демократског система и капацитета.
Србију без револуција. Србију отворених медија, слободе говора...
Србију са јаком тржишном економијом....
итд...
Све оно зашта се Зоран Ђинђић залагао...
Пошто је тотална криза политачара у Србији, ђе нема нити једног образованог политичара, где су неки дилетанти и неозбиљни ликови...
У овом тренутку ми никога не подржавамо политчки. Једноставно ми неки полусвет нећемо подржати....
Свиђа нам се Сава Манојловић али видећемо да ли има капацитета да се изнедри у озбиљног политичара. Није лош ни Миша Бачулов и та екипа...
Ђилас, Мариника, Лево-зелени, Миљуш, Лутовац и остали испод просека осредњих политичара ни близу врхунских политичара и дипломата.
Да додамо да патриоте и наци политичке организације не постоје у политичком дискурсу Србије.
Буквално не постоје. Све су то неки покрети, удружења грађана са једним евентуално три-четири члана...
Са те стране једино ко се труди и ко има квалитета а нема новаца и логистику је Немања Шаровић.
Ово остало полуаматери као и ови из шумадинчеви из покрет ми снага/глас народа....
За један политичи циклус и друштвене мреже твитер, тик ток..Ту они смењују власт, Враћају Косово, праве савез са Русима у пола минуте-минута неког монитраног видеа...како се то каже шорци...
Нами када неко каже "Да ли си гледао онај видеооо" нами се желудац преврне...
Ј*бо те видео. Читај књиге, критички размишљај, пиши, каки црни намонтирани видео од пола минуте...
Људи се ложе на кратке видее, који јако заглуљују мозак. Извуче се нешто из контекста једно 20-ак реченица то се намонтира и каже људине у реалном времену све поносни "јеси гледао видеооо"....
Неким ликовима кратак видео, враћа Косово, Руси стижу на тенковима и остале глупости.
Бежите од кратких видеа ако мислите да останете нормални и да не постанете дебили.
Нисам гледао немам тик ток, на јутјубу не гледамо ништа што траје краће испод сат времена...
Уствари баталили смо све друштвене мреже изузев твитера где слушамо спејсове и јутјуб где гледамо квалитетне научно образоване видее...
Тик ток је тешки дебилизам, брутално вређање интелигенције и прављење људи дебилима и ретардима....