21-01-2014, 05:43 PM
Промоција документарца ''Краљевина Југославија у Другом светском рату''
21-01-2014, 06:15 PM
значи овај овште не сваћа улоге енглеске.....
Још од половина 19тог века.....од тада имаш раст немачке у индустријална и војна мисла.....што се дирекно прети енглеској ....оба државе у дирекно не званичној супарности......
Овде врло рекло људе гледају у могучност....да ти неко ..може да наместилих да мораш да ратујеш.....и лица ко овсте не учестује дирекно у рату.....
Тако никад не могу да снатран историчар озбилан ако се енглески фактор није урачунан....и то било на овај планети!
Процес су толико сопистикатни.....да оно што наследђује толико заузе пажње! А све каталисте што су омогучавају да ратове почну....или се људи сукобе са иделогијом....или утопљених у било којом иделогијом без обзира како се оно зове.......
Тако овсте нема економски и геостратегична мисла ратова и последице.....
Оде нико рачуна на финанцирски дуг ....што траје док се ратује....и посље њега.....
ДУГ ЗАРОББЉУЈЕХ ДРЖАВЕ!
Још од половина 19тог века.....од тада имаш раст немачке у индустријална и војна мисла.....што се дирекно прети енглеској ....оба државе у дирекно не званичној супарности......
Овде врло рекло људе гледају у могучност....да ти неко ..може да наместилих да мораш да ратујеш.....и лица ко овсте не учестује дирекно у рату.....
Тако никад не могу да снатран историчар озбилан ако се енглески фактор није урачунан....и то било на овај планети!
Процес су толико сопистикатни.....да оно што наследђује толико заузе пажње! А све каталисте што су омогучавају да ратове почну....или се људи сукобе са иделогијом....или утопљених у било којом иделогијом без обзира како се оно зове.......
Тако овсте нема економски и геостратегична мисла ратова и последице.....
Оде нико рачуна на финанцирски дуг ....што траје док се ратује....и посље њега.....
ДУГ ЗАРОББЉУЈЕХ ДРЖАВЕ!
21-01-2014, 06:41 PM
О политичким питањима говориће се у настваку серије, тј. у епизодама 7-12.
21-01-2014, 06:55 PM
Милославе јеси ли нашао телевизију на којој ће се емитовати серија или још увек преговараш?
21-01-2014, 08:12 PM
Честитам!
Са нестрпљењем чекамо да погледамо!
Са нестрпљењем чекамо да погледамо!

21-01-2014, 08:22 PM
21-01-2014, 09:18 PM
(21-01-2014, 05:43 PM)Милослав Самарџић Пише: http://www.pogledi.rs/promocija-dokument...-rtv-mars/
Одгледао сам ову емисију, оцена ОДЛИЧАН.
А примЈедбе су у маниру Лепог Боре (

Схватам да је боље не чачкати мечку и овакав ЕКСТРЕМНО ВАЖАН И ДОБАР пројекат, угрозити чачкањем енглеза и њихове политике. Па је лакше натоварити тита мртвом Стаљину.
Добро је да је реторика напада на Стаљина провидна, али ипак није ни Стаљин баш тако мртав...
Друг римокрмак, циониста и усташа, је (по некад) и слао писма товариш Стаљину, али не као ЖБИР. Слао их је као НЕЗАВИСАН, припадник једног "комунистичког" покрета у информационом стилу...
(монденска интернационала и неовисност покрета у свИјету...)
И ово би онда била светска сензација, тито ("Стаљиниста") ходио коТ папе у рим...!???
И више од смешног. Стаљин папољубиви - ИДИ Мики!
Или, велебит, пензионисани пуковник енглеске обавештајне службе, Стаљинов комуниста...!?
Или рибникари, топ звезде ционизма у "нас", Стаљинисти...!
Ко на филму.
Смешно делује и да су се енглези овде "залагали" за борбу противУ немаца, а Руси када им и није било баш свеједно (1942.), за борбу против КЈуг и Срба, а немце ће они сами...тита не мора...?!?
Зато је и претња тита, да ће се окренути сарадњи са немцима у случају искрцавања "савезника", очити БРИТАНСКИ блеф, преко чика тите. Заболе енглезе много и за жртве Руса и Срба и антифашизам, све то им је наравно одговарало. А после рата су сакрили на западу (устоличили) све своје пулене: и тита и усташе и немачке фашисте, ...
Провидно много провидно.
Изузетно бих волео да ова серија види светлост ТВ екрана (не само локал ТВ, исл...), а дал ће изабрана тактика бити од помоћи - видећемо. Лично бих СВУ Истину, па ако прође - прође.
Срећно у сваком случају.

22-01-2014, 05:22 PM
Свака част господине Самарџићу.
22-01-2014, 08:31 PM
Све честитке !
Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
22-01-2014, 08:51 PM
Лепо. Сад, само да се пусти на некој телевизији. Иначе, документарац је одличан.
24-01-2014, 01:15 PM
Честитам!
25-01-2014, 12:00 AM
Ево да поставим и овде. Вечерас сам ја био гост на РТВ Марш, а реприза је ноћас у 00,36, тј. пола сата после поноћи по српском времену. Биће и нови инсерти из серије.
А сутра у 21,45 гостујем на ТВ Палма Плус, код Оливере Милетовић.
25-01-2014, 07:17 AM
Хвала Богу да се Истина шири, а Милославу Самарџићу свака част на родољубљу и храбрости у разбијању титоистичког мрака!!!
25-01-2014, 11:17 PM
(25-01-2014, 12:00 AM)Милослав Самарџић Пише: Ево да поставим и овде. Вечерас сам ја био гост на РТВ Марш, а реприза је ноћас у 00,36, тј. пола сата после поноћи по српском времену. Биће и нови инсерти из серије.
То је прави маркетинг. Где се може погледати твоје гостовање на ТВ Палми Плус, код Милетовићке?
« Старије Теме | Новије Теме »
Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)