Оцена Теме:
  • 4 Гласов(а) - 2 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

21 godina od zločina nad Srđanom Aleksićem

Немој, Херцег, да се љутиш. Нити ми то можемо да променимо, нити да поправимо. Било и не поновило се.
А што се тиче Требиња, да цитирам Дучића. Почели да га критикују ови што су се заљубили у њега док је био у "дубровачком периоду", када се окренуо националном. Спочитавали му Требиње и да треба да га се мане. Дакле, рече Јован, кнез србскијех песника:" Ма отишао бих ја из Требиња, али Требиње неће из мене".
Поздрав брате.
Одговори

Каква љутња.

Људи покушавају да се окрену, не да забораве, а онда се увијек дигне дрека поводом оваквих догађаја. Није ово било упућено теби.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

(28-01-2014, 05:49 PM)Лепи Бора Пише:  Да "србин" прича: "тзв. Војска Републике Српске"?

То само тзв: србин може.

Остало нећу уопште да коментаришем. Жао ми је што Херцеговац није Администратор!

Срамота.

Nemoj Boro tako. Vidis, taman je Vladimir Petrovic promenio svest, pa je pored tebe poceo i Mekenziju da se uvlaci u bulju: хихихи

[Слика: i633.jpg]

Stvarno srcecepajuce. Кидање
Одговори

(29-01-2014, 09:12 PM)Bacvanin Пише:  ...
Stvarno srcecepajuce. Кидање

Шта нападаш човека безвезе?
Воли васакраљ па шта?

Има нас овЂе и луђих, рецимо ја... Скојевац

Љутите доброг човека безвезе, а има душмана да се томе смеју.

Љутко
Одговори

Na pomolu nova koalicija na politickoj sceni Srbije:

lepi Bora
[Слика: 090101%20Stalin%202%20collage.jpg]

Vladimir Petrovic
[Слика: untitled.jpg]

i

Mekenzi
[Слика: vizija.jpg]

I, jeste li se dogovorili o raspodeli mandata? Smile
Одговори

КидањеКидањеКидање Бачванине, баш си ме насмејао свака част

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

Да ли је лаж о „јунаштву“ Срђана Алексића већа од лажи о „геноциду“ у Сребреници?

http://www.vaseljenska.com/misljenja/da-...rebrenici/
Одговори

Ово постаје занимљиво. Било би лепо да неко стварно пружи на увид ту војну евиденцију, да ли је Срђан уопште био у војсци у току рата.

„Тромо се време вуче,
И ничег новог нема,
Данас све као јуче,
Сутра се исто спрема.

Право је рекао Жерајић,
тај српски соко сиви:
Ко хоће да живи нек мре,
ко хоће да мре нек живи!“
(Гаврило Принцип)
Одговори

Нису исте евиденције прије повлачења ЈНА и послије повлачења, ту је била и ТО. Послије је још настало формирање ВРС-а.

Имао си и евиденцију 1991. године милиције САО Херцеговина.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

Одговори

Да ли сте читали ово:

Да ли је лаж о „јунаштву“ Срђана Алексића већа од лажи о „геноциду“ у Сребреници?

http://www.vaseljenska.com/misljenja/da-...rebrenici/
Одговори

Већ је постављено који пост испред.

Пази писао га је Мирољуб, он је био доле одређено вријеме. Проблем је што је човјек данас неурачунљив и овим текстом више шкоди него што доприноси проблему.

Одговори

Агенту-провокатору, Bacvanine, умеш ли ти да напишеш пост "у складу са основним цивилизацијским нормама", како стоји у заглављу форума???

Ти још, бре, ниси научио како се користи ћирилица на рачунарима...

Одговори

(08-02-2014, 07:50 AM)Владимир Петровић Пише:  Агенту-провокатору, Bacvanine, умеш ли ти да напишеш пост "у складу са основним цивилизацијским нормама", како стоји у заглављу форума???

Ти још, бре, ниси научио како се користи ћирилица на рачунарима...

У чему је твој проблем? Смарање бре

Одговори

Знам у чему је твој проблем, у сатанистичком бесу против српске народне Династије Карађорђевић.Баја
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним