Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 1 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Srećna nova godina

Svim članovima foruma pogledi želim uspešnu, srećnu i berićetnu novu godinu, da je u miru i ljubavi dočekate i da Vam sve želje ispune....SmileSmileSmile
ХармоникаХармоникаХармоника

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Хвала Кизо. Наравно да ти желим све најбоље, као и сваком другом члану форума.
Ко празнује нека је са срећно!

Ипак, приложена слика је врло добра опомена о нечему што не смемо заборавити... Јер, краду нам све, па тако и сећање на ону праву - Православну Новуи годину.

[Слика: vmx6.jpg]
Одговори

(31-12-2013, 04:22 PM)Јеремија Пише:  Хвала Кизо. Наравно да ти желим све најбоље, као и сваком другом члану форума.
Ко празнује нека је са срећно!

Ипак, приложена слика је врло добра опомена о нечему што не смемо заборавити... Јер, краду нам све, па тако и сећање на ону праву - Православну Новуи годину.

[Слика: vmx6.jpg]

Jeremija Ima već tema o ovoj slici koja ima paganske simbole..da ne idem u offtopic.. Dočekaćemo i Ortodoksnu i Kinesku ako treba samo nek je veselo....Хармоника

Ljudi lepo se provedite večeras sa Vašim dragim osobama....

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Нека вас Бог чува, браћо, и у наредној нам 2014. години, да је да проведете у здрављу, срећи и весељу !
Живјели ! Smile

Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

Хвала Мекензи, неко је срећно и све најлепше желим и теби и свим осталим члановима форума

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

[Слика: 564937_4643424640212_884136297_n.jpg]
Одговори

Ajde razumijem one koji slave Bozic i Novu godinu po razlicitim kalendarima svako svoju ali nikako ne razumijem one koji slave reprizu Nove godine.Smile
Sretna vam i uspjesna Nova godina.
Одговори

Срећна Нова година...
Одговори

Нова Година се не честита пре Божића!

Тако је било и биће у Срба, а ви који се честитарите за шокачку, папску и белосвецку у време кад Србин пости и тихује у клијети својој, ми не знамо од којих сте!

Уосталом велика истина је да је данашња Србија уствари један веееелики свињац:

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

[Слика: ovo-sada-je-njihova-n.jpg]

Кез
Одговори

Па Санта.....ткз Деда Мраз....је анаграм за "сотон".....

Његов лик.....се корист као комершиализам духовне Божићне Празнике....

Тако видим да ће феномен Деда Мраз да настави....поготово у вашим рукама!
Одговори

(03-01-2014, 11:52 PM)Захумље Пише:  Па Санта.....ткз Деда Мраз....је анаграм за "сотон".....

Његов лик.....се корист као комершиализам духовне Божићне Празнике....

Тако видим да ће феномен Деда Мраз да настави....поготово у вашим рукама!

Деда мраз је вестернизовани приказ Светога Николе. Бар сам тако читао у некој Црквеној књизи.
Његова црвена бунда, одговара некадашњој Епископској мантији из Египта (тог доба).
Другим речима западно мудо за бубреге...

Што се тиче ове нове године, честитам је свима који је славе.
Моји нису никада, али као млађи ја јесам будалисао у сред Поста, Боже ми Опрости.
Одговори

Svima koji dočekuju leunearnu kinesku novu godinu, srećmna nova godina...Smile
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/438626/Od-...ova-godina

Inače pošto sve više kineza u Srbiji trebalo bi pored one dve ubaciti i ovu treću novu godinu....

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Цитат:Inače pošto sve više kineza u Srbiji trebalo bi pored one dve ubaciti i ovu treću novu godinu....

Е само нам још то фали

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним