Оцена Теме:
  • 6 Гласов(а) - 1.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Тема за пљуваче по СРБСКОМ КРАЉУ
#1

Да агент провокатор, Bacvanin, "Србин", "херцеговац" и остали дежурни пљувачи по СРБСКОМ КРАЉУ и Краљевини Србији, не би загађивали остале теме на подфоруму Политика, ево отварам им тему, где могу да се такмиче у свом антисрбству!!!

Ево, да кренем ја први. Ваљало би да је Краљ научио боље србски језик, али вероватно око њега сви говоре енглески, да би се научио језик неопходна је конверзација истог. Вероватно је Краљ "крив" што му је одузето држављанство, право да живи у својој Отаџбини (све до 2000- године) и дедовина од стране републиканског титоистичког режима...
Одговори
#2

(29-01-2014, 04:31 AM)Владимир Петровић Пише:  Ево, да кренем ја први. Ваљало би да је Краљ научио боље србски језик, али вероватно око њега сви говоре енглески

Значи деца му и жена, као и саветници говоре Енглески? А ти би га за Краља Србије? Да не говоре и они у продавници кад оде да купи хлеб (а вероватно не иде сам, има слуге) Енглески можда, па га то кочи да научи језик лепо? Кез

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори
#3

У једном периоду Британског Краљевства, на Двору се говорило искључиво француски језик, а ја сам лично разговарао са Њ.К.В. Престолонаследником и разговарао сам на српском језику, те приметио да он потпуно разуме и говори српски језик, додуше са енглеским акцентом. Ако ти је то једини аргумент против Краља и Монархије МНОГО ЈЕ СЛАБ!!!
Одговори
#4

У ком то периоду? Једино у оном кад их је освојио Војвода од Нормандије Креза

Далеко од тога да је то једини аргумент... за више аргумената, прочитај шта је Војвода Ђујић писао о "престолонаследнику"...

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори
#5

Па ако погледаш шта нам кажу ових твз ВЕЛИКИХ СРБА шта нам стжу на сајт.....

Примећујете колико критике нема према једног ЈОСИП БРОЗ ТИТО

Нема их.....нити ћеш наћи ти твз ВЕЛИКА СРБЕ да га плувају!

Вероватно та понашање стижи из природе.....

Е сад зашто та природа постојих.....

Вероватно то се треба нешто одмотати.......
Одговори
#6

Kakvi smo mi Srbi ko govori francuski, engleski i više jezika taj je izdajnik, špiujun i "njihov čovek".
Prestolonaslednik je proveo preko 30 godina živeo na engleskom području i normalno da ima engleski naglasak.

Isto kao i Zahumlje ovde na forumu, čovek živi u britanskom kraljevstvu a trdui da piše po srpskom ali vidi se da ne ide, i šta sada bi zahumlje trebao biti izdajnik ili britanski čovek.

Imate predsednika Šumadinca pa je totalno nepismen i ne socijalizovan za to društvo.

Nemam ništa protiv prestolonaslednika, jer to je najjuglednija srpska porodica Iskreno najjviše su humanitarnih akcija pokrenuli od svih političara...Koliko su samo poklona, stipendija, koliko su bolnica opremili i koliko takvih akcija su imali. Svaka im čast.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#7

(29-01-2014, 12:41 PM)Mekenzi Пише:  Kakvi smo mi Srbi ko govori francuski, engleski i više jezika taj je izdajnik, špiujun i "njihov čovek".

У случају да све њих говори течно и правилно акцентовано, а једино језик свој народа "натуца", онда је логично да је боље да иде да се продаје тим народима чије језике говори течно и правилно акцентовано за Краља, а не нашем. Посебно што смо ми, за разлику од многих Европских народа, увек имали народне династије, а не стране. Међутим, ето видимо да има неких који би и то променили.

На страну то што је још Војвода Ђујић као што рекох горе, још пре његовог повратка у Србију упорно и мукотрпно покушавао истог да научи Српском језику, али је убрзо видео да је та работа "мрка капа", из простог разлога зато што је за учење потребна и жеља оног који учи да научи, а не само учитеља...

(29-01-2014, 12:41 PM)Mekenzi Пише:  Prestolonaslednik je proveo preko 30 godina živeo na engleskom području i normalno da ima engleski naglasak.

Сви су они проводили и превише времена у туђим школама и туђим подручјима...

(29-01-2014, 12:41 PM)Mekenzi Пише:  Isto kao i Zahumlje ovde na forumu, čovek živi u britanskom kraljevstvu a trdui da piše po srpskom ali vidi se da ne ide, i šta sada bi zahumlje trebao biti izdajnik ili britanski čovek.

Захумље се очигледно спрда на овом форуму, пошто ни никове не уме/не жели да препише како треба, већ додаје слова у њих како му кад падне на памет, а једне исте речи на више места пише на различите начине... уосталом њега нико не предлаже за Српског Краља.

(29-01-2014, 12:41 PM)Mekenzi Пише:  Nemam ništa protiv prestolonaslednika, jer to je najjuglednija srpska porodica Iskreno najjviše su humanitarnih akcija pokrenuli od svih političara...Koliko su samo poklona, stipendija, koliko su bolnica opremili i koliko takvih akcija su imali. Svaka im čast.

За хуманитарне акције се слажем у потпуности, с тим да сам мишљења да то не би требао да буде крајњи домет активности особе која претендује да буде Краљ Срба.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори
#8

Мекензи, сада видим да си ти један разуман и паметан човек, извињавам ти се због ранијих несугласица, само напред, пиши овакве постове и твоја опција ће придобити монархисте, којих је најмање трећина од укупног бирачког тела.
Одговори
#9

Имаш педесет тема са овим насловом, нека се ова брише или споји са једном од постојећих.

Ово је већ безобразлук да се теме отварају како се коме ћефне.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори
#10

Цитат:Да агент провокатор, Bacvanin, "Србин", "херцеговац" и остали дежурни пљувачи по СРБСКОМ КРАЉУ и Краљевини Србији, не би загађивали остале теме на подфоруму Политика, ево отварам им тему, где могу да се такмиче у свом антисрбству!!!


Колико ја знам последњи Српски краљ је био Петар први ови су после били југословенски а Краљевина Србија је вољом Краља Александра нестала 1918. године, а овај садашњи је принц и престолонаследник

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори
#11

(29-01-2014, 04:17 PM)херцеговац Пише:  Ово је већ безобразлук да се теме отварају како се коме ћефне.

А кад је било другачије? Јок

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори
#12

Крене прича са Владимиром и када му се не свиђа он отвори нову тему са истим насловом.

Човјек добар, али брани неодбрањиво - Ацу Карађорђевића.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори
#13

Можда му је то у опису радног места.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори
#14

Ево и Кизу подржао...

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним