Поруке: 4,056
Теме: 18
Придружен: Jul 2016
Углед:
459
(03-06-2018, 12:37 PM)zarko_todorovic Пише: Ako može mišljenje gospodina Miloslava o hipotezi dr Deretića da je osoba koja nam je predstavljana pod imenom Josip Broz zapravo Valter Vajs, te da je pravi Josip Broz streljan 1939. u Španiji?
Очигледно да Самарџић овде не свраћа... На подфоруму Четнички покрет има одговарајућа тема на којој можеш постављати питања која те интересују.
Ево одговора на ово питање:
https://www.pogledi.rs/tito-biografija-1/
https://www.pogledi.rs/tito-biografija-2/
,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Поруке: 7,047
Теме: 39
Придружен: Aug 2013
Углед:
167
НАШ ПРИЛОГ О СДК И О ПРАВИМ ЊЕМЧУРИМА ХАЈЛ СТОЈАДИНОВИЋА ЈЕ
О Б Р И С А Н
СА ТЕМЕ РУСОФОБИЈА!!!
НЕМА ДАКЛЕ ОВДЕ ПРАВОГ ДИЈАЛОГА АКО ЈЕ УСПОСТАВЉЕНА
Ц Е Н З У Р А!!!!
[/quote]
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Поруке: 7,047
Теме: 39
Углед:
167
Лик под надимком Шумадинац је успео да се докопа кода за брисање порука па ми јавља:
Цитат:Шумадинац Пише:
Обрисао сам и твоје љотарско цинкарење на НОВИ ФОРУМ- ПИТАЊА Јок
ЗНА ЛИ СЕ КО ВОДИ БРИГУ О ФОРУМУ ИЛИ СВАКА ШУША МОЖЕ ОВДЕ ДА ТЕРОРИШЕ ЧЛАНОВЕ?
ОВАЈ ЛИК НАЗИВА НАЈПОГРДНИЈИМ ИМЕНИМА ДР. ЈОВАНУ СТОЈКОВИЋ, ЈОВАНА БОСНИЋА И СВЕ СРБЕ КОЈИ ИЗЛАЗЕ НА ВИДОВДАН СУТРА ПРЕД СКУПШТИНУ, САБОТИРА И БРИШЕ!!!
КО ПЛАЋА ОВОГА, ВУЧИЋ?
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Поруке: 87
Теме: 22
Придружен: Jul 2013
Углед:
5
Просветару, не постоји никакав код за брисање порука, него су поједини профили снабдевени том опцијом (модератори). Шумадинац је обичан форумаш, као и остали, и нема то овлашћење. Поруке брише уредништво форума, а брише их ни по бабу ни по стричевима (као што можеш да видиш, укључујући и Шумадинчеве).
Такође, уредништво занима само међусобно вређање форумаша, а не како ће форумаши називати поједине особе изван форума, осим ако те поруке не садрже псовке или на други начин крше Правилник.
(Последња измена: 27-06-2018, 06:49 PM од
Домаћин.)
Поруке: 3,876
Теме: 103
Придружен: May 2017
Домаћине, никога нисам увредио али моја порука на Референдуму неће да се појави.
Поруке: 4,056
Теме: 18
Придружен: Jul 2016
Углед:
459
(30-07-2018, 12:59 PM)Ултрадесничар Пише: Домаћине, никога нисам увредио али моја порука на Референдуму неће да се појави.
Додај ,,[/quote]” на крају поста.
,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
(30-07-2018, 04:53 PM)Перун Пише: (30-07-2018, 12:59 PM)Ултрадесничар Пише: Домаћине, никога нисам увредио али моја порука на Референдуму неће да се појави.
Додај ,,
” на крају поста.
[/quote]
Хвала, Перуне.
Поруке: 4
Теме: 0
Придружен: Mar 2018
Углед:
0
Može li neko da pošalje link članka o Vojislavu Šešelju? Ne mogu da nadjem.
Поруке: 14,488
Теме: 307
Углед:
3,032
Без обзира колико је Војислав Шешељ у стању да брани неке своје ставове када и сам зна да је погрешио, мислим да је у овом случају радикално променио мишљење у односу на оно што је писао некада.
(02-08-2018, 09:24 AM)Бенито Пише: Без обзира колико је Војислав Шешељ у стању да брани неке своје ставове када и сам зна да је погрешио, мислим да је у овом случају радикално променио мишљење у односу на оно што је писао некада.
Шешељ је политичар а не историчар.
Његова књига "Идеологија српског национализма" је изашла 2003. ?
Колико сам видео разликује се од његових изјава у Хашком суду. Бар што се четничког покета тиче.
Поруке: 4
Теме: 0
Придружен: Mar 2018
Углед:
0
Ima li neki drugi članak u vezi Šešelja
(13-08-2018, 02:01 PM)zarko_todorovic Пише: Ima li neki drugi članak u vezi Šešelja
[url]
http://www.pogledi.rs/forum/Thread-srpsk...na-stranka[/url]
Поруке: 14,435
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
875
(13-08-2018, 02:16 PM)Ултрадесничар Пише: (13-08-2018, 02:01 PM)zarko_todorovic Пише: Ima li neki drugi članak u vezi Šešelja
[url]
http://www.pogledi.rs/forum/Thread-srpsk...na-stranka[/url]
Види се да си Бот
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М