Поруке: 1,173
Теме: 12
Придружен: May 2021
Углед:
284
Гледате ли? Браво за Мишу...
Шта каже Пеђа, није била диктатура хахахах
Поруке: 14,841
Теме: 310
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,491
Нисам гледао, не могу да слушам Марковића, Ћосићевог пулена. А ни Павловић није много бољи.
Уосталом, није ни битно шта они причају.
Као ни шта Овај изјави, јер он нешто категорички одбије, а после годину дана то прихвати.
Мислим да је ово део много ширег процеса, везаног за ангажовање америчког Стејт Департмента који доживљава свој врхунац у Србији. Све је последица америчког дизања руку од Украјине и великог страха у Европи од даљих Путинових потеза. Американци не желе да оставе ниједно "руско острво" у Европи и зато гледамо овакво убрзање решавања Косметског питања, где је издаја Овај огољена до краја. У том смислу, пошто се Руси никако не одричу своје бољшевичке револуције, и уградили су је у континуитет своје историје, Американци желе да разбију ту врсту културног идентитета која се, под контролом удбе, толико дуго стварала у Србији.
Зато мислим да ова иницијатива уопште није магла за докон народ, како многи тумаче, него акција која ће бити спроведена у догледној будућности.
Оно што је жалосно је што је српски народ до те мере рашрафљен да мора да дође неко са стране и утиче да се учини оно што су сами Срби давно требало да ураде, јер већег уништитеља од Броза у српској историји није било. То је оно што је поражавајуће.
Колико је уврнуто најбоље илуструје када унук четника који је ослобађао Лозницу под командом Мисите каже: "Док је било тите било је и љеба"...
Гледао сам у њега док је то изговарао и једва се уздржао да му не завалим шамарчину. Из познате је четничке породице подно Гучева, отац му је испаштао "грехе" свог оца и остале честите фамилије, а онда се роди гурбет који се попиша на све то.
Што се тиче Овај... па, ја у њему гледам Стамболиће, Дражу Марковића, Ћосића и остале метан ефендије.
ПС. Јесу ли Предраг и Добрица у неком сродству или сам нешто помешао?
Поруке: 14,502
Теме: 357
Придружен: Feb 2015
Углед:
942
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 14,502
Теме: 357
Придружен: Feb 2015
Углед:
942
(26-09-2024, 09:19 PM)Monarhist Пише: Гледате ли? Браво за Мишу...
Шта каже Пеђа, није била диктатура хахахах
Нажалост, ниједан од њих тројице, тј. ни Миша, ни Пеђа, нити Павловић нису говорили како треба. Сви тројица врте мантру новокомунистичке хисторије. То је показатељ у каквом систему живимо.
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 14,841
Теме: 310
Углед:
3,491
А шта си Ти очекивао од Ђурковића?
Не знам, стварно, у којим илузијама живи овај народ.
Чистачица у "Политици" није могла да се запосли, док Удба не да бефел. Сад ви очекујете нешто од тих комунистичких/удбашких института који не постоје нигде у свету, осим у Србији, да вам предоче историјску истину. Они су измишљени да ви никада не сазнате истину. Заиста, не знам шта треба више да се доказује да би се то објаснило овом народу.
Поруке: 8,883
Теме: 239
Придружен: Jul 2013
Углед:
378
Зашто се Аца Шапић не заложи за проналажење Дражиног гроба?
То би му лакши посао био...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 8,883
Теме: 239
Придружен: Jul 2013
Углед:
378
Пошто Броз неће ниђе бар још триес година...
Да приупитамо Ацу др. Шапића за једно лакше питање...
Када ће градоначелник и трећи човек по функцији у Србији да покрене питање проналажење гроба ђенерала Драже Михаиловића ???.
Јбо, споменик у центру, споменик ко споменик служи да с*у птице....нас ође занима
ОДМАХ,
САДА,
ТУ
Да се открије ђесу кости ђенерала Драже
Ацо докторе, Реци ти нама ђе је гроб ђенерала да одемо да положимо цвет и запалимо свећу на гробу Драже...
Мани ме ливених и лимених споменика, брозовог гроба то није конкретно већ класичан популизам...
КОНКРЕТНА ДЕЛА!
Те пропале радикалске медијске ријалити форе од 2 динара за информер, пинк и спрдњу за*би као ти ћеш да селиш Броза ај да се не зајебавамо...
НЕГО,
Тражи се озбиљан и конкретан одговор и конкретно одговор
АЦО ДОКТОРЕ КАО ГРАДОНАЧЕЛНИК И У ЗЕМЉИ ТВОЈОЈ КОЈУ ВОДИШ ЈЕ НЕЂЕ ПОКОПАН ЂЕНЕРАЛ ДРАЖА?
РЕЦИ ЂЕ?
Немој да наседамо на популизам и информер, пинк и прављења ријалитија, ђе се баци коска и онда појави гомила безвезњаковића који не дају мртвог Броза!
Нами Броз није проблем!Мртав Броз се користи за популизам и ријалити и за сиромашну да као неко хоће да им сели Броза, и онда као они не дају Броза...типична пропала радикалска ријалити пропагандна прича, исто као што је било "забадање глоговог колца" и оне представе што је изводио Шешељ било класичан популизам и спрдачина...
Значи
НЕ РЕЧИ НЕГО ДЕЛА!
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 568
Теме: 17
Углед:
62
Izmeštanje groba Josipa Broza nije Šešeljeva ideja i ne znam zasto mediji upurno guraju tu priču.
Šešelj je krajem 80 održao predavanja u Kanadi, SAD,..mahom četničkom rasejanju.
Vratio se zagrižen idejom da Broza treba seliti iz kuće smeća....
Ako pogledate intervju Popa Đujića na youtube krajem 80 tih videćete da je pričao o tome da Broza treba izmestiti iz Beograda.
Šešelj je tu priču, za široke narodne mase prezeo iz rasejanja četnikog., usavršio pa je pričao po BG da deo Titove noge treba poslati u sve bivse repubike na napraviti jednu dobru hrvatsku kolenicu od noge.
Obojica su demagozi i pizde. I Đujić i Šešelj. Lako se boriti protiv mrtvog čoveka. Kad mu je (Đujiću) Broz dolazio na noge u SAD ni petarda iz četničkih udruženja nije pukla na Broza.
Čak ni prdež.
Šešelj se nikad nije odrekao titule doktora dobijene za vreme Broza. Domet borbe protiv Tita skidanje slika u domu inženjera 90 tih. Slika u holu ne može da uzvrati udarac.
Savet.
KAD MRZITE MRZITE MRZITE SA STILOM I UKUSOM!