Поруке: 1,170
Теме: 7
Придружен: Feb 2019
Углед:
250
Ако пређем на њега да ли могу и даље да да користим интернет претраживаче авест и опера и да ли могу да читам и мењам оно што сам написао са вордом екселом и трио офисом?
Углед:
250
Да ли може да се инсталира на лаптоп?
Углед:
250
Ал сте ме преварили однео сам лаптоп код мајстора да ми убаци овај ваш српски линукс и он га је убацио али не може да га покрене јер програм за покретање није за лаптоп.
Углед:
250
Ово је много боље од виндоуза алиникад нисам видео гори ретраживач од ове мозиле.
Поруке: 3,187
Теме: 51
Придружен: Jul 2013
Углед:
372
Можеш да инсталираш претраживач који хоћеш.
Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Углед:
250
Инсталирао сам после оперу него мајстор је био заборавио да ми да рут шифру а није радио два дана. Аваст који сам користио изгледа да је само за виндоус а нисам нашао сличан пробао сам вивалди али он није нмеште да прво покаже српске сајтове.
Углед:
250
Не знам кога да питам овде се нико не разуме у линукс. Мењане су ми шарке на лаптопу и прво је добро радио а после је јављао да рут нема довољно меморије. Кад сам га угасио и упалио јављатепм фајл је ван диска не може да се учита плазма. Некако сам отворио делфин и преко њега могу да отворим неке програме. Окулар ради нормално, либр офис не може да отвори .одт (јавља документ је оштећен а калигра га отвара) а .доц отвара. Од интернет претраживача ради само нетсурф. Мајстор који ми је мењао шарке долази тек у понедељак.