Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Умро злочинац Аријел Шарон!

(12-01-2014, 10:07 AM)Владимир Петровић Пише:  Колико су злобници происламски у заблуди говори изјава саучешћа Председника Русије, највеће Православне државе, коју на овом линку можете прочитати на српском језику:

А ционисти и зликовци су нам пријатељи?

И исљам и ционизљам желе да Православних Срба неима!

Колко ми је жао абу-абаза и ћећене, толко и шаронску шарку...

Жао ми је Православних у Сирији, а што најебаше од удружених педера, хебо им пас матер обома.

Хармоника
Одговори

(12-01-2014, 08:43 AM)Владимир Петровић Пише:  
(11-01-2014, 07:28 PM)херцеговац Пише:  Одмори мало са преношењем вијести и напиши своју неку писанију. Не спамуј тему.

Oво што сам поставио није спамовање, већ сам пренео као одговор на твоју происламску тему и писанију, изјаву саућешћа породици великог борца против џихадоваца и осталих исламских фашиста и екстремиста, и то од Владимира Владимировича Путина. Председника Русије!!!

Значи велики борац против 'џихадоваца' се постаје клањем арапске нејачи - жена, дијеце и ђутурума?

По мени тако се стварају само нове хорде које су вољне за жртвовање, али у твом свијету то је борба против џихада. Аферим, брате, аферим.

(12-01-2014, 10:07 AM)Владимир Петровић Пише:  Колико су злобници происламски у заблуди говори изјава саучешћа Председника Русије, највеће Православне државе, коју на овом линку можете прочитати на српском језику:

http://serbian.ruvr.ru/2014_01_11/Putin-...i-SHarona/

Происламски?

Заборављаш чињеницу гдје сам ја био 1992., а гдје ти ако си уопште и био рођен те године!

Па Путин је морао протоколарно као пресједник породици једног бившег државника да изјави то што је рекао. Али то је за тебе очигледно виша математика.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Шта год мислили о њему,био је оштар противник бомбардовања Србије 1999.Мени је то довољно.

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

Зашто спамујеш?

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

Одговори

(13-01-2014, 09:28 PM)регул Пише:  Шта год мислили о њему,био је оштар противник бомбардовања Србије 1999.Мени је то довољно.

Ако је тачно, нека му Бог и то Погледа!
Одговори

(13-01-2014, 11:35 PM)херцеговац Пише:  Зашто спамујеш?

Све што није за муџе је спамовање, по другу администратору "херцеговцу", ово са Хамасом је жива истина и у вези је теме!

П.С. Рођен сам 1970. год. и 1992. год. сам био у Српској Гарди...
Одговори

Одавно нисам админ. Чуди ме да ниси обавјештен!?

У Гарди? Не чуди онда твоје спамовање.

Тема је Шаронов живот и убијање невиних људи.

Одговори

Да парафразирам Бату Стојковића:
ШАРОН ИХ ЈЕ УБИЈАО, АЛИ ИХ НИЈЕ УБИЈАО ДОВОЉНО!!!
Одговори

(21-01-2014, 11:41 AM)Владимир Петровић Пише:  Да парафразирам Бату Стојковића:

Кога Православну Руску Царевину, или арапе?
Одговори

(21-01-2014, 03:43 PM)Лепи Бора Пише:  
(21-01-2014, 11:41 AM)Владимир Петровић Пише:  Да парафразирам Бату Стојковића:

Кога Православну Руску Царевину, или арапе?

Надам се да је ово неки виц, Боро, Православну Руску Царевину сигурно није могао да убија Шарон (отприлике знам на шта циљаш, да су Јевреји довели комунизам у Русију, али та тврдња је веома дискутабилна), а екстремне исламске џихадовце је таманио веома ефикасно...
Одговори

(21-01-2014, 08:59 PM)Владимир Петровић Пише:  ...да су Јевреји довели комунизам у Русију, али та тврдња је веома дискутабилна...

Креза

Јесте дискутабилно. Поготову када видиш протекцију ционизма у лењиновом и троцкијевом СССР-у. Тај чика троцкој, иначе послат из САД (Есаде - ипак значи мусљеман) и све тако, склоно големој дискусији... И англеска круна учесник револуција из 1917 (1941 код нас) исто нема везе са ционизам - никакве...

А ционисти и данас плаЋу за Царском Русијом и Православљем у Срба - све им очи окопниле од плача...

Blush
Одговори

(21-01-2014, 08:59 PM)Владимир Петровић Пише:  отприлике знам на шта циљаш, да су Јевреји довели комунизам у Русију, али та тврдња је веома дискутабилна

Јел дискутабилно и да је 60% Лењинових министара било Јеврејског порекла?

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(21-01-2014, 10:19 PM)Громовник Пише:  
(21-01-2014, 08:59 PM)Владимир Петровић Пише:  отприлике знам на шта циљаш, да су Јевреји довели комунизам у Русију, али та тврдња је веома дискутабилна

Јел дискутабилно и да је 60% Лењинових министара било Јеврејског порекла?

Да није један од њих био Шарон или неки његов рођак, пошто је тема Аријел Шарон Читај
Одговори
Question 

Јеврејска поука за српски устанак против окупатора

http://www.srbel.net/2013/07/21/jevrejsk...okupatora/

http://facebookreportermonitor.wordpress...%80%D0%BE/
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним