Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 2.33 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Дража, Ђујић, Броз, павелић енглески агенти

Цитат:То су све шпекулације без доказа, а о томе је написан мали милион текстова управо у тим земљама, а ниједном аутору није фалила ни длака са главе, а овде убијају и за много мање ствари...

Да да шпекулације, ма пропаганда чиста где би тако нешто урадила ФБИ и МИ6 па до су дивни људи демократе, хуманисти који се боре против злих нациста и комуниста Rolleyes. За шта се бре убијало, имали смо две телевизије и неколико листова у рукама опозиције, који данас имам? Јел су обесили Слобину лутку на теразијама а кад су навијачи партизана певали против Бранкице Станковић добише годину дана затвора, од 5.10.2000 па до данас немамо ни једну опозициону ТВ а ни новине, знаш да су филмови Црни Бомбардер и Ране који су највише критиковали тадашњу власт и друштво паре за снимање добили из државне касе

АУХ УМАЛО ДА ЗАБОРАВИМ: По аманету Краља Петра II Карађорђевића „Погледи“ су одликовани Орденом Ратног Крста – споменице 1941-1945.

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

(26-01-2014, 07:11 PM)Србин Пише:  АУХ УМАЛО ДА ЗАБОРАВИМ: По аманету Краља Петра II Карађорђевића „Погледи“ су одликовани Орденом Ратног Крста – споменице 1941-1945.

Јок

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

http://www.pogledi.rs/cetnicki-kalendari...14-godinu/

ПРЕПОРУЧУЈЕМ ЉУБИТЕЉИМА ЗЛОГЛАСНЕ УДБЕ ЗА У ДНЕВНУ СОБУБаја
Одговори

Цитат:ПРЕПОРУЧУЈЕМ ЉУБИТЕЉИМА ЗЛОГЛАСНЕ УДБЕ ЗА У ДНЕВНУ СОБУ

Опа Владимире напредујеш, ја већ мислио да ћеш да окачиш неку песму Миће Петровића, пошто нико то није слушао сем тебе

Одговори

Још се памти, освећен-посвећен:

Пет најпознатијих убистава Удбе

http://www.pscrg.com/arhiva.php?id=263&n...0%B1%D0%B5

Јелте, љубитељи злогласне УДБ-е, да ли вас ово највише боли код легендарног Војводе Момчила Ђујића:

ПИСМО ВОЈВОДЕ

Момчилa Р. Ђујићa

Српском народу

РАЗВОЈВОЂЕЊЕ

Војвода Момчило Р. Ђујић јавно је раскинуо пријатељство са др Војиславом Шешељем

http://www.pscrg.com/arhiva.php?id=226&t...0%8A%D0%95
Одговори

^
Вук длаку мења али ћуд никада.

Овако папагајски кукуриче још само тај Вук.

Српска удба никад није била српска, ми заправо и никад нисмо имали добру обавештајну службу која ће радити у служби народу и држави Србији. Ова агенција што сад постоји је тек смејурија.

Smile
Одговори

Цитат:А Шешељ ће у свом даљем раду два пута стати уз С. Милошевића. Онда, кад је народ притерао Милошевића зиду и кад је морао да одлети са власти, 34 Шешељева посланика заједно са Милошевићевим, гласало је у Скупштини против завођења, управо обнове веронаучне наставе по школама, против повратка опљачкане имовине српској Цркви, српском народу и нашој Краљевској породици Карађорђевић, коју је Шешељ толико блатио и срамотио а је у томе и комунисте надмашио. То је била она његова политика "високог стила" по којој је он говорио мојој делегацији у Београду. Ја сам тада био решио да му одузмем чин Војводе којег није достојан, али то тек сада чиним. На данашњи дан бришем га из свих спискова српских четника и одузимам му чин Војводе. Ту моју одлуку објављујем свему српству због тога што је Војислав Шешељ постао верни сапутник, сарадник и саучесник у свим ...... и ....... коју је вршио и још врши над српским народом највећи ...... и ...... тог народа - Слободан Милошевић, комуниста, ...... и ...... У исто време, молим мој српски род - да ми опрости моју ненамерну грешку о именовању Шешеља за четничког војводу.

Цитат:Објављујем ову моју одлуку свему српству и шаљем братски поздрав - са вером у Бога, у победу, слободу и обнову српске државе -Краљевине Србије са Карађорђевићима и са молитвом и благословом наше свете Цркве кличем:

Један Бог, један Свети Сава, једна јединствена, света мученичка, саборна и апостолска српска светосавска Црква, и један поносан и непобедив српски народ!

Ову моју одлуку и поруку српству потписујем својеручно и потврђујем са печатом Покрета српских четника Равне Горе.

(Напомена редакције: речи обележене тачкицама су цензурисане због новог Закона о штампи.)

[Слика: tb.jpg]
Одговори

Цитат:Још се памти, освећен-посвећен:

Пет најпознатијих убистава Удбе

http://www.pscrg.com/arhiva.php?id=263&n...0%B1%D0%B5
Јелте, љубитељи злогласне УДБ-е, да ли вас ово највише боли код легендарног Војводе Момчила Ђујића:

ПИСМО ВОЈВОДЕ

Момчилa Р. Ђујићa

Српском народу

РАЗВОЈВОЂЕЊЕ

Војвода Момчило Р. Ђујић јавно је раскинуо пријатељство са др Војиславом Шешељем

http://www.pscrg.com/arhiva.php?id=226&t...0%8A%D0%95

Ma знаш колико ме боли не могу да ти опишем црче јадан не знам шта ћу Кидање, видим да ПСЧ РГ и ти жалите и за Ђурековићем, Баровићем, Лубурићем и Хадријем, свака вам част, а што се тиче емиграције која је прво америчка па онда српска поручејем ово прошао сам рат са својом породицом исто као и ваши ђедови за разлику од вас који сте седели хиљадама километара далеко од Србије и никада то нисте осетили, немате право ни да зинете било ком грађанину одавде.

Одговори

Па стране службе за својих прљави после користу ДОМАЋЕ ЉУДЕ!
Одговори

Треба да ставим у свој "потпис" ово клипче из хага...

Ово је мисЉим 3х овђе да се потеже аргумент број ЕУ29471002С: Ђујић.

(26-01-2014, 08:51 PM)Владимир Петровић Пише:  ...
(Напомена редакције: речи обележене тачкицама су цензурисане због новог Закона о штампи.)
...

Како су куртурни Blush како се пази на куртуру!
Лепше је са кур-туру од бабензи јуле!
Е сад да видимо шта онај антисрбин, крват и лажни војвода, би рекао ДА МОЖЕ, на тешке и кур-тур аргументе:

Значи велики србин од 80 лета, у моменту када га САД треба да испоручи (као џак кромпира) усташама, ОДЈЕДНОМ постаде мудар!

Све само Српство...

Чудо не рече лу(ј)чић да су Шеншељ и Ђујић енглески агенти?
Одговори

(25-01-2014, 07:25 PM)Србин Пише:  
Цитат:А погоди чији је шпијун био човек са сарадничким именом МАГИСТАР!!!

Са поносом кажем УДБИН, боље УДБА него МИ6 или САС

УМЕСТО ОДГОВОРА:

Наш завјет Богу и Српству

Није наше расејање и губитак слободе највеће зло које се може десити једном народу.Највеће је зло кад се сломи духовна и морална снага једног народа, кад му се угаси вјера у Бога и вјера у Правду и Слободу. То нико, па ни комунисти, никада неће постићи у српском народу, јер то се неда у ланце везати...

Војвода Момчило Р. Ђујић
Одговори

(27-01-2014, 08:59 AM)Владимир Петровић Пише:  Наш завјет Богу и Српству

Није наше расејање и губитак слободе највеће зло које се може десити једном народу.Највеће је зло кад се сломи духовна и морална снага једног народа, кад му се угаси вјера у Бога и вјера у Правду и Слободу. То нико, па ни комунисти, никада неће постићи у српском народу, јер то се неда у ланце везати...

Војвода Момчило Р. Ђујић

На жалост, безбожници су успели да свој отровни корен, дебело усаде у Српском Народу. Демократија ево задаје одлучне ударце духовној и моралној снази нашег Народа.

Прво су били пагани, од којих је углавном Свети Сава ослободио Србе.
Па онда јеретици: римокатолици, муслимани, јехове, јевреји, ...

Па онда демократски грамзиви вукови.
Па комунисти, фашисти, све узроковано безбожном демократском грабежи.
Па опет демократе.

Али ко остане Србином, па макар и мртав, у Вечности је Победник!
То је Војвода хтео рећи и опоменути нас (по мени).
Тај Христов Дух се не може убити.
А ко крене против Њега, мртав је пре него је и кренуо.
Одговори

(27-01-2014, 02:54 PM)Лепи Бора Пише:  Прво су били пагани, од којих је углавном Свети Сава ослободио Србе.

Баш му хвала на томе што је прихватио да смо ми Срби настали од Јеврејског сина Јафета Јок

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Цитат:Прво су били пагани, од којих је углавном Свети Сава ослободио Србе.

Како је могао да Србе ослободи од пагана, кад су Срби од када су настали били пагани све до прихватања Хришћанства, а прихватили су прво католичку веру под Стеваном Немањом и тада су се вршила масовна убиства и мучења свих оних који су хтели да остану у својој старој вери у коју им је и ђед веровао, Свети Сава је Србе са католичанства превео у Православље, а стара српска вера је остала још много касније присутна код Срба већином у Босни, нпр. одред Влатка Вуковића који се борио у Косовској бици је носио барјак са знаком Бога Сварога, а у селима из којих ми је баба пагански симболи стоје на споменицима из 1868. године

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним