Оцена Теме:
  • 6 Гласов(а) - 1.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Тема за пљуваче по СРБСКОМ КРАЉУ

[Слика: 1236764_10153134558845324_811873518_n.jpg]
Одговори

[Слика: ck-podrz.jpg]

[Слика: patrijarh.jpg]

Хиландарски игуман на слави Српске Краљевске Породице

[Слика: 6f9044659da05682a459fabafed4961b.jpg]

Хиландарски игуман је, у пратњи другог епитропа јерођакона Арсенија и монаха Симона, саслуживао на Светој литургији у цркви Светог Андреја у Белом двору. Након тога је присуствовао резању славског колача и свечаној трпези.
Одговори

И шта си доказао овим званичним фотографијама ? Па овакве слике има и Тадић . Не знам колико имаш година али твоји уписи су врло неозбиљни .
[Слика: save1744a_0.jpg]

[Слика: a6jz1.jpg]

[Слика: kraljizdajnik.jpg]
Он је једноставно олош.

Одговори

Је заиста велика штета што ОД ПРИРОДЕ НЕМУЖЕТЕ....

Значи......ТОТАЛНО НИСТЕ СПОСОБНИХ

Да ПЉУЈЕТЕ ПО БРОЗ...твз ТИТО... ТКЗ вАЛТЕР ВАЈС.....нити по онима ко су га буквално следили

У 10 година поштојање јели овсте постојих тема од РТС....национални ТВ сервис Србије?

Ја буквално не видим ни један од вас да пљујете на њој? Ко је тотално одговоран за продавање МИТ од култ БРОЗ и КОМУНИСТЕ!

Ако водимо неку озбилну дисекцију да видимо колико је време било потрошено на плување на Српским Краљевина.......

Ја верујем да ћемо пронаћи СТАТИСТИКУ да буквално нападате Српску КРАЉЕВИНУ више него сами УСТАШЕ И КОМУНИСТЕ.........

Како сам вам рекао пре.....и то ћу вам понови....и стално поновити.....ТО ЈЕ ИНДИРЕКНИ И РЕВЕРСНИХ УСТАШИЗАМ......
Одговори

Заборавих на њега. Хвала на информацији.

(03-02-2014, 02:41 PM)Громовник Пише:  
(03-02-2014, 02:09 PM)darkob Пише:  Французи нису никада држали Енглеску под својом контролом али су Енглези држали Нормандију под својом контролом. Тада је вођен стогодишњи рат да би Енглези били избачени са француске територије.

1066. године је Виљем II од Нормандије са својом војском састављеном од Француза, Нормана и Бретонаца освојио Енглеску.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним