30-01-2014, 04:01 PM
Цитат:Ја сам мишљења да Национал-социјализам влада Израелом само у јеврејској верзији.
Мислио сам у оној изворној верзији
ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Цитат:Ја сам мишљења да Национал-социјализам влада Израелом само у јеврејској верзији.
(29-01-2014, 11:04 AM)Владимир Петровић Пише: У једном периоду....ја сам лично разговарао са Њ.К.В. Престолонаследником и разговарао сам на српском језику, те приметио да он потпуно разуме....
(01-02-2014, 08:36 AM)Владимир Петровић Пише: Пишем истину о сусрету са Њ.К.В. и Бог ми је сведок, а ти си као разговарао са њиме, па се церекаш
(01-02-2014, 04:50 PM)Владимир Петровић Пише: Да ли ти је то главни аргумент против Краљевине Србије и легалног и легитимног Наследника Престола Династије Карађорђевић
Цитат:Нисмо се разумели Владимире.
Нисам ја против васпостављања - обнављања Краљевине, далеко било. Напротив!
Мишљења сам како би обнова монархије била успешна да је којим случајем покојни принц Томислав био млађи. Без обзира што Александар слови за престолонаследника, почивши Томислав је имао далеко веће симпатије народа.
(29-01-2014, 10:23 AM)Громовник Пише: Значи деца му и жена, као и саветници говоре Енглески? А ти би га за Краља Србије? Да не говоре и они у продавници кад оде да купи хлеб (а вероватно не иде сам, има слуге) Енглески можда, па га то кочи да научи језик лепо?
(29-01-2014, 11:49 AM)Громовник Пише: У ком то периоду? Једино у оном кад их је освојио Војвода од Нормандије
Далеко од тога да је то једини аргумент... за више аргумената, прочитај шта је Војвода Ђујић писао о "престолонаследнику"...
(03-02-2014, 02:09 PM)darkob Пише: Да је принц Александар дошао 1988-ме године на чело Србије и да је тадашња ЈНА имала национално настројене српске официре, ми би без рата одвојили Србију са границама од 31.11.1918.
Тада би границе биле на западу на Купи и Корани и на југу код Ђевђелије.
(03-02-2014, 02:09 PM)darkob Пише: Французи нису никада држали Енглеску под својом контролом али су Енглези држали Нормандију под својом контролом. Тада је вођен стогодишњи рат да би Енглези били избачени са француске територије.
Цитат:Пази овако. Принц Александар је такав, какав је, али у односу на све ове је доктор наука.
Овој држави треба краљ, ако ни због чега, јефтинији је од председника.
Влада док је жив, када умре или ако абдицира зна се ко долази на његово место. немаш трошкове за изборе, не мораш да дајеш паре и обезбеђење за сваког ко је био председник републике.
Да је принц Александар дошао 1988-ме године на чело Србије и да је тадашња ЈНА имала национално настројене српске официре, ми би без рата одвојили Србију са границама од 31.11.1918.
Тада би границе биле на западу на Купи и Корани и на југу код Ђевђелије.
Избегли би смо све ове ратове који су били, нико не би пребацио паре Србије на Кипар и питај Бога где.
Ова држава сада даје националне пензије свима који су били њени председници и они сви имају свој аутомобил, возача, канцеларију и питај Бога шта.
Веруј ми и ја бих више волео да на предстолу Србије да видим Обреновиће, али на жалост њих више нема.