Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Трећа страна

У том случају би твој другар био на вишемесечном хлађењу, тако да мислим да ти је, зарад очувања вашег другарства овде на форуму, боље да не потежеш такву тему.
Одговори

Значи,може да прича шта год ко хоће...Ај,стави мене на ban и 10 дана,а Шумодрипац на 1 сат само,јел може?Само толико,твог посилног...па нек иде живот?

Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу…
Одговори

Да не правим нову тему,овде ћу....

Преминула др. Љиљана Зелен Караџић
Љиљана Зелен Караџић, супруга првог предсједника Републике Српске Радована Караџића, преминула је данас у Источном Сарајеву у 81. години.
Љиљана Зелен Караџић рођена је 1945. године у Сарајеву, гдје је и завршила Медицински факултет. По професији је била неуропсихијатар, а од 1993. до 2002. године обављала је функцију предсједника Црвеног крста Републике Српске.

Одговори

Свети архијерејски синод одлучио је да у календар Руске православне цркве уврсти Свету праведну Ану, мајку Светог Василија, којy је раније канонизовао архијерејски сабор Српске православне цркве, наводи се у саопштењу Синода, објављеним на сајту Московске патријаршије.

- Уврстити у календар Руске православне цркве Свету праведну Ану, мајку светитеља Василија Острошког, са одређивањем дана њеног помена 30. априла (13. маја), како је то установљено у Српској православној цркви - наводи се у одлуци Синода.

Архијерејски сабор Српске православне цркве канонизовао је Свету Ану 2025. године.

Одговори

Одговори

На данашњи дан је рођен први герилац и највећи страдалник Европе,наш Дража Михаиловић Чича.....Слава јунаку и да се његово бесмртно име слави занавек....

Одговори

Не знам где бих поставио,а да не тражим баш превише,нек буде на овој теми коју сам отворио...Не знам ни кад је ово било,али потписујем сваку реч господина Самарџића....

https://www.facebook.com/share/r/1CojrL9pVa/

Одговори

(29-05-2026, 11:05 AM)milan Пише:  Не знам где бих поставио,а да не тражим баш превише,нек буде на овој теми коју сам отворио...Не знам ни кад је ово било,али потписујем сваку реч Аца Харадинаја....

https://youtube.com/shorts/rERCHEPZZoE?s...9RHs69mySq-

Потписујемо и ми!

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Ја знам да се стУденти баве подметачинама,ал они то раде за паре,а зашта то ради Шумадинац,то ми није јасно....И то према Самарџићу,није поштено...

Одговори

(29-05-2026, 03:33 PM)milan Пише:  Ја знам да се стУденти баве подметачинама,ал они то раде за паре,а зашта то ради Шумадинац,то ми није јасно....И то према Самарџићу,није поштено...

Мислиш на оних пар студената "који хоће да уче" на челу са оним педерком? Што се тиче гос'н Самарџића... па да га поштујеш толико, научио би нешто од њега у вези наше династије Карађорђевић, а нарочито у вези Краља Александра и Краља Петра Другог. Уби се објашњавајући али, изгледа нема коме.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Е,сад си лепо цитирао,пренео си моје речи,све са великим U ....ово друго не бих коментарисао...Самарџића поштујем,као и Горског,и Митића,и мислим да су људи од знања..никада нисам ружно ништа рекао за њих,али ако дозволиш да супротно мислим.... И да поновим,Краљ Петар Други је издао Дражу,марио је за њега,колико и ови твоји за тебе....Чуо сам да је касније био и велики алкохоличар,па га можда због тога волиш,и то ми је разумљиво,ал онда се то каже тако ..

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним