Поруке: 14,507
Теме: 307
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,044
Немој, Херцег, да се љутиш. Нити ми то можемо да променимо, нити да поправимо. Било и не поновило се.
А што се тиче Требиња, да цитирам Дучића. Почели да га критикују ови што су се заљубили у њега док је био у "дубровачком периоду", када се окренуо националном. Спочитавали му Требиње и да треба да га се мане. Дакле, рече Јован, кнез србскијех песника:" Ма отишао бих ја из Требиња, али Требиње неће из мене".
Поздрав брате.
Поруке: 2,854
Теме: 61
Придружен: Jul 2013
Углед:
221
Каква љутња.
Људи покушавају да се окрену, не да забораве, а онда се увијек дигне дрека поводом оваквих догађаја. Није ово било упућено теби.
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
Поруке: 488
Теме: 8
Придружен: Sep 2013
Углед:
79
ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Поруке: 213
Теме: 8
Придружен: Aug 2013
Углед:
14
Ово постаје занимљиво. Било би лепо да неко стварно пружи на увид ту војну евиденцију, да ли је Срђан уопште био у војсци у току рата.
„Тромо се време вуче,
И ничег новог нема,
Данас све као јуче,
Сутра се исто спрема.
Право је рекао Жерајић,
тај српски соко сиви:
Ко хоће да живи нек мре,
ко хоће да мре нек живи!“
(Гаврило Принцип)
Углед:
221
Нису исте евиденције прије повлачења ЈНА и послије повлачења, ту је била и ТО. Послије је још настало формирање ВРС-а.
Имао си и евиденцију 1991. године милиције САО Херцеговина.
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
(Последња измена: 06-02-2014, 12:24 AM од
херцеговац.)
Углед:
221
Већ је постављено који пост испред.
Пази писао га је Мирољуб, он је био доле одређено вријеме. Проблем је што је човјек данас неурачунљив и овим текстом више шкоди него што доприноси проблему.