Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 2 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ovaj čovek više nije normalan ili laže ili se drogira...

(26-01-2014, 09:18 PM)Mekenzi Пише:  A da je Kseniju ostavio bez ičega i to je "srpski narodni čovek" koji se kurva, druži sa kriminalcima, uvodi cenzuru itsl. Ja ne znam ko normalan građanin Srbije može da glasa za njega??
Па кад си гласао за Бориса Тадића, који се други пут оженио, а прву жену отерао у манастир, који се дружио са криминалцима и увео све могуће цензуре по медијима, гласај и за овога. Пошто ни онда ниси био нормалан.
Одговори

A joш важи закон о информисању који је донео Тадић на иницијативу и уцену Динкића!!!!!Још је огорчен овај вршачки кењац због укидања програма "један сељак-један агроном"!

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

(26-01-2014, 09:18 PM)Mekenzi Пише:  ...
Ja ne znam ko normalan građanin Srbije može da glasa za njega??

Нормалан не може, јер би био НЕ нормалан.

Али ЕУ-фантоми наравно!

Данас је нев аге тиме, нормално је имати дечка као мушко и девојчицу као женско. Време демократске слободе, пост историје и мас медија...

Гледам ТВ дневник (колико издржим, импотентан минут - два...), сада ће госпун веле демократа вучиЧ, да уђе у колачицију сас госпун демократом вуком е даницитурицом, и не знам којим СДПРТТС партијама и великим лидерима...

Одбрана Космета, Устава, ... свела се на добро (одлитЧно) одрађет посо на путу у ЕУ...

Тужба за Геноцид крвата над пази: Србима!
Свела се на жал зарад глупости...

Опоравак дежеле се свео на налажење да је Слоба баЧио бомбу у кафић "Панда" у Пећи, данас Пеја...

А смена оног ДР. ватерполисте се свела на смену ватерполистом без ДР...

Итд...

Рече Војвода (онај црвени крват...) 2000-те: "И да је Народ изгласао зеленог крокодила, признали би тај резултат!"

Какав зелени крокодил?
Rolleyes

Али најбољи су ми ови ловци на комунисте!
"Нису то демократе и демократија ЕУ и САД, то су комунисти бре!"

Јок мори Анђо, тие су зелени корококродили бре!

Бркам по глави оне што изгинуше и помреше до сад (давно). Колико их познајем, не знам како би живи остали данас у ово ЕУ демократско време...
Одговори

(26-01-2014, 09:24 PM)Николај Пише:  
(26-01-2014, 09:18 PM)Mekenzi Пише:  A da je Kseniju ostavio bez ičega i to je "srpski narodni čovek" koji se kurva, druži sa kriminalcima, uvodi cenzuru itsl. Ja ne znam ko normalan građanin Srbije može da glasa za njega??
Па кад си гласао за Бориса Тадића, који се други пут оженио, а прву жену отерао у манастир, који се дружио са криминалцима и увео све могуће цензуре по медијима, гласај и за овога. Пошто ни онда ниси био нормалан.

Tadić se razveo od prve žene zatpo što je bila nerotkinja oženio je kasnije Tatjanu sa kojom ima ćerke.

Vučič kako je ovde neko napisao ostavio ženu bolesnu sa dvoje dece. Što znači da se kurvao sa rođako don Mila. Evo šta je Ksenija pisala na tviteru.
[Слика: 345.png]

Interesantno da je njen poslednji tvit bio 3-eg decembra i od tada se više nije ni javljala iako je pre toga bila aktivna...

Pa Vi se hvatate za Tadića koji je izgubio na izborima. Dobili ste dva prava Srbina jaka jedan iz srca Šumadija a drugi iz Jajinaca. Sad ta dvoijica imaju toliku popularnost 2x veće od tadićeve "izdajničke" vlasti...
Ova dvojica se zalažu za očuvanje Srpskog pitanja i srpske države na Kosovu.
Srbija na sve 4 strane sveta.
Ekonomska stabilna država
Srbiaj bez korupcije..
Srbija neutralna država....etc
Za dve godine sve su to ostvarili...

Ma pustite Tadića on je daleko, ugledajte se na mladog, neprisnovenog vođu našeg naroda i narodnosti Aleksandra Vučića. Kako zrači harizmom,, ima dve žene, šmeker, zaštitnik, pravnik, rešava nemoguće siutacije, otresap se prošlosti jednim svežnoj dolara... Svaka kuća treba sa ponosom da zakači njegovu sliku na zid u dnevoj sobi.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Аааа како су Двери кокодакале:
"Вјерица Радета и цео СРС само СНС куну и пљују - платио их ДС!
Беспосличари, лењи, ми смо малдос и лопата, Вредни!
ДС је највећи непријатељ серба!"

ДСС је чак звао да се гласа за кривоклетника!

Сада је и паји патку ЈАСНО колика су БОЛЕСТ СНС-овци по Србију.
А тек ће БИТИ јасно, да је тадић ситна болесна усташчина, наспрам ових сулудих некрофила.

Милошевић минирао "Панду"?

То ни један тадић није фабриковао, то је за Историју Света!
Одговори

DO JUČE VUČIĆEV ČOVEK OD POVERENJA, REFORMATOR PRIVREDE, MINISTAR NESTRANAČKA LIČNOST-DANAS KRIMINALAC, LOPOV, TAJKUN....

[Слика: 5665.jpg]

Do samo pre nekoliko dana ovaj čovek je od strane vUCKa bio predstavljen kao čovek spasilac koji dolazi posle toliko godina kao mesija za srpsku privredu. Tobože kako će srediti javni sektor, dovesti nove investicije,m srediti preduzeća u restruktuiranj.. etc. Predstavljen je od vođe našega naroda i naordonosti kao da dolazi čovek sa marsa a ne iz zemlje Srbije. Elem postavi naš vUCKo u čuvenoj rekonstruisanoj vladi mesiju srpske privrede Sašu Radulovića...

I gle čuda Saša Radulovič piše pismo protiv Vučić kako je slagao za investicije, kako od cigana iz pustinje nema ništa, kako kabinet PPV koči reforme i gle čuda do jučerašnji mesija srpske privrede od danas preuzima posle dugo vremena od Đilasa naslovnu stranu kurira..

http://www.kurir-info.rs/tezgario-sasa-r...ak-1204057

I gle čuda Saša Radulović više nije reformator, čovek od poverenja, ministar, već čovek tezgaroš, tajkun, kriminalac i ostali poznati superlativi za protivnike iz kuhinje SNS.

A ministar stečaj koji je uništio na 100-ne preduzeća dok je radio u agenciji za privatizaciju pod okriljem SNS. U Vršcu je uspeo da uništi i zatvori vršačku pivaru koja postoji od 1729 godine iako mu rukovodstvo pivare nudilo rešenje za izlazak iz krize i tako ostavio preko 800 radnika bez posla. Ovaj nesrećnik sa PPV uništili su Vršačke vinoigarde 118ha pod vinoigradima i hektolitare vina je prodao nekim kinezima za 5 miliona evra, da bi se posle "prao" u vladi kako nije kriv kao nije ništa znao tuc muc.. Ovaj nesrećnik je ostavio širom Srbije 100-ne hiljada ljudi bez posla kore hleba kao i PPV isto koji je prevarant teški obećavao arape, kule i gradove, mercedese audije i fijate, kineze i singapurćane na kraju smo od njega dobili veliki k... Radnici širom Srbije u štrajku smederevski želevoz već mesecima štrajkuje, FAP čeka obećanje da će do prvog marta "dobiti"strateškog partnera. kako im obecao vUCKo ia znate kada će ga dobiti nikada...

U principu privreda je u stanju u stanju kakvi ljudi je vode, a vodi će je ljudi sa sumnjivim biografima, spregama sa kriminalom, tajkunskim vezama, kriminalnim bračnim vezama sa don Milom, ljudi koji u hrvatskom globusu izjavljaju da traže pomoć od ustaša...Takvi nesposobnjakovići vodiće Srbiju....

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Poptuno u skladu sa naslovom teme...

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/438422...moc-Hrvata

Vučić za "Globus": Stvaram novu Srbiju, trebaće mi pomoć Hrvata
Globus.hr | 29. 01. 2014. - 13:03h | Komentara: 676

- Više dana sam razgovarao s različitim predstavnicima Ruske Federacije. O izborima, ali i o njihovim ulaganjima u Srbiju, o investicijama; potpuno razumem tu potrebu da neko zaštiti svoj kapital i svoju imovinu. Jednako kao što odlično razumem i potrebu Srbije da i pred Zapadom i pred Rusima, pred svima, na jasan način kaže da mi odlučujemo o našim unutrašnjim pitanjima - izjavio je vicepremijer Aleksandar Vučić u intervjuu za zagrebački "Globus".

[Слика: 413580_aleksandar-vucic181113ras-foto-go...1390996829]

Vučić: Uveren sam da samo zabrinuti ljudi mogu doneti bilo kakav progres

U tekstu koji se kao glavni naslov na prvoj strani "Globusa" reklamira sa opremom: "Stvaram novu Srbiju i trebaće mi pomoć Hrvata", hrvatski novinar opisuje Vučića kao "budućeg premijera Srbije" i "najmoćnijeg čoveka u Srbiji".

Vučić je reporteru "Globusa" kazao da se oseća pomalo i srećno, i usamljeno, i zabrinuto u isto vreme.

[Слика: 428866_naslovna-vucic_hf.jpg?ver=1390996867]

- Mogu vam to i objasniti. Prvo, srećan sam jer radim ono što volim i činim ono što mislim da je dobro. Usamljen sam jer šta god uradio, i kako god uradio, svi ili dobar deo javnosti biće protiv tebe. A zabrinutost je, mislim, nešto što treba da postoji kod svakog normalnog i razumnog čoveka koji zna u kakvoj se situaciji nalazimo, šta je sve pred nama i koliko imamo problema, koliko prepreka. Na kraju, potpuno sam uveren da samo zabrinuti ljudi mogu doneti bilo kakav progres. A oni koji nisu zabrinuti i koji s lagodnošću i lakoćom gledaju na buduće dane, objektivno se i ne mogu suočiti s teškim izazovima koji su pred nama - rekao je Vučić.

Na opasnku novinara "Globusa" da je tri noći uzastopno vodio s Rusima teške razgovore, Vučić je odgovorio da ne zna da li su bile baš tri noći, ali da je više dana razgovarao s različitim predstavnicima Ruske Federacije i da ne bi hteo da otkrije s kojima konkretno.

- Jednostavno ne bi bilo fer, jer da su to bili javni razgovori, onda biste te dužnosnike i videli. Razgovarali smo o izborima, ali razgovaralo se i o njihovim ulaganjima u Srbiju, o investicijama; potpuno razumem tu potrebu da neko zaštiti svoj kapital i svoju imovinu. Jednako kao što odlično razumem i potrebu Srbije da i pred Zapadom i pred Rusima, pred svima, na jasan način kaže da mi odlučujemo o našim unutrašnjim pitanjima - rekao je Vučić.

Vučić nije hteo da odgovori na pitanje da li su Rusi zaista bili protiv toga da u ovom trenutku raspiše parlamentarne izbore, jer je "u situaciji do ponajpre vodi računa o interesima svoje zemlje, a ne o tiražu vaših ili bilo čijih novina".

Тужан
Одговори

Koga zanima cenzra malo dublje...

http://www.srbijadanas.net/cenzura-krivi...a-cenzora/

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Kako je to stvarno bilo...
[Слика: 444555.jpg]

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним