Оцена Теме:
  • 6 Гласов(а) - 1.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Тема за пљуваче по СРБСКОМ КРАЉУ

Цитат:Ја сам мишљења да Национал-социјализам влада Израелом само у јеврејској верзији.

Мислио сам у оној изворној верзији

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

(29-01-2014, 11:04 AM)Владимир Петровић Пише:  У једном периоду....ја сам лично разговарао са Њ.К.В. Престолонаследником и разговарао сам на српском језику, те приметио да он потпуно разуме....

Себи убраду:

Ма јашта...све он разуме само не зна шта која реч значи!

Кххх...кххх...извини Владимире загрцну'се....Кидање

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Пишем истину о сусрету са Њ.К.В. и Бог ми је сведок, а ти си као разговарао са њиме, па се церекашБаја
Одговори

(01-02-2014, 08:36 AM)Владимир Петровић Пише:  Пишем истину о сусрету са Њ.К.В. и Бог ми је сведок, а ти си као разговарао са њиме, па се церекашБаја

Владимире, покушао сам ја да разговарам са принцом Александром Карађорђевићем (титула је тако гласила) 1984. у Химелстиру - Епархијски центар за целу Западну Европу у то време. Кажем, покушао сам... Није ме разумео ни речи јер није знао србски.
Колико је научио од онда стварно је испод сваког нивоа. Да се трудио и да је имао жељу, данас би течно говорио, чак шта више, мислио би на србском.
Одговори

Да ли ти је то главни аргумент против Краљевине Србије и легалног и легитимног Наследника Престола Династије КарађорђевићЉутко
Одговори

(01-02-2014, 04:50 PM)Владимир Петровић Пише:  Да ли ти је то главни аргумент против Краљевине Србије и легалног и легитимног Наследника Престола Династије КарађорђевићЉутко

Нисмо се разумели Владимире.
Нисам ја против васпостављања - обнављања Краљевине, далеко било. Напротив!
Мишљења сам како би обнова монархије била успешна да је којим случајем покојни принц Томислав био млађи. Без обзира што Александар слови за престолонаследника, почивши Томислав је имао далеко веће симпатије народа.
Одговори

Цитат:Нисмо се разумели Владимире.
Нисам ја против васпостављања - обнављања Краљевине, далеко било. Напротив!
Мишљења сам како би обнова монархије била успешна да је којим случајем покојни принц Томислав био млађи. Без обзира што Александар слови за престолонаследника, почивши Томислав је имао далеко веће симпатије народа.

И осим симпатија био је ВЕЛИКИ и као човек и као Србин. Вечна ти слава и хвала велика људино ВКВ. Принче Томиславе

Одговори

Једини човјек и Србин од те Карађорђевићевске багре.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Тачно једино Он и Јелисавета од потомака наравно и велики наш Вожд и Краљ. Никад не би смели да их назовемо багром бар због Ђорђа, Петра и њих двоје. Ипак је Србија под круном краља Петра била на врхунцу војне славе. А онај конвертит шпијунски Аца само гледа да пригрли што више вила у Бг и Цг а Јелисавету су избацили из наследства. Стока. Чуо сам да ће подржати Вучића на изборима.

Smile
Одговори

Па и Принц Владимир је посечао момке на фронт....и донесио помоч Книнској болнице!
Одговори

Зато су се и вратили у Србију, не из љубави према Отаџбини већ имовини.Само их имовина занима.Замерају Титу како је живео у богаставу и раскоши, а само је користио имовину Карађорђевића опљачкану годинама од српског сељака.То је и била казна династији.То што је Броз украо од Карађорђевића и није нека штета јер се зна како су стекли богаство.Док је Србин ринтао од јутра до увече за кило пројиног брашна дотлен је њихов краљ стицао имања, руднике, винограде, виле по Словенији...
Познато је да су Карађорђевићи од фамилије поцепаних гузица постали за десетак година једна од најбогатијих династија у Европи?Како?
Одговори

Пази овако. Принц Александар је такав, какав је, али у односу на све ове је доктор наука.

Овој држави треба краљ, ако ни због чега, јефтинији је од председника.
Влада док је жив, када умре или ако абдицира зна се ко долази на његово место. немаш трошкове за изборе, не мораш да дајеш паре и обезбеђење за сваког ко је био председник републике.

Да је принц Александар дошао 1988-ме године на чело Србије и да је тадашња ЈНА имала национално настројене српске официре, ми би без рата одвојили Србију са границама од 31.11.1918.

Тада би границе биле на западу на Купи и Корани и на југу код Ђевђелије.

Избегли би смо све ове ратове који су били, нико не би пребацио паре Србије на Кипар и питај Бога где.

Ова држава сада даје националне пензије свима који су били њени председници и они сви имају свој аутомобил, возача, канцеларију и питај Бога шта.

Веруј ми и ја бих више волео да на предстолу Србије да видим Обреновиће, али на жалост њих више нема.

(29-01-2014, 10:23 AM)Громовник Пише:  Значи деца му и жена, као и саветници говоре Енглески? А ти би га за Краља Србије? Да не говоре и они у продавници кад оде да купи хлеб (а вероватно не иде сам, има слуге) Енглески можда, па га то кочи да научи језик лепо? Кез

Французи нису никада држали Енглеску под својом контролом али су Енглези држали Нормандију под својом контролом. Тада је вођен стогодишњи рат да би Енглези били избачени са француске територије.

(29-01-2014, 11:49 AM)Громовник Пише:  У ком то периоду? Једино у оном кад их је освојио Војвода од Нормандије Креза

Далеко од тога да је то једини аргумент... за више аргумената, прочитај шта је Војвода Ђујић писао о "престолонаследнику"...
Одговори

(03-02-2014, 02:09 PM)darkob Пише:  Да је принц Александар дошао 1988-ме године на чело Србије и да је тадашња ЈНА имала национално настројене српске официре, ми би без рата одвојили Србију са границама од 31.11.1918.

То већ спада у домен "шта би било кад би било", и о којем не вреди расправљати. Ја мислим да би тако нешто било могуће, али ајде.

(03-02-2014, 02:09 PM)darkob Пише:  Французи нису никада држали Енглеску под својом контролом али су Енглези држали Нормандију под својом контролом. Тада је вођен стогодишњи рат да би Енглези били избачени са француске територије.

1066. године је Виљем II од Нормандије са својом војском састављеном од Француза, Нормана и Бретонаца освојио Енглеску.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Цитат:Пази овако. Принц Александар је такав, какав је, али у односу на све ове је доктор наука.

Овој држави треба краљ, ако ни због чега, јефтинији је од председника.
Влада док је жив, када умре или ако абдицира зна се ко долази на његово место. немаш трошкове за изборе, не мораш да дајеш паре и обезбеђење за сваког ко је био председник републике.

Да је принц Александар дошао 1988-ме године на чело Србије и да је тадашња ЈНА имала национално настројене српске официре, ми би без рата одвојили Србију са границама од 31.11.1918.

Избегли би смо све ове ратове који су били, нико не би пребацио паре Србије на Кипар и питај Бога где.

Ова држава сада даје националне пензије свима који су били њени председници и они сви имају свој аутомобил, возача, канцеларију и питај Бога шта.

Веруј ми и ја бих више волео да на предстолу Србије да видим Обреновиће, али на жалост њих више нема.

Па те године Александар је изјавио да очекује Југословенски престо а две године касније честитао Туђману победу, да је он тадад дошао, пустио би све српске земље да оду без борбе, а касније се дружио са онима који су то и заговарали

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним