(15-01-2014, 05:12 AM)Владимир Петровић Пише: ЈЕДИНИ МОГУЋИ СРПСКИ ЗАКЉУЧЦИ:
1. Комунисти нису и не могу бити Срби, односно Срби су могли постати комунисти и престати бити Срби (класичан пример преваре).
2. Не постоје српски већ антисрпски комунисти, као што не постоји српска већ антисрпска Удба (у оба значења грчког префикса АНТИ: и против и уместо).
3. Не постоје бивши комунисти (јер не родише род достојан покајања), већ нова власт старих комуниста, пресвучени у нове партијске ношње.
4. Удбашка политичка сцена и удбашка демократија нису владавина (српског) народа, већ владавина Удбе – удбократија.
5. Удбашки злочини у последњим ратовима и злочини удбашко-криминалних паравојски нису српски злочини, већ наставак комунистичких злочина још од 1941.године.
6. Члановима КПЈ, удбашима и удбашким послушницима мора бити забрањена свака политичка активност, барем у наредних 10 година (уколико нису или не постану предмет кривичног гоњења, што им јасно опредељује место где ће провести извесни остатак живота).
7. Пад комунизма није донео и пад комуниста са власти; стога антикомунизам остаје неодступни чинилац сваког данашњег истински српског политичког активизма.
Потписујући горе наведено изављујемо да је понајбоље решење за данашњу назови "србију" да се сви преостали титовци, комуно-сатанисти, поубијају међу собом а да Србин на тај феномен гледа као на каштигу Божју, исто тако као што би требало да гледа на међусобно убијање потурица и такозваних "хрвата" а не да се бави тиме која је комуњара уцмекала комуњару Ћурувију!
Уосталом земља у којој је споменик Херојима претворен у свињац...
....или, као Спомен-Костурница у Ђаковици, коју су титовци комуно-сатанисти (а не жваљави шифтари), претворили у јавни нужник, док белосвецки мангуп, вишеструки шпиле и србоубица први до Павелића почива још увек у "кући цвећа", таква земља и није ништа друго до један вееелики свињац јер баш ништа не предузима да се из свињца искобеља!
Клетва је на данашњој назови "србији", тешка и претешка клетва:
КЛЕТВА
О, како сам их клео са заметених стаза,
По врлетима гладним Босне и Словеније,
У повечерја горка са тифусних богаза,
Клетва у срцу моме никада усахла није!
О, како сам их клео у жицама Ћезене,
Под отвореним небом без хлеба и без воде!
И док су гладна јутра маглила моје зене,
Још теже беху ноћи у жици без Слободе.
Онда ме бројком звали кроз сабиришта разна,
Од јужне Италије до хладних пруских вода,
Да после пет година, као љуштура празна,
Крочим костурним кораком у утробину брода.
И бурним Атлантиком тих јануарских дана,
Оглоданога тела на палубу се пео,
Како бих виновнике својих безбројних рана,
Са урлицима буре – из пуних груди клео!
И после пола века на изгнаничкој сцени,
Кад бих у позне сате своје стихове плео,
Као упорна мис'о, сва у крвавој пени,
Походила ме туга...О, како сам их клео!
Ал' ноћас...чума туге ишчезе са мога крила,
Одњихала се тамом да неког другог мори,
Моја животна клетва најзад се испунила,
КАЛИГУЛИНОМ КОТУ ПОД КОПИТАМА ГОРИ!
Д. Рајковић, Песник – Изгнаник.
Објављено уочи Божића, Лета Господњег 2005,
у листу Србских Четника «Србија», број 489,
Година XLV. Stoney Creek, Ontario. CANADA.