Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

У ЗЕМЉИ СРБИЈИ НА КРАЈУ 2013. ГОДИНЕ...

Броз сигурно није био масон. Шта и како је радио, више му се траг вуче према језуитима, али за то досад нема никаквих доказа.
Одговори

(02-01-2014, 05:51 PM)Вукашин Петковић Пише:  Боро шта мислиш о овоме
http://www.vmls.org.rs/index.php?option=...&Itemid=30

Хвала на поверењу.
Онако у брзини:
- Петар 1 НИЈЕ био масон (енглеског реда преко 90%)
- Његош готово 100% НИЈЕ. Вуку га због симе милутиновића.

Има и тога да је у првој половини 19. века то била мода. Па су улазили разни и ИЗЛАЗИЛИ!

Што се тиче осталих, има масона (вајферт, мокрањац касније, мишић вероватно, андрић, ...) Али, видно је да све те личности, упркос ПОЗНАТОМ ветру дувања, у суштини су ШТЕТОЧИНЕ по Српство!

Стално и стално уваљују Српство у јереси, мрак, зависност од запада, ... протекцију, непотизам, ... Другим речима, изазивају омразу ка Србима од Бога и самим су тиме узроци 90% крви, мука и пропадања Српства!

Бити Светосавац и масон - једноставно НИЈЕ МОГУЋЕ, јер су масони скуп СВИХ ЈЕРЕСИ и БЕЗБОЖНИШТВА свих времена - сатанске слуге.

Једино то је и важно.
Значи нека је масон не знам ко, заслужује сваки презир!

(02-01-2014, 06:42 PM)Бенито Пише:  Броз сигурно није био масон. Шта и како је радио, више му се траг вуче према језуитима, али за то досад нема никаквих доказа.

Али зна се да СИГУРНО није био масон? Smile
Ко да кажеш шаран СИГУРНО није шаран...

Јел треба набрајати доказе, или неко неће да гледа, да се не трудимо?
Ја сам сигуран, да САМО масони не ЗНАЈУ да је тито био масон 100%.
И то БАШ енглески масон, а сигурно и језуита (раде вране у заједници).
Одговори

Да се вратимо на тему, ја сам изричито против враћања Брозовог споменика у Ужицу. а ви???
Одговори

(03-01-2014, 08:21 AM)Владимир Петровић Пише:  Да се вратимо на тему, ја сам изричито против враћања Брозовог споменика у Ужицу. а ви???
Smile
Одговори

(01-01-2014, 09:15 AM)Владимир Петровић Пише:  1. Комунисти нису и не могу бити Срби, односно Срби су могли постати комунисти и престати бити Срби (класичан пример преваре).
2. Не постоје српски већ антисрпски комунисти, као што не постоји српска већ антисрпска Удба (у оба значења грчког префикса АНТИ: и против и уместо).
3. Не постоје бивши комунисти (јер не родише род достојан покајања), већ нова власт старих комуниста, пресвучени у нове партијске ношње.
4. Удбашка политичка сцена и удбашка демократија нису владавина (српског) народа, већ владавина Удбе – удбократија.

Море се то тако говорити, али суштина је да су били Срби. Паде ми на памет оно из драме "Милан Недић", ђе Недић вели исљеднику, "Србин си ти. А да шта си нег' Србин."
Одговори

(04-01-2014, 06:49 PM)мунгос Пише:  
(01-01-2014, 09:15 AM)Владимир Петровић Пише:  1. Комунисти нису и не могу бити Срби, односно Срби су могли постати комунисти и престати бити Срби (класичан пример преваре).
2. Не постоје српски већ антисрпски комунисти, као што не постоји српска већ антисрпска Удба (у оба значења грчког префикса АНТИ: и против и уместо).
3. Не постоје бивши комунисти (јер не родише род достојан покајања), већ нова власт старих комуниста, пресвучени у нове партијске ношње.
4. Удбашка политичка сцена и удбашка демократија нису владавина (српског) народа, већ владавина Удбе – удбократија.

Море се то тако говорити, али суштина је да су били Срби. Паде ми на памет оно из драме "Милан Недић", ђе Недић вели исљеднику, "Србин си ти. А да шта си нег' Србин."

Изјасни се, мунгосе, да ли си за повратак споменика ЈБТ у Ужице???

А, комунци су себе исписали из редова Срба, они су интернационалисти који се понашају у складу са оном:

ПЕТРОКРАКА СА ПЕТ РОГА, БОРИМО СЕ ПРОТИВ БОГА!

НИКАДА ВИШЕ СПОМЕНИК ЗЛИКОВЦУ ЈБТ У УЖИЦЕ ИЛИ БИЛО КОЈИ СРПСКИ ГРАД!!!
Одговори

Како су Пољаци законом забранили комунистичке симболе и комунистичку идолтарију и пропаганду, е то је и мој став.
А за поједине "повратке споменика", то је пишање уз вјетар. То се љепо регулише законима све и један случај, таман онако како су то Пољаци урадили.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним