Оцена Теме:
  • 7 Гласов(а) - 3.57 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

НОВИ ФОРУМ - ПИТАЊА

Колико је БЕЗБЕДАН ОВАЈ САЈТ?
Одговори

Како да променим псеудоним? Уместо уместо старог "Нимбус" желео бих још старије име Ђорђе Ивковић.
Одговори

(25-08-2018, 10:05 PM)Ђорђе Ивковић Пише:  Како да променим псеудоним? Уместо уместо старог "Нимбус" желео бих још старије име Ђорђе Ивковић.
Одлично, тако треба!
Одговори

(18-08-2018, 12:06 AM)Прст_у_ока_латиници Пише:  Колико је БЕЗБЕДАН ОВАЈ САЈТ?

Što pitaš...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Господо из Ђенерал-штаба, докле мислите да ме држите у рангу каплара? ЈБТ., по стажу и годинама бар пуковник.
Одговори

(16-10-2018, 03:37 PM)Ђорђе Ивковић Пише:  Господо из Ђенерал-штаба, докле мислите да ме држите у рангу каплара? ЈБТ., по стажу и годинама бар пуковник.

Овде се чинови деле ко дипломе у Вучићевој влади Јок

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Imate napad na sajt, desetine spam tema vec skoro dva dana, hoce li neko obrisati te teme...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Veliki pozdrav!zanima me kada ce izaci film o Generalu Drazi Mihailovicu,u nekim intervjuima ste pominjali da izlazi u oktobru,zbog toga vas pitam kada ce izaci?Hvala unapred na odgovoru
Одговори

Филм смо завршили, био је договор да премијера буде у Тополи, али испоставило се да је биоскоп у Тополи из 1959. године и да може да приказује само филмове који су на филму, дакле онај велики круг са филмском траком. Што се више не ради. Покушавамо на неком другом месту, пре него што пустимо ДВД и на Вимеу.
На две ТВ смо се пријавили, нема одговора.
Одговори

Поздрадвљам све на форуму!
Одговори

(11-11-2018, 11:37 PM)Сиви Вук Пише:  Поздрадвљам све на форуму!

Добро нам дошао.
Одговори

(11-11-2018, 11:42 PM)Ултрадесничар Пише:  
(11-11-2018, 11:37 PM)Сиви Вук Пише:  Поздрадвљам све на форуму!

Добро нам дошао.

Хвала!
Одговори

Срећна Слава ! Јок
Одговори

(21-11-2018, 12:25 PM)Ултрадесничар Пише:  Срећна Слава ! Јок

Иако сам атеиста нисам некултурна особа.

Срећна слава свима који је данас славе.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним